Salam perkenalan

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ManCaL on Wed 19 Oct - 12:03

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:
ManCaL wrote:
Adik Kecil wrote:amjal

amjal ptg je la..pagi2 ni semua org duk tgh menoreh Razz

adik kecil mlm aje noreh bang... Very Happy

toreh sambil tgn ikat kat tiang katil ker? pastu letak milo tabur ataih peghout....uhhh ngilu...

aku dgr cite kalu tabur jem strwbry lagi mavelus tau..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Adik Kecil on Wed 19 Oct - 12:17

giler lucah.....sila kembali ke topik asal yer...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Vistana1 on Wed 19 Oct - 13:46

Salam....

Saya pun orang baru kat sini...umur 18 tahun....pakai basikal merida jeee.....motor susah nak angkat atas kete....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 19 Oct - 13:50

asyik songsang aje bebudak ni.... kang admin sexy tu toreh laptop korang baru tau...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 19 Oct - 14:08

jimf wrote:asyik songsang aje bebudak ni.... kang admin sexy tu toreh laptop korang baru tau...


sumpah bang, belum penah try posisi 69 lagi...jgn tuduh saya mcm tu bang.... tapi klu ajis tu tak tau la plak saya....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 19 Oct - 14:12

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:asyik songsang aje bebudak ni.... kang admin sexy tu toreh laptop korang baru tau...


sumpah bang, belum penah try posisi 69 lagi...jgn tuduh saya mcm tu bang.... tapi klu ajis tu tak tau la plak saya....

hah!...lembab bonar!....posisi 69 tu la yg asas.....gi balik terai! study

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Raziskov on Wed 19 Oct - 14:19

ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:asyik songsang aje bebudak ni.... kang admin sexy tu toreh laptop korang baru tau...


sumpah bang, belum penah try posisi 69 lagi...jgn tuduh saya mcm tu bang.... tapi klu ajis tu tak tau la plak saya....

sorry bang..ajis selalu pakai posisi 47 jer ni...harap maklum...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 19 Oct - 14:24

Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:asyik songsang aje bebudak ni.... kang admin sexy tu toreh laptop korang baru tau...


sumpah bang, belum penah try posisi 69 lagi...jgn tuduh saya mcm tu bang.... tapi klu ajis tu tak tau la plak saya....

sorry bang..ajis selalu pakai posisi 47 jer ni...harap maklum...Very Happy

sekian

47???? kompom stail menonggeng ni..... Razz
syyyyyy....nti kudud tau..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Raziskov on Wed 19 Oct - 14:30

jimf wrote:
Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
jimf wrote:asyik songsang aje bebudak ni.... kang admin sexy tu toreh laptop korang baru tau...


sumpah bang, belum penah try posisi 69 lagi...jgn tuduh saya mcm tu bang.... tapi klu ajis tu tak tau la plak saya....

sorry bang..ajis selalu pakai posisi 47 jer ni...harap maklum...Very Happy

sekian

47???? kompom stail menonggeng ni..... Razz
syyyyyy....nti kudud tau..

bukan..style helicopter ni...opppsssss....
nnt ghimeh cuba ni....syyyhhhhhhhh...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 19 Oct - 14:38

klu posisi 77 bole ker?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 19 Oct - 15:25

ZAM@GHIMEHV wrote:klu posisi 77 bole ker?

tak bole... nti berlaga perut.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 19 Oct - 15:35

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:klu posisi 77 bole ker?

tak bole... nti berlaga perut.... Razz

ni kes Mat ZZR la...Cabuttttzzzzzzzz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 19 Oct - 15:40

Amm wrote:
jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:klu posisi 77 bole ker?

tak bole... nti berlaga perut.... Razz

ni kes Mat ZZR la...Cabuttttzzzzzzzz

matzzr... unkel amm kutuk ko
(sure tersedak tgh makan ikan jenahak tu.. Razz )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 19 Oct - 15:44

mat zzr kalo dapat makan,bukan ingat dunia dah tu....kata la apapun... silent

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 19 Oct - 16:00

jimf wrote:
Amm wrote:
jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:klu posisi 77 bole ker?

tak bole... nti berlaga perut.... Razz

ni kes Mat ZZR la...Cabuttttzzzzzzzz

matzzr... unkel amm kutuk ko
(sure tersedak tgh makan ikan jenahak tu.. Razz )

mcm mana ko tahu aku makan ikan jenahak...mmg betul pun...10 markah...aku makan asam pedas ikan jenahak dengan sotong goreng tepung di restoren haji isenin area semabok time lunch.....cuma RM8 saja...memang lain lah kalau bandingkan dengan KL punya asam pedas...

lagi satu hal...malam tadi aku makan kat pantai klebang...dulu kita pernah ride pegi sini...tapi yg herannya pantai klebang dah tak ada...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 19 Oct - 16:19

mat zzr wrote:
lagi satu hal...malam tadi aku makan kat pantai klebang...dulu kita pernah ride pegi sini...tapi yg herannya pantai klebang dah tak ada...

pantai klebang dah xde? tmpt jumpa nawza mula2 dulu...yg ada kuda tu?...
kat situ kerang bakar best kan...kerang pun xde dah?... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 19 Oct - 16:32

jimf wrote:pantai klebang dah xde? tmpt jumpa nawza mula2 dulu...yg ada kuda tu?...
kat situ kerang bakar best kan...kerang pun xde dah?... scratch

Angkel JimF,ujan2 ni kena kerang mentah best woooo


Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by tenukz on Wed 19 Oct - 16:41

klu kerang mentah masin dan hanyir skit la., ada bau gak, nak kena basuh dulu...kalu kerang rebus sedap skitla, berair skit, bukak je dah keluar air...rasa pun sedap, bau pun kurang....

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 19 Oct - 16:59

tenukz wrote:klu kerang mentah masin dan hanyir skit la., ada bau gak, nak kena basuh dulu...kalu kerang rebus sedap skitla, berair skit, bukak je dah keluar air...rasa pun sedap, bau pun kurang....

ishhhhh kalu kudud baca ni kompom pancut terus...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 19 Oct - 16:59

tenukz wrote:klu kerang mentah masin dan hanyir skit la., ada bau gak, nak kena basuh dulu...kalu kerang rebus sedap skitla, berair skit, bukak je dah keluar air...rasa pun sedap, bau pun kurang....

Boleh citer terperinci tak? Kudud nak tau

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 19 Oct - 17:04

Ada saper pernah cuba posisi 99 tak?....(kudud soh tanya) Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kudud on Wed 19 Oct - 17:04

hampehh..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 19 Oct - 17:08

kudud wrote:hampehh..

Apsal dude!....lampu merah ker?.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 19 Oct - 17:14

Apai wrote:Ada saper pernah cuba posisi 99 tak?....(kudud soh tanya) Very Happy

99 tu bukan ke macam mentadak...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 19 Oct - 17:15

Amm wrote:
Apai wrote:Ada saper pernah cuba posisi 99 tak?....(kudud soh tanya) Very Happy

99 tu bukan ke macam mentadak...

bukan!...macam belalang kunyit la!.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 6:00


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum