Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Wed 14 Sep - 17:47

Versi lama:
[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Wed 14 Sep - 18:01

testis.....testis....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Wed 14 Sep - 18:02

sitset....sitset.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Vistana1 on Wed 14 Sep - 19:15

Test apa ni????

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by furqaan on Wed 14 Sep - 20:02

no satu .. edisi moto repot ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by mat zzr on Wed 14 Sep - 21:07

dah up ke belum?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by faizal_bulat on Wed 14 Sep - 21:32

nomo satuk....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Thu 15 Sep - 0:03

No.dua.....

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by adambikers on Thu 15 Sep - 8:15

saya lock yeee Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Thu 15 Sep - 9:09

lorh, udah pindah yaa..
selamat ari kamis semua..selamat berpuasa pd yg puasa yer..
hai akubikin.. Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Thu 15 Sep - 9:18

selamat pagiiiii zzzzrianzzzzz...
moga ceria dan sentiasa dilindungi Allah dan berkati segala apa usaha kita hari ni.... aminnnnn

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 9:25

robill a'lamin....

jom dangdut...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Thu 15 Sep - 9:29

ade yg nak kena panah petir kot.. Razz
bang, jadi ke nak amik KTM ni? scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 9:37

kudud wrote:ade yg nak kena panah petir kot.. Razz
bang, jadi ke nak amik KTM ni? scratch

aku baru jer beli tadi ... cemana cepat benar ko bole tahu nih... skrg tgh murah.. ada promosi KTM...pegi hadyai 58 hengget jer sorang....2nd class punya...ada tilam... jom aar beli sekali...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Thu 15 Sep - 9:50

eh... budak sms tu tanya aku ke tanya ko ghimeh?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 9:53

jimf wrote:eh... budak sms tu tanya aku ke tanya ko ghimeh?

bukan la..dia tanya aku....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 9:53

ghimeh,
ko jumpa & dpt pelupoh tak budak talikom tadi?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 9:59

dia ada interbiu la plak.... klu tak tadi kompom rabak buntut eh poket dia aku libas mee jawa dua pinggan....tapi dia kata nak repeat petang ni, dia ajak ko skali ....jom la threesome...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Thu 15 Sep - 10:00

Assalamualaikum... Dan Salam 17Syawal

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 10:04

Mal.....PM me best price awek dlm avatar ko tu.....nama dia Shewel ker?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 10:10

perggghh...sebut threesome tetiba teringat ngan skendel2 lama kat Khazastan...dirang ni mmg suka 3some ni...ngeh...ngeh...Razz

Ko nak ajak mengamjal ke potang ni?
sapo nak belanja...tapi hujanng la petang2 skrg ni....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 10:16

klu tak mau kena hujang, kita lunch up jela threesome.... klu ada yg naik juin, buat foursome, fivesome pun takpe...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Thu 15 Sep - 10:16

ZAM@GHIMEHV wrote:dia ada interbiu la plak.... klu tak tadi kompom rabak buntut eh poket dia aku libas mee jawa dua pinggan....tapi dia kata nak repeat petang ni, dia ajak ko skali ....jom la threesome...



aiseh,

sori takleh nak post kat forem. tgh interview..



alamak calon ni siap nampak tali bra warna kuning air.. slurrpp!!!

Shocked

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 10:23

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:dia ada interbiu la plak.... klu tak tadi kompom rabak buntut eh poket dia aku libas mee jawa dua pinggan....tapi dia kata nak repeat petang ni, dia ajak ko skali ....jom la threesome...



aiseh,

sori takleh nak post kat forem. tgh interview..



alamak calon ni siap nampak tali bra warna kuning air.. slurrpp!!!

Shocked

Hati-hati Mal, tu warna tali bra ker, warna karat peluh tu, cuba ko pegi bau dulu, klu acem kompom karat peluh tu...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Thu 15 Sep - 10:26

potong la ko ni..!!

Evil or Very Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 17 1, 2, 3 ... 9 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum