Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Sep - 11:41

tenyata Angkel Amm ni punya semangat pahlawan melayu yg suka merendah diri walaupun ilmu penuh di dada....syabas betey

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Mon 19 Sep - 11:44

Errr....Ghimeh,aku bagi can ko ngan Kudud je la sembang kat porem ni ye.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Sep - 11:50

Amm wrote:Errr....Ghimeh,aku bagi can ko ngan Kudud je la sembang kat porem ni ye.... Smile

nak sambung pegi main gusti lengan ke bang?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ariff908 on Mon 19 Sep - 12:00

salam tghari...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ShamZX11 on Mon 19 Sep - 12:33

mat zzr wrote:
jimf wrote:kompom ke pakai kick start?...kot2 pakai jumper... Very Happy

kompom lah...mesti dah taruk kick start...takkan nak usung jumper kabel....

Tak nampak pun kick starter dia. Kena tolak kot, mcm motor Nawza dulu2 tu Razz

ShamZX11

Posts : 92
Join date : 21/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Sep - 13:39

dah lama tak keamjalan? Pot arrange la sesi amjal petang nih...plezzzzzzz

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by adambikers on Mon 19 Sep - 13:55

amjal cak onn!!!!

kasik hap satu kalik!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Mon 19 Sep - 14:04

ZAM@GHIMEHV wrote:dah lama tak keamjalan? Pot arrange la sesi amjal petang nih...plezzzzzzz

amjal kansel petang ni....di gantikan dgn sesi A&W rootbeer smpi kembong...
ada berani ?? hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by adambikers on Mon 19 Sep - 14:22

A&W cakk onn!!!!

kasik hap satu kalik!!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by hi-wayMAN on Mon 19 Sep - 14:53

adambikers wrote:A&W cakk onn!!!!

kasik hap satu kalik!!!

aku cak off....
kasik heppp dua kalik....hepp! heppp!!!

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Sep - 14:54

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:dah lama tak keamjalan? Pot arrange la sesi amjal petang nih...plezzzzzzz

amjal kansel petang ni....di gantikan dgn sesi A&W rootbeer smpi kembong...
ada berani ?? hehehe

ko belanjer bole la...bini den kasi bekal pegi opis hari nih, so duet poket dpt 2 hengget jer nih...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Mon 19 Sep - 14:57

hi-wayMAN wrote:
adambikers wrote:A&W cakk onn!!!!

kasik hap satu kalik!!!

aku cak off....
kasik heppp dua kalik....hepp! heppp!!!

kalu anda gembira tepuk tangan... heeppp heppp
kalu anda gembira tepuk tangan...heppp heppp...
(sila sambung)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Sep - 15:01

jimf wrote:
hi-wayMAN wrote:
adambikers wrote:A&W cakk onn!!!!

kasik hap satu kalik!!!

aku cak off....
kasik heppp dua kalik....hepp! heppp!!!

kalu anda gembira tepuk tangan... heeppp heppp
kalu anda gembira tepuk tangan...heppp heppp...
(sila sambung)

kalu anda gembira........ begitu la rasanya,
klu anda gembira hentak kat solaris.........

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Mon 19 Sep - 15:12

Sambunggg....Very Happy

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by adambikers on Mon 19 Sep - 16:35

Kalau anda gembira hentak kt solaris... Hep hep
Kalau anda gembira hentak kt solaris.. Hep hep


Sila sambung

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Mon 19 Sep - 16:38

begini la rasa.. apabila anda gembira kepuasan
begini la rasa.. apabila anda gembira kepuasan
solaris la tempatnya..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Mon 19 Sep - 16:52

kalu anda gembira..hempap ajis..
kalu anda gembira..hempap ajis...
kalu anda gembiraaaaaaaaaa...mari lahh hempap ajis..
kalu anda gembira...hempap ajis... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Mon 19 Sep - 16:57

ceni ke munyi nya..
kecepap, kecepup.. kelepap kelepup.. chuk chak chuk chak.. scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Sep - 17:03

kudud wrote:ceni ke munyi nya..
kecepap, kecepup.. kelepap kelepup.. chuk chak chuk chak.. scratch

astaga............. Sad

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Sep - 17:06

kalau anda gembira jom la amjal,
kklua anda gembira senang nak inzal...
klu anda gembira beginila caranya...
klu anda gembira jom la amjall....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jipjo71 on Mon 19 Sep - 17:08

wow..sebakulll...penat nak menjilatnya...

jipjo71

Posts : 532
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pee Jay - Sg Buloh

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Mon 19 Sep - 17:08

gi amjal leh bawa avatar ko sekali zam?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Dinz on Mon 19 Sep - 17:08

ZAM@GHIMEHV wrote:
kudud wrote:ceni ke munyi nya..
kecepap, kecepup.. kelepap kelepup.. chuk chak chuk chak.. scratch

astaga............. Sad

Kau jangan start Kudud.. Spesis Pakistan nie bulu dia banyak dan mudah teransang. mau 3 pages dia explain.. Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Adik Kecil on Mon 19 Sep - 17:09

ado ka amjal ni?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Adik Kecil on Mon 19 Sep - 17:10

ada tak amjal..nak poie ni

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 17:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum