Salam perkenalan

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Bongxz on Tue 18 Oct - 16:41

Screw you all.................

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Tue 18 Oct - 16:42

Amm wrote:mat mat zzr,saya farah natasya..

nama mcm bapok jer...farah natasya eliyana....mmg aku tak percaya..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Tue 18 Oct - 16:51

Bongxz wrote:Screw you all.................

hepppppp...naughty boy Evil or Very Mad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Tue 18 Oct - 16:55

Hehehe....Jimf...aku rasa kalau screw fairing M5 x 22mmL Stainless Steel Pan Head Screw....(sama macam ZZR250)......beli kat kedai Bolt & Fastener...kalau nak Hexagonal (M4 head Allen key type) pun ada....tak mahal rasenya....amek yg Stainless Steel la....tahan karat....cun woo....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Tue 18 Oct - 17:02

JimF, cube tanya tenuks,dia ada screw m16... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Tue 18 Oct - 17:04

Amm wrote:JimF, cube tanya tenuks,dia ada screw m16... Razz

Jimf....Amm dah buat darah tinggi ko naik!....nak soh Ajis pelupoh tak?..... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Tue 18 Oct - 17:08

apai,betul la....ko asik citer m4,m8 la.....aku up kan la m16...ishhhhh...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Tue 18 Oct - 17:10

Apai wrote:Hehehe....Jimf...aku rasa kalau screw fairing M5 x 22mmL Stainless Steel Pan Head Screw....(sama macam ZZR250)......beli kat kedai Bolt & Fastener...kalau nak Hexagonal (M4 head Allen key type) pun ada....tak mahal rasenya....amek yg Stainless Steel la....tahan karat....cun woo....

dgn matzzr freee aje...pasal tu aku tanya... Razz
kalu nk beli, lama dah aku pegi...

xpe laa bang matzzr... den poi kedai moto ket kajang ni ajo laa.. satu 50sen ajo yg kocik... kalu bosar tu rm1 kot...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Tue 18 Oct - 17:11

Apai wrote:Hehehe....Jimf...aku rasa kalau screw fairing M5 x 22mmL Stainless Steel Pan Head Screw....(sama macam ZZR250)......beli kat kedai Bolt & Fastener...kalau nak Hexagonal (M4 head Allen key type) pun ada....tak mahal rasenya....amek yg Stainless Steel la....tahan karat....cun woo....

elok lah jimf tukar semua screw sebab dah lama...kalau pakai screw baru boleh naik sampai 350kmj...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Tue 18 Oct - 17:13

mat zzr wrote:elok lah jimf tukar semua screw sebab dah lama...kalau pakai screw baru boleh naik sampai 350kmj...

apai,mat zzr kenen mike tu...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Tue 18 Oct - 17:43

Amm wrote:
mat zzr wrote:elok lah jimf tukar semua screw sebab dah lama...kalau pakai screw baru boleh naik sampai 350kmj...

apai,mat zzr kenen mike tu...

timakacih amm.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Tue 18 Oct - 17:47

tima kasih Jimmf.....aku redha sebab aku takde superbike..... Sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Tue 18 Oct - 18:25

Apai wrote:tima kasih Jimmf.....aku redha sebab aku takde superbike..... Sad

CBR yg ko selalu bawak ke TTS tu bukan superbike ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by UnoS on Tue 18 Oct - 18:40

mat zzr wrote:
Apai wrote:Hehehe....Jimf...aku rasa kalau screw fairing M5 x 22mmL Stainless Steel Pan Head Screw....(sama macam ZZR250)......beli kat kedai Bolt & Fastener...kalau nak Hexagonal (M4 head Allen key type) pun ada....tak mahal rasenya....amek yg Stainless Steel la....tahan karat....cun woo....

elok lah jimf tukar semua screw sebab dah lama...kalau pakai screw baru boleh naik sampai 350kmj...

Abg mat zzr.. ikat pakai dawai atau cable tie boleh tak?

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Tue 18 Oct - 18:43

UnoS wrote:
mat zzr wrote:
Apai wrote:Hehehe....Jimf...aku rasa kalau screw fairing M5 x 22mmL Stainless Steel Pan Head Screw....(sama macam ZZR250)......beli kat kedai Bolt & Fastener...kalau nak Hexagonal (M4 head Allen key type) pun ada....tak mahal rasenya....amek yg Stainless Steel la....tahan karat....cun woo....

elok lah jimf tukar semua screw sebab dah lama...kalau pakai screw baru boleh naik sampai 350kmj...

Abg mat zzr.. ikat pakai dawai atau cable tie boleh tak?

jimF, UnoS kotok ko...!

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 19 Oct - 9:20

mat zzr wrote:
Apai wrote:tima kasih Jimmf.....aku redha sebab aku takde superbike..... Sad

CBR yg ko selalu bawak ke TTS tu bukan superbike ke?

Tu bukan CBR la....tu Kawasakti....250 Sepesen Edition.....satu JER kat mesia!...... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 19 Oct - 9:31

mat zzr wrote:
jimF, UnoS kotok ko...!

Unos ni sejak jadi jeneral manger dah pandai kutuk org... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 19 Oct - 9:32

Apai wrote:
mat zzr wrote:
Apai wrote:tima kasih Jimmf.....aku redha sebab aku takde superbike..... Sad

CBR yg ko selalu bawak ke TTS tu bukan superbike ke?

Tu bukan CBR la....tu Kawasakti....250 Sepesen Edition.....satu JER kat mesia!...... Razz

haah...mmg sepesel moto apai tu... ada juice box oooooo... tekan aje terus tukar color... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 19 Oct - 10:07

jimf wrote:haah...mmg sepesel moto apai tu... ada juice box oooooo... tekan aje terus tukar color... Very Happy

la ni pakai terajang jer boleh tukar kaler!.... Evil or Very Mad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 19 Oct - 10:42

jimf wrote:
Apai wrote:
mat zzr wrote:
Apai wrote:tima kasih Jimmf.....aku redha sebab aku takde superbike..... Sad

CBR yg ko selalu bawak ke TTS tu bukan superbike ke?

Tu bukan CBR la....tu Kawasakti....250 Sepesen Edition.....satu JER kat mesia!...... Razz

haah...mmg sepesel moto apai tu... ada juice box oooooo... tekan aje terus tukar color... Very Happy

bestnyer motor apai ada juice maker... lepas ni bawak lobak merah dari rumah pegi tts...sampai tts boleh blend guna motor apai...mmg serba guna la motor apai nih...syabas beteeeeyyyyyyyy!!!!

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kudud on Wed 19 Oct - 10:46

puas ati kalo bwk g cameron ni.. haiyarrkkk...
nak buat air teh pun senang kot Razz
mmg kretif la org mesia ni, TERBAEKKK..

bangAPAI-kalo sy yg nak try terajang tu, buleh dak? ksian, sbb sy memang x penah ade pengalaman menerajang ni.. No

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Adik Kecil on Wed 19 Oct - 10:47

amjal

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ManCaL on Wed 19 Oct - 11:18

Adik Kecil wrote:amjal

amjal ptg je la..pagi2 ni semua org duk tgh menoreh Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 19 Oct - 11:48

ManCaL wrote:
Adik Kecil wrote:amjal

amjal ptg je la..pagi2 ni semua org duk tgh menoreh Razz

adik kecil mlm aje noreh bang... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 19 Oct - 11:59

jimf wrote:
ManCaL wrote:
Adik Kecil wrote:amjal

amjal ptg je la..pagi2 ni semua org duk tgh menoreh Razz

adik kecil mlm aje noreh bang... Very Happy

toreh sambil tgn ikat kat tiang katil ker? pastu letak milo tabur ataih peghout....uhhh ngilu...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 9:52


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum