Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by qiss on Thu 15 Sep - 11:38

Raziskov wrote:Amjal takdo ari ni sbb hujan...so diganti ngan TTS...

AKTIVITI : TTS
VENUE : RESTUARANT DARUL EHSAN SEK 9 SHAH ALAM (Belakang Hotel Concord)
TARIKH : 15 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

aii aiii cipppppppp Razz Razz

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Thu 15 Sep - 11:54

As salam dan selamat pagi.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Dinz on Thu 15 Sep - 11:56

qiss wrote:
Raziskov wrote:Amjal takdo ari ni sbb hujan...so diganti ngan TTS...

AKTIVITI : TTS
VENUE : RESTUARANT DARUL EHSAN SEK 9 SHAH ALAM (Belakang Hotel Concord)
TARIKH : 15 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

aii aiii cippppppppaappp Razz Razz

Kau pun dah rosak Qiss........kawan lagi dgn Ajis....

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Thu 15 Sep - 12:15

Dinz wrote:aii aiii cippppppppaappp Razz Razz

Kau pun dah rosak Qiss........kawan lagi dgn Ajis....[/quote]

Senyap je Qis dah dapat karipap....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by qiss on Thu 15 Sep - 12:20

Amm wrote:
Dinz wrote:aii aiii cippppppppaappp Razz Razz

Kau pun dah rosak Qiss........kawan lagi dgn Ajis....

Senyap je Qis dah dapat karipap....[/quote]

haahaaaa tu la dia selalu ajar bab perempuan motorr ... Razz Razz Razz

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by tok wan on Thu 15 Sep - 13:32

forum apa ni???? scratch
sepatah harem pun kawe dok paham...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Thu 15 Sep - 13:32

qiss wrote:
Raziskov wrote:Amjal takdo ari ni sbb hujan...so diganti ngan TTS...

AKTIVITI : TTS
VENUE : RESTUARANT DARUL EHSAN SEK 9 SHAH ALAM (Belakang Hotel Concord)
TARIKH : 15 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

aii aiii cipppppppp Razz Razz



kita TTS kat restoran ni lah;

dekat ngan umah nijuan.



[You must be registered and logged in to see this image.]


kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by faizal_bulat on Thu 15 Sep - 13:40

arini mlm jumaat kn? patut la ....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 13:42

kamalia wrote:
qiss wrote:
Raziskov wrote:Amjal takdo ari ni sbb hujan...so diganti ngan TTS...

AKTIVITI : TTS
VENUE : RESTUARANT DARUL EHSAN SEK 9 SHAH ALAM (Belakang Hotel Concord)
TARIKH : 15 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

aii aiii cipppppppp Razz Razz



kita TTS kat restoran ni lah;

dekat ngan umah nijuan.



[You must be registered and logged in to see this image.]



I POLLOWWWWWWWW!!!!!...dengar roti kebab VARGINA dia byk bulu........betul kar? pls advice...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by alif283 on Thu 15 Sep - 13:46

kamalia wrote:kita TTS kat restoran ni lah;

dekat ngan umah nijuan.



[You must be registered and logged in to see this image.]



Saya sokong..tempat parking moto pun bnyak kat bawah tu Very Happy

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Thu 15 Sep - 15:32

mmmm dah habis ke?
baru cak cari bra cup B

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by mat zzr on Thu 15 Sep - 15:37

AJIS...ko masih ada kat sana ke....?
tak berapa selera....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Thu 15 Sep - 15:47

mat zzr wrote:AJIS...ko masih ada kat sana ke....?
tak berapa selera....

selera apa tu bang..leh tahu sikit Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by mat zzr on Thu 15 Sep - 15:48

selera makan..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 15:57

mat zzr wrote:AJIS...ko masih ada kat sana ke....?
tak berapa selera....

baru balik la boss..
sayang nak tinggalkan...kena pulak tang kaki tadi..
memancut2 bila geget kulit dia tadi..Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by mat zzr on Thu 15 Sep - 16:02

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:AJIS...ko masih ada kat sana ke....?
tak berapa selera....

baru balik la boss..
sayang nak tinggalkan...kena pulak tang kaki tadi..
memancut2 bila geget kulit dia tadi..Razz

sekian

Memang banayk air lah bende tu...aku pun mampu 3 round saja...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 16:45

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:AJIS...ko masih ada kat sana ke....?
tak berapa selera....

baru balik la boss..
sayang nak tinggalkan...kena pulak tang kaki tadi..
memancut2 bila geget kulit dia tadi..Razz

sekian

mesti kaki dia selembut sutera dan halus mulus..... banyak makan beras pulut tu... mcm org shiyemmmm...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Thu 15 Sep - 16:48

ZAM@GHIMEHV wrote:

mesti kaki dia selembut sutera dan halus mulus..... banyak makan beras pulut tu... mcm org shiyemmmm...

silap...
morocco bro...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Thu 15 Sep - 17:04

Raziskov wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:

mesti kaki dia selembut sutera dan halus mulus..... banyak makan beras pulut tu... mcm org shiyemmmm...

silap...
morocco bro...Razz

sekian



kalau rambut ketiak pun mcm bulu jagung,

rambut lain apatah lagi..

Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Thu 15 Sep - 17:06

hek!! e leh..
selamba je kutuk ghimeh... (ni FB mesti terasa jugak neh Razz)

ade yg kena penyek dgn tag team ni kang..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 15 Sep - 17:48

[quote="kudud"]hek!! e leh..
selamba je kutuk ghimeh... (ni FB mesti terasa jugak neh Razz)

ade yg kena penyek dgn tag team ni kang..[/quot

mohon izin nak skip... sbb tak paham.....sekian

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Thu 15 Sep - 17:51

kamalia wrote:

kalau rambut ketiak pun mcm bulu jagung,

rambut lain apatah lagi..

Razz

oo, ingatkan pernyataan kamal ni ade kaitan ngan ghimeh, maafla, tersilap la pulak.. Razz
cano la nak g TTS mlm ni, tmpt makin jauh, udah la jauh, x tau plak jalannya nak g sana..huaaa... x dtg nnti rindu plak..

ahh, papep pun balik dulu laa..chauu..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Thu 15 Sep - 18:04

Baekk punya marah..

[url][/url]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Thu 15 Sep - 18:26

Dah kompom ke


Last edited by Amm on Thu 15 Sep - 18:27; edited 1 time in total

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by fie on Thu 15 Sep - 18:34

aloooo

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 14:01


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 17 Previous  1, 2, 3, 4 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum