Salam perkenalan

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam perkenalan

Post by fitt_janggot on Wed 4 Jul - 12:16

Assalam pd semua otai.. nama wa fitri but juz call me janggot. Wa baru jer bli zzr600, so nk cari kwn kt sini. Ape2 roger wa kt 0109469695. Kot blh tt bersama sama... bounce

fitt_janggot

Posts : 9
Join date : 04/07/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ziex69 on Wed 4 Jul - 12:22

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari fitt_janggot cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jani on Wed 4 Jul - 13:13

salam perkenalan incik janggot. mesti hensem mcm kak amm nih...
teman jani...pakai FiZa JER...potz cakap FiZa leh kitai zzr600... What a Face

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by fitt_janggot on Wed 4 Jul - 13:55

Woow thanx bro.. at least ade gk tmpt nk refer maklumlah moto old skool ni kan..

fitt_janggot

Posts : 9
Join date : 04/07/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by furqaan on Wed 4 Jul - 14:16

Hai Jani... teman Neng.. Pak Neng ... bess ker niki Fiza nie ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 4 Jul - 14:21

salam tok janggut..
ramai lak geng tok sini...dah ado tok misai & tok sidang..

oppss maaf..gurau aje.. selamat dtg ke taman skodeng zzrianz..
ramai gak gak zzr600 sini... yg paling hansem si Jipjo..yg paling gebu si tenuks, yg paling kuat senyum si blakepare, yg paling musali si Amir dan yg paling cool si jani dan last paling gigolo si Adam.. ada gak yg pakai zzr500...yg paling hindustani chelan dan paling macho si matzzr...

eden pakai FiZa aje... saja suka sibuk2 dgn diaorg ni...hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 4 Jul - 14:22

furqaan wrote:Hai Jani... teman Neng.. Pak Neng ... bess ker niki Fiza nie ...

weiii makneng..ni umah tok janggut laa..bukan umah Jani.. nk kono kerat lai ko??

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 4 Jul - 14:24

Welcome....fitt......kat sini muto beso2 mcm ZZR600 lagi byk dari muto tak seberapa beso mcm ZZR250..... Sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 4 Jul - 14:26

As salam...
welkam angkel janggut ke alam skodeng ZZrianz,teman ni pakai xpai JER tapi angkel angkel kat sini tak kisah pakai motor apapun,tu yang sangkut kat porem orang orang berumur ni....teman baru nak mencecah 24 tahun muda 4 bulan dari angkel Jimf....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by furqaan on Wed 4 Jul - 14:26

jimf wrote:
furqaan wrote:Hai Jani... teman Neng.. Pak Neng ... bess ker niki Fiza nie ...

weiii makneng..ni umah tok janggut laa..bukan umah Jani.. nk kono kerat lai ko??

Laaa Umah pak janggot ker .. ingatkan umah jani ...merajuk lagi laaa teman ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 4 Jul - 14:36

Org tua kalau tak kuat merajuk tak boleh ke?...(Amm soh tanya)

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 4 Jul - 14:40

Amm wrote:As salam...
welkam angkel janggut ke alam skodeng ZZrianz,teman ni pakai xpai JER tapi angkel angkel kat sini tak kisah pakai motor apapun,tu yang sangkut kat porem orang orang berumur ni....teman baru nak mencecah 24 tahun muda 4 bulan dari angkel Jimf....

timakacih adik amm... mmg kita sebaya umur....teman nk ngaku sendri takut org tak percaya.. tp kome dah kasi tau kira kompom laa tu..
ate roti sardin dah lama nunggu kome ni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by furqaan on Wed 4 Jul - 14:43

muntah jugak akhirnyer teman.....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 4 Jul - 14:46

furqaan wrote:muntah jugak akhirnyer teman.....

Lenkali lunchup tu beringat sikit...kan dah muntah!...Haish!...ikut napsu sgt!.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ManCaL on Wed 4 Jul - 14:53

Salam Fitt Jenglot

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jani on Wed 4 Jul - 15:55

jimf wrote:salam tok janggut..
ramai lak geng tok sini...dah ado tok misai & tok sidang..

oppss maaf..gurau aje.. selamat dtg ke taman skodeng zzrianz..
ramai gak gak zzr600 sini... yg paling hansem si Jipjo..yg paling gebu si tenuks, yg paling kuat senyum si blakepare, yg paling musali si Amir dan yg paling cool si jani dan last paling gigolo si Adam.. ada gak yg pakai zzr500...yg paling hindustani chelan dan paling macho si matzzr...

eden pakai FiZa aje... saja suka sibuk2 dgn diaorg ni...hehehe

macam ada sebijik lagi 600 yg tertinggal.... scratch

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 4 Jul - 16:00

jimf wrote:salam tok janggut..
ramai lak geng tok sini...dah ado tok misai & tok sidang..

oppss maaf..gurau aje.. selamat dtg ke taman skodeng zzrianz..
ramai gak gak zzr600 sini... yg paling hansem si Jipjo..yg paling gebu si tenuks, yg paling kuat senyum si blakepare, yg paling musali si Amir dan yg paling cool si jani dan last paling gigolo si Adam.. ada gak yg pakai zzr500...yg paling hindustani chelan dan paling macho si matzzr...

eden pakai FiZa aje... saja suka sibuk2 dgn diaorg ni...hehehe

aku pakai moto jaguh 175 jer...ni baru ada ura ura nak upgred ke EL250....itu pun kalau mampu nak beli minyak engine yg mahal sikit...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 4 Jul - 16:28

Aku pun dah lama berpura-pura nak upgred EL250 wat gi kerja..tapi aku tak berwang!....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by furqaan on Wed 4 Jul - 16:29

datang balik laaa pulokkk ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 4 Jul - 16:33

furqaan wrote:datang balik laaa pulokkk ..

Datang bulan ke Mak Neng?...eh bukan ke dah menopos!.... Shocked

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 4 Jul - 17:44

Hishhhh...jgn la buat rumah orang cam rumah sendiri....Apai suh bagitau
Adik Jimf,roti sardin tu ko kasi la kat mat ZZR ye.. Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by fitt_janggot on Thu 5 Jul - 13:26

ManCaL wrote:Salam Fitt Jenglot

Oit tu nickname geng skuter aku dol!! pndai ko tibai eik hahah...

Wslm semua, korg ni mesti meriah giler... Bile mau TT sambil beRAMAS mesra?? lol! lol! lol!

fitt_janggot

Posts : 9
Join date : 04/07/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ManCaL on Thu 5 Jul - 14:20

fitt_janggot wrote:
ManCaL wrote:Salam Fitt Jenglot

Oit tu nickname geng skuter aku dol!! pndai ko tibai eik hahah...

Wslm semua, korg ni mesti meriah giler... Bile mau TT sambil beRAMAS mesra?? lol! lol! lol!

hehehe..jom arr dtg TTS jumaat malam sabtu dr 11mlm lepak spm lebam kat section 13 s,alam

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by fitt_janggot on Fri 6 Jul - 8:47

ManCaL wrote:
fitt_janggot wrote:
ManCaL wrote:Salam Fitt Jenglot

Oit tu nickname geng skuter aku dol!! pndai ko tibai eik hahah...

Wslm semua, korg ni mesti meriah giler... Bile mau TT sambil beRAMAS mesra?? lol! lol! lol!

hehehe..jom arr dtg TTS jumaat malam sabtu dr 11mlm lepak spm lebam kat section 13 s,alam

TT mmg tiap2 jumaatker? Aiseh mlm ni mcm xdpt joinla sbb wa pindah rumah esok. Klo lepak mau lebam besok nk agkt brg2..

fitt_janggot

Posts : 9
Join date : 04/07/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by adambikers on Fri 6 Jul - 10:05

Selamat dtg bang..

Nama saya adam.. Pakai ksr JER, uhukzzz..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 7:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum