Salam perkenalan

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ali@kudid on Tue 11 Oct - 21:55

hai angkel jaypan! cheers

selamat berkenalan, sy ali@kudid, adik kepada kudud..sy pun masih muda lagi, baru lepas amik peksa pmr Razz

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Tue 11 Oct - 22:17

ali@kudid wrote:hai angkel jaypan! cheers

selamat berkenalan, sy ali@kudid, adik kepada kudud..sy pun masih muda lagi, baru lepas amik peksa pmr Razz

Errrr..dah sunat ke adik ali

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jani on Wed 12 Oct - 0:23

salam en. jaypan.... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 12 Oct - 9:04

ManCaL wrote:
jimf wrote:
jaypan wrote:Meriah korang....Smile

meriah kat sini aje jay..
tts tiap2 minggu pun meriah gak..
cuma ride aje kurang meriah, psl 3 bulan sekali je kot.. dan psl moto selalu rosak... Razz
tapi kalu ride mmg kompom dekat 30 biji...gelak tak hinggat... Very Happy

jom arr TTS minggu kat shah alam kalu jaypan nak tahu meriah idak..keluarga zzrianz mmg sentiasa meriah xmcm yg lain2.. sbb bole beramas mesra tau di antara otai2 kek sini..angkel2 kek sini semua baik2 belaka hensom2 lagi

ko ni mancal, kalau nak puji angkel-2 kat sini jgn la depan- depan, segan la diorg nih....tgk tu Jimf, Amm, Apai, MatZZR punya pipi dah start blushing dah tu haaa.... Embarassed

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jaypan on Wed 12 Oct - 9:12

Smile Terima kasih pada semua.....

Ada umur ada rezki kita boleh jumpa....

jaypan

Posts : 19
Join date : 11/10/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 12 Oct - 9:33

Kalu nak ikutkan model2 KIPS lagi laju dari ZZR250....KIPS ni koyak throttle 180km/j sebelah mata JER!.....ZZR ni harap besar JER tapi tak laju!...(bukan saya ckp...Syidah yg ckp)...tapi Uncle Amm mmg suka yg 'besar' punya....hehehe Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kudud on Wed 12 Oct - 10:04

hai, saya adik kpd kudid, ialah kudud..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 12 Oct - 14:36

Apai wrote:Kalu nak ikutkan model2 KIPS lagi laju dari ZZR250....KIPS ni koyak throttle 180km/j sebelah mata JER!.....ZZR ni harap besar JER tapi tak laju!...(bukan saya ckp...Syidah yg ckp)...tapi Uncle Amm mmg suka yg 'besar' punya....hehehe Razz

ZZR250 boleh sampai 200kmj....KIPs yg aku pernah pakai dulu pun boleh sampai 200kmj....cuma kalau pakai KIPS enjine 2 strokes ni risau enjin jammed lah kalau hi Rev sangat...

kalau nak laju...pakai inline 4 engine lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 12 Oct - 16:14

Apsal JJR aku 110km/j JER?..... scratch sampai Jimf pun kutok aku mase TTS aritu! Sad

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 12 Oct - 17:08

Apai wrote:Apsal JJR aku 110km/j JER?..... scratch sampai Jimf pun kutok aku mase TTS aritu! Sad

V Tech tak bukak lagi lah tu...kalau dah bukak mesti sampai 210km/j...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 12 Oct - 17:20

ye la...masa aku oberhol dulu mekanik tu tak bukak pun Valve Tech....patut ar moto aku tak leh blah 210km/j......nak kena bukak skang ker?....tak reti arrr! Shocked

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 12 Oct - 17:20

mat zzr wrote:
Apai wrote:Apsal JJR aku 110km/j JER?..... scratch sampai Jimf pun kutok aku mase TTS aritu! Sad

V Tech tak bukak lagi lah tu...kalau dah bukak mesti sampai 210km/j...

Apai biasanya V tech bukak malam jemahat JER...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 12 Oct - 17:23

Haish! Uncle Amm ni mcm tau2 JER!...byk tul pengetahuan dan pengalaman! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 12 Oct - 17:26

Apai wrote:Haish! Uncle Amm ni mcm tau2 JER!...byk tul pengetahuan dan pengalaman! Razz

Aku pun belajo dari Kudud....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kudud on Wed 12 Oct - 17:27

kudud pun belajo dr apai Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 12 Oct - 17:29

kudud wrote:kudud pun belajo dr apai Laughing

Yg aku ingat aku ajar kat kudid bukan kat Kudud...er...Kudid ngan Kudud org yg sama ker? scratch

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kudud on Wed 12 Oct - 17:31

x sama, kudid abang, kudud adik, tp ade gak yg sama, dua-dua sama hensem!!

(ni pun kudid yg ckp)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 12 Oct - 17:33

kudud wrote:x sama, kudid abang, kudud adik, tp ade gak yg sama, dua-dua sama hensem!!

(ni pun kudid yg ckp)

salah tu... rambut kudid tak basah pun...tp rambut kudud tiap2 hari basah.... Laughing

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 12 Oct - 17:33

kudud wrote:x sama, kudid abang, kudud adik, tp ade gak yg sama, dua-dua sama hensem!!

(ni pun kudid yg ckp)

dua2 mmg hensem tapi org ckp Apai tu lagi terserlah kehemsemannya berbanding ngan dua org budak tu.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 12 Oct - 17:35

jimf wrote:
kudud wrote:x sama, kudid abang, kudud adik, tp ade gak yg sama, dua-dua sama hensem!!

(ni pun kudid yg ckp)

salah tu... rambut kudid tak basah pun...tp rambut kudud tiap2 hari basah.... Laughing

Tapi skang dua2 mandi rambut basah cuma teknik penyebab mandi rambut basah berlainan...(ni pun kudid ngan kudud yg bagitahu) Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kudud on Wed 12 Oct - 17:36

Apai wrote:
kudud wrote:x sama, kudid abang, kudud adik, tp ade gak yg sama, dua-dua sama hensem!!

(ni pun kudid yg ckp)

dua2 mmg hensem tapi org ckp Apai tu lagi terserlah kehemsemannya berbanding ngan dua org budak tu.... Razz

tpp kalo apai tu sebaya ngan kami2 yg muda remaja ni, mmg sama level laa.. tp apekan daya, dia da berumur..tggl macho tu la blom ilang lg..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 12 Oct - 17:38

kudud wrote:
Apai wrote:
kudud wrote:x sama, kudid abang, kudud adik, tp ade gak yg sama, dua-dua sama hensem!!

(ni pun kudid yg ckp)

dua2 mmg hensem tapi org ckp Apai tu lagi terserlah kehemsemannya berbanding ngan dua org budak tu.... Razz

tpp kalo apai tu sebaya ngan kami2 yg muda remaja ni, mmg sama level laa.. tp apekan daya, dia da berumur..tggl macho tu la blom ilang lg..

kalau Apai tu sebaya ngan dua org budak tu..dua org budak tu jadi tak hemsem! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ali@kudid on Wed 12 Oct - 22:34

Amm wrote:
ali@kudid wrote:hai angkel jaypan! cheers

selamat berkenalan, sy ali@kudid, adik kepada kudud..sy pun masih muda lagi, baru lepas amik peksa pmr Razz

Errrr..dah sunat ke adik ali




haipp! dah sunat lahh! Evil or Very Mad

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Thu 13 Oct - 8:48

kudud wrote:kudud pun belajo dr apai Laughing

Apai JER tak belajo..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Thu 13 Oct - 9:58

Amm wrote:Apai JER tak belajo..

dah tua2 cengini...dah malas la nak blajo.....bukan boleh naik gaji pun! Rolling Eyes

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 10:57


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum