salam perkenalan

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan

Post by baoq giler on Wed 15 Jun - 22:03

salam perkenalan..sy hazeeq atau lebih mesra dpanggil baoq..sy warga zzr baru slepas mmbeli jentera zzr250 ngn abg din shah alam.harap abg2 dpt beri tunjuk ajar n keep in touch..time kasih.. =) Very Happy

baoq giler

Posts : 158
Join date : 15/06/2011
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Wed 15 Jun - 22:26

welkam angkel Hazeeq....kat sini semua dah atas 45 tahun....aku ngan mat zzr je baru 23 tahun....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 15 Jun - 22:54

Amm wrote:welkam angkel Hazeeq....kat sini semua dah atas 45 tahun....aku ngan mat zzr je baru 23 tahun....

mamak kasi kawan aku ni roti sardin dgn holiks air satu...cepat sikit....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Raziskov on Wed 15 Jun - 22:55

selamat datang ke ruang angkasa setan en.baoq..

motor pak din tu mmg dijaga dgn baiknya dan performancenya tak pernah mengecewakan ownernya...
bahagian atas engine boleh dikatakan sudah ditukar baru..so takyah risau2 sgt...
ownernya pun cermat membawanya selama ini..slow dan bersopan santu..sungguh bertuah owner baru ni..

harap pak din belanja aku roti bawang sardin la pasni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 15 Jun - 22:55

baoq giler wrote:salam perkenalan..sy hazeeq atau lebih mesra dpanggil baoq..sy warga zzr baru slepas mmbeli jentera zzr250 ngn abg din shah alam.harap abg2 dpt beri tunjuk ajar n keep in touch..time kasih.. =) Very Happy

moto pok dinz tu good running condition...dah mcm mcm ride ikut....untung ko beli motor pok dinz...ko tau pok dinz pakai motor apa sekarang?..ER6f ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by jani on Thu 16 Jun - 0:51

salam perkenalan hazeeq...untungla dapat moto yg tip top...
sy plk kedai moto yg untung...hehe..

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by kamalia on Thu 16 Jun - 8:02

tak patut la korang ni,
abg dinz la, bukan pak dinz..

welkam baoq.
jom turun TTS minggu ni kat A + W Amcorp Mall

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by adambikers on Thu 16 Jun - 8:30

salam incik baoq..

saya adam.. selamat berkenalan ye Wink

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by kudud on Thu 16 Jun - 9:21

salam baoq, selamat menjadi anak buah pok dinz...
muto mmg tahap terbaik tu, harap owner baru pun jaga la sebaiknya stlh mendapat beberapa tips utk penjagaan zzr ni dr otai dinz ni..

i'm kudud, adik kpd kudid..selamat berkenalan.. I love you


Last edited by kudud on Thu 16 Jun - 9:24; edited 1 time in total

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by furqaan on Thu 16 Jun - 9:23

Amm wrote:welkam angkel Hazeeq....kat sini semua dah atas 45 tahun....aku ngan mat zzr je baru 23 tahun....


pirahhhhh .....nyampah bebenor teman mendegornyer....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by furqaan on Thu 16 Jun - 9:25

Selamat datang tuan baoq...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by kamalia on Thu 16 Jun - 10:35

furqaan wrote:Selamat datang tuan baoq...

peeerah..!! skema kunun...

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by furqaan on Thu 16 Jun - 10:39

kamalia wrote:
furqaan wrote:Selamat datang tuan baoq...

peeerah..!! skema kunun...

marah laa pulok....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 10:40

furqaan wrote:
Amm wrote:welkam angkel Hazeeq....kat sini semua dah atas 45 tahun....aku ngan mat zzr je baru 23 tahun....


pirahhhhh .....nyampah bebenor teman mendegornyer....

ada saje yg tak kena mak neng ni....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ali@kudid on Thu 16 Jun - 14:47

kudud wrote:salam baoq, selamat menjadi anak buah pok dinz...
muto mmg tahap terbaik tu, harap owner baru pun jaga la sebaiknya stlh mendapat beberapa tips utk penjagaan zzr ni dr otai dinz ni..

i'm kudud, adik kpd kudid..selamat berkenalan.. I love you





siot jer...

hai enchek baoq, slamat berkenalan.. Very Happy

sy kudid, sebenarnye sy la adik kpd kudud Razz

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 16 Jun - 15:19

Welkam to the club...nama saya ghimehv... saya bukan adik pada sesiapa dan juga bukan abang pada sesiapa....tapi masih muda jelita....jom short ride minggu nih?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ManCaL on Thu 16 Jun - 16:27

Salam..baoq giler (jgn bwk motor giler2 sdh ye)
Saya Mancal@Jerman salam peknln dari saya dn tahniah kerana dpt beli moto tip top..bebaloi2..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by jimf on Thu 16 Jun - 16:28

salam oncik baoq...
selamat datang moga sentiasa terhibur di taman skodeng zzrianz...
kalu sudi, eden sedia jadi adik pada abg baoq.... tankeww ye banngggg

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ziex69 on Thu 16 Jun - 16:33

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari baoq

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara


saudara baoq, motot abg din shah alam memey mantap.... cuma jangan ler sesah sampai 200km/h

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Thu 16 Jun - 16:46

mat zzr wrote:
furqaan wrote:
Amm wrote:welkam angkel Hazeeq....kat sini semua dah atas 45 tahun....aku ngan mat zzr je baru 23 tahun....


pirahhhhh .....nyampah bebenor teman mendegornyer....

ada saje yg tak kena mak neng ni....

biasa la mat zzr (partner baru ni).....gitu la kalo dah masuk kategori omeh..asik nak marah JER.... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 17:23

Amm wrote:
mat zzr wrote:
furqaan wrote:
Amm wrote:welkam angkel Hazeeq....kat sini semua dah atas 45 tahun....aku ngan mat zzr je baru 23 tahun....


pirahhhhh .....nyampah bebenor teman mendegornyer....

ada saje yg tak kena mak neng ni....

biasa la mat zzr (partner baru ni).....gitu la kalo dah masuk kategori omeh..asik nak marah JER.... Razz

aku bukan gay...!!!

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Thu 16 Jun - 17:38

mat zzr wrote:aku bukan gay...!!!

I pol...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by baoq giler on Thu 16 Jun - 18:39

Amm:jgn la pgil angkel..haha..oww yeke..kok gitu sy jelah yg plg mude..bru jek 20 bro.hehe..

Raziskov:time kasih bro..akan sy jge kuda tu seeloknya...hehe...

Mat:aa abg din skng pkai er6n kaler putih..

Kamalia:aa insyallah sy turun kalo lapang..papehal nnt update n roger2 la ye..

Adam: ye..time kasih..salam perkenalan..

Kudud:okehh..ala bkn wat sesah kaw2 pon bang..sy ulang alik p tmpt blajar je..time cuti balik muar jekk..hehe

Furqaan:tima kasih tuan haji furqaan..hehehe..

Kudid: ntah2 kudid ngn kudud ni sme org x,,hehehee

Ghimehv: xtau lg la bro..tgk pd kelapangan sy..sy student lg la bang..kalo nk ikot ride kompom sy roger bro2 sume..leh gak tmbah mesra dlm family..

Mancal:aa time kasih bro..eshh xde nye nk bwk giler2..rilek2 sudah..bru org nmpk n respek...bwk giler2,ade yg baling kayu beruti jap lg kang..huhuhu

Jimf: haeppp..sy yg paling mude kt sini kot...ahh x kesah la...jnji rse hormat n ksih syg tu adee..hehe

Ziex69:aa okeh..kalo ade pape troubleshooting,sy akn ajukan ke abg2 sume..baiklah..haepp..xde la smpai 200km/h bang...bese bwk 120km/h jekk....

Very Happy Smile Very Happy

baoq giler

Posts : 158
Join date : 15/06/2011
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Thu 16 Jun - 19:10

salm baoq... selamat berkenalang..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 16 Jun - 19:24

pak dinz ...pak dinz....tahniah...akhirnya dapat jugak pakai er6n kaler putih...boleh lah sparring dgn kak amm...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 7:11


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum