SALAM PERKENALAN

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

SALAM PERKENALAN

Post by jani on Sat 11 Jun - 12:11

Salam perkenalan semua...
Saya baru nak berjinak2 ngan moto ni...dah x brp nak muda baru dapat pakai...patutnya usha forum ni dulu sebelum beli (tips nak angkat ZZR), tapi dah beli baru nak usha...redha je la... Sad Sad Smile
minta tunjuk ajar dari kengkawan semua...t.kasih.

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Sat 11 Jun - 12:19

salam jani...
selamat dtg ke taman skodeng zzrianz..

kat sini mmg ramai pun yg dah berumur, cuma saya dgn matzzr aje yg masih muda dan perkasa...

rujuk laaa kat bhgian FMEA kalu nk tau "tabiat" zzr ni..
kalu nk borak tanpa batasan join laa kt ruangan borak..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jani on Sat 11 Jun - 12:27

jimf wrote:salam jani...
selamat dtg ke taman skodeng zzrianz..

kat sini mmg ramai pun yg dah berumur, cuma saya dgn matzzr aje yg masih muda dan perkasa...

rujuk laaa kat bhgian FMEA kalu nk tau "tabiat" zzr ni..
kalu nk borak tanpa batasan join laa kt ruangan borak..

t.kasih jimf... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat zzr on Sat 11 Jun - 17:01

jimf wrote:salam jani...
selamat dtg ke taman skodeng zzrianz..

kat sini mmg ramai pun yg dah berumur, cuma saya dgn matzzr aje yg masih muda dan perkasa...

rujuk laaa kat bhgian FMEA kalu nk tau "tabiat" zzr ni..
kalu nk borak tanpa batasan join laa kt ruangan borak..

mamak...kasti roti sardin satu....ikan sardin taruk 4 kilogram....horlick ais gelas besar satu....cepat arrrr...kasi sama jimf....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Amm on Sat 11 Jun - 19:39

welkam abang jani....errr nak panggil abang ke angkel...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by furqaan on Sat 11 Jun - 23:00

welcome jani... mike orang mana ... teman orang Ipoh ... darul aman ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Raziskov on Sat 11 Jun - 23:06

Selamat datang ke ruang angkasa setan en.jani..Razz

saya ajis..sama ngan Furqaan..org Perak... Bandaraya Bersejarah...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jani on Mon 13 Jun - 0:21

tq semua...

Amm.....hahaha, angkel hussin....

furqaan & ajis..., kwn org Pahang, Darul Salam...skrg dok kat bdr sri permaisuri, cheras


jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Mon 13 Jun - 0:32

salam...kalu agung baca ni kompom semua kena buang negara.. Razz

opps lupa... eden pun dari ipoh...darul bijih...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by hairol21 on Mon 13 Jun - 1:45

welcome bro.....jom merempittttt........ Laughing

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Apai on Mon 13 Jun - 10:09

jani wrote:Salam perkenalan semua...
Saya baru nak berjinak2 ngan moto ni...dah x brp nak muda baru dapat pakai...patutnya usha forum ni dulu sebelum beli (tips nak angkat ZZR), tapi dah beli baru nak usha...redha je la... Sad Sad Smile
minta tunjuk ajar dari kengkawan semua...t.kasih.

Selamat berkenalan Nasir Jani...samalah kita..saya pun dah x brp nak muda baru dapat pakai..saya pun beli dulu ZZR baru usha dlm porem....tapi saya pasrah JER.....skang ni saya lah.....'The Last of The Mohican'...satu2nya geng yg tak berape muda yg masih setia dgn jekjekar 2Paio......

Fakta: Tapi saya mmg kelihatan muda...sekali pandang macam Aron Aziz... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat zzr on Mon 13 Jun - 10:16

Apai wrote:
jani wrote:Salam perkenalan semua...
Saya baru nak berjinak2 ngan moto ni...dah x brp nak muda baru dapat pakai...patutnya usha forum ni dulu sebelum beli (tips nak angkat ZZR), tapi dah beli baru nak usha...redha je la... Sad Sad Smile
minta tunjuk ajar dari kengkawan semua...t.kasih.

Selamat berkenalan Nasir Jani...samalah kita..saya pun dah x brp nak muda baru dapat pakai..saya pun beli dulu ZZR baru usha dlm porem....tapi saya pasrah JER.....skang ni saya lah.....'The Last of The Mohican'...satu2nya geng yg tak berape muda yg masih setia dgn jekjekar 2Paio......

Fakta: Tapi saya mmg kelihatan muda...sekali pandang macam Aziz Singah... Very Happy

setahu aku lah...Dato' Aziz Singah tu dah tak muda lah Apai..late 50's.....apsal ko cepat sangat nak jadi org tua...?...nak keluar duit EPF ko?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Apai on Mon 13 Jun - 12:00

Mat ZZR...ko pandai palsukan IC juga ker.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Amm on Mon 13 Jun - 12:02

Nak sembang pegi la tempat berborak....last warning ke 7 Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by adambikers on Mon 13 Jun - 13:32

selamat datang incik jani..

agak dekat dgn rumah saya tu.. senang2 leh konboi gi tts sama2

potenza,
kasik happp satu kali SOP zzrianz!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat zzr on Mon 13 Jun - 14:10

adambikers wrote:selamat datang incik jani..

agak dekat dgn rumah saya tu.. senang2 leh konboi gi tts sama2

potenza,
kasik happp satu kali SOP zzrianz!


Sorry lah dam..potz takde...dia pesan soh bagitau dia ada kat siyam...tukar kaberset FZi full fairing...

Kak Amm pun boleh up SOP...

aku tau USOP SANTORIAN AJER....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Mon 13 Jun - 16:47

adambikers wrote:selamat datang incik jani..

agak dekat dgn rumah saya tu.. senang2 leh konboi gi tts sama2

potenza,
kasik happp satu kali SOP zzrianz!

aku dah 10 tahun kenal balung adam ni...
sekali pun x pernah dia ajak aku konboi gi tts...
nak nangis belakang tabir kejap laaa... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ziex69 on Mon 13 Jun - 16:49

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari Jani

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ziex69 on Mon 13 Jun - 16:52

mat zzr wrote:


Sorry lah dam..potz takde...dia pesan soh bagitau dia ada kat siyam...tukar kaberset FZi full fairing...

Camner matzzr boleh tau ni... scratch

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jimf on Mon 13 Jun - 16:59

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:


Sorry lah dam..potz takde...dia pesan soh bagitau dia ada kat siyam...tukar kaberset FZi full fairing...

Camner matzzr boleh tau ni... scratch

kan dah post gambo tu....satu zzrianz dah tau laaaa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by ziex69 on Mon 13 Jun - 17:20

jimf wrote:
kan dah post gambo tu....satu zzrianz dah tau laaaa

owh... tak perasan plak, sabtu ni tok sidang ajak ikan bakar umbai ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by mat zzr on Mon 13 Jun - 17:39

belum aku nak jawap...jimF dah jawapkan...carry on...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by jani on Mon 13 Jun - 18:37

t.kasih kengkawan....kalau ada free nt boleh la join tts...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by endral on Wed 15 Jun - 9:01

salam perkenalan dari saya gak..selamat datang ye ke forum nie.... Laughing

endral

Posts : 39
Join date : 07/04/2011
Age : 42
Location : Bera Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by kudud on Wed 15 Jun - 9:47

hai abgJANI, kedatangan anda dialu-alu kan disini, da betui la tmpt ni kalo nak kenal zzr..sbb ramai yg otai2-da lama pkai muto ni..rajin2 la join berborak tu, kalo blh masuk la...sbb dorg ni byk merapu jaa kat situ Razz (ni pun antieAMM yg suh ckp kalo x mmg sy xberani nak ckp ceni)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN

Post by Sponsored content Today at 4:23


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum