Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Dinz on Thu 15 Sep - 10:26

ZAM@GHIMEHV wrote:dia ada interbiu la plak.... klu tak tadi kompom rabak buntut eh poket dia aku libas mee jawa dua pinggan....tapi dia kata nak repeat petang ni, dia ajak ko skali ....jom la threesome...

Tghari hujan.....petang hujan.......
Biasa hujan berenti dlm 6.15 ptg. Sedang elok tu.... Bolehla.. Zam

Aku pun teringin nak melibas..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 10:26

mal,
org yg cup kecik jer pakai triump tali kuning ni...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Thu 15 Sep - 10:27

eriiieeee acem xlalu aku.. Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Thu 15 Sep - 10:27

haremm!! mana CEKLAN ni, depa da start neh..

MAL, muka ade mcm maya karin dak? (den nak imagine kejap smentara xdo kojo ni Twisted Evil )

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Thu 15 Sep - 10:28

Dinz wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:dia ada interbiu la plak.... klu tak tadi kompom rabak buntut eh poket dia aku libas mee jawa dua pinggan....tapi dia kata nak repeat petang ni, dia ajak ko skali ....jom la threesome...

Tghari hujan.....petang hujan.......
Biasa hujan berenti dlm 6.15 ptg. Sedang elok tu.... Bolehla.. Zam

Aku pun teringin nak melibas..

sejak dh ado motor baru nih..ajak je CAK ON aje.. Razz Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 10:29

Raziskov wrote:mal,
org yg cup kecik jer pakai triump tali kuning ni...Razz

sekian

kalau dia pakai mug kaler apa yer Jis? Kat sini amoi-amoi semua pakai mug, ada yg pakai tumbler pun ada... tapi tak nampak la dia punya kaler ....sila bantu..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Thu 15 Sep - 10:32

ZAM@GHIMEHV wrote:
Raziskov wrote:mal,
org yg cup kecik jer pakai triump tali kuning ni...Razz

sekian

kalau dia pakai mug kaler apa yer Jis? Kat sini amoi-amoi semua pakai mug, ada yg pakai tumbler pun ada... tapi tak nampak la dia punya kaler ....sila bantu..

ko rabun warna kot Zam Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 10:32

kamalia wrote:potong la ko ni..!!

Evil or Very Mad

ala...Mal nih.. org bagi nasihat pun marah... malas la nak threesome cengini....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 10:32

ZAM@GHIMEHV wrote:
Raziskov wrote:mal,
org yg cup kecik jer pakai triump tali kuning ni...Razz

sekian

kalau dia pakai mug kaler apa yer Jis? Kat sini amoi-amoi semua pakai mug, ada yg pakai tumbler pun ada... tapi tak nampak la dia punya kaler ....sila bantu..

kalau yg mcm ni ko kena tgk warna butang baju dia pulak ghimeh..
biasanya sama warna...Zerocool cakap la...aku sampai kan jer...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 10:35

Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
Raziskov wrote:mal,
org yg cup kecik jer pakai triump tali kuning ni...Razz

sekian

kalau dia pakai mug kaler apa yer Jis? Kat sini amoi-amoi semua pakai mug, ada yg pakai tumbler pun ada... tapi tak nampak la dia punya kaler ....sila bantu..

kalau yg mcm ni ko kena tgk warna butang baju dia pulak ghimeh..
biasanya sama warna...Zerocool cakap la...aku sampai kan jer...Razz

sekian

ok cengitu rupenyer cara nak tengok....hmm betul la Jis... amoi duduk depan aku nih klu tak silap aku cup dia kaler Turcoise... nice view.... Cool

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 10:36

ManCAL wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
Raziskov wrote:mal,
org yg cup kecik jer pakai triump tali kuning ni...Razz

sekian

kalau dia pakai mug kaler apa yer Jis? Kat sini amoi-amoi semua pakai mug, ada yg pakai tumbler pun ada... tapi tak nampak la dia punya kaler ....sila bantu..

ko rabun warna kot Zam Razz

ishh mana ada.... aku tanya member aku pun dia kata tak nampak....tak cya ko tanya dia sendiri la...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 10:39

kena ingat pepatah ni...
"tengok butang dah tau kutang".....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Thu 15 Sep - 10:42

hampeh boto, suma kaki seks ja yg tgh login forum ni...(aku nak logout laa)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 10:45

ala kudud.... ko punya avatar pun org dah tahu ko ni kaki apa....renung-renungkan dan selamat beramal....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 10:46

mane ade kaki seks dud..
kitarang ni cuma pengemar sajer....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 10:51

Raziskov wrote:mane ade kaki seks dud..
kitarang ni cuma pengemar sajer....Razz

sekian

mengikut pergertian dewan bahasa dan pustaka ada menyebut " Mengemari seks adalah merupakan sahsiah dan perilaku normal bagi seorang lelaki yg sihat dari sudut akal dan tubuh badan. Akan tetapi melakukan seks mengunakan kaki adalah perbuatan paranormal yg bertentangan dgn tabiee manusia waima makhluk asing sekalipun....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 10:56

ZAM@GHIMEHV wrote:
Raziskov wrote:mane ade kaki seks dud..
kitarang ni cuma pengemar sajer....Razz

sekian

mengikut pergertian dewan bahasa dan pustaka ada menyebut " Mengemari seks adalah merupakan sahsiah dan perilaku normal bagi seorang lelaki yg sihat dari sudut akal dan tubuh badan. Akan tetapi melakukan seks mengunakan kaki adalah perbuatan paranormal yg bertentangan dgn tabiee manusia waima makhluk asing sekalipun....

ghimeh,
psssstttt....den pornah tgk sek kaki ni..
mau try satu kali ka...ahhaaakkkk....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 11:03

Jis kat mana? PM aku link tu.....huhahahaaaaaaahhhhhhh

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 11:10

ZAM@GHIMEHV wrote:Jis kat mana? PM aku link tu.....huhahahaaaaaaahhhhhhh

nnt aku bagitau kat amjal..tu pun kalau aku dtang petang ni la...Razz
tak boleh bagitau kat public..nnt ramai nak cuba..hahahaa

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 11:14

esok cuti.. pekata klu buat tts malam nih?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 11:17

ok gak tu..jap lagi aku upkan...
tgh diorot pakai kaki la.....mmeeoowww...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Thu 15 Sep - 11:19

uishh, deme ni, x tahan dibueknyo..
alang2 PM tu, jgn lupo cc kek den yo, jgn lupo tau @ buek2 lupo..
ado amjal ko? cuaco mcm x bopa nak buleh jo..[You must be registered and logged in to see this image.]

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Chef Bob on Thu 15 Sep - 11:29

Raziskov wrote:ok gak tu..jap lagi aku upkan...
tgh diorot pakai kaki la.....mmeeoowww...Razz

sekian

itu namenya footjob kan?

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Chef Bob on Thu 15 Sep - 11:30

[You must be registered and logged in to see this link.]

sapa buleh bantu chef? moto takleh crank.... plz help...

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 11:31

Amjal takdo ari ni sbb hujan...so diganti ngan TTS...

AKTIVITI : TTS
VENUE : RESTUARANT DARUL EHSAN SEK 9 SHAH ALAM (Belakang Hotel Concord)
TARIKH : 15 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 20:35


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 17 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum