Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Thu 15 Sep - 20:20

hai...

elephant

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Fri 16 Sep - 5:28

Terima kasih la Kudud bukak tebel tadi kat sec 9....
Huh....lega baru lepas senamrobik...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Fri 16 Sep - 11:14

salam pagi (lum tenghari lagi kan)...
semuo lum bangun tido ko?
tak leh start lagi laaaa ni ...hehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Fri 16 Sep - 12:32

Dah boleh start la JImF,tadi Mat ZZR dah kompom

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by mat zzr on Fri 16 Sep - 14:14

Amm wrote:Dah boleh start la JImF,tadi Mat ZZR dah kompom


lambat sungguh korang 'start'...aku malam tadi dah setel...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by tenukz on Fri 16 Sep - 21:13

mlm ni tak de tts ke

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by furqaan on Fri 16 Sep - 21:45

tenukz wrote:mlm ni tak de tts ke

allo tenukz .... kat sini orang tanya start ke belum ... bukan tts ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Fri 16 Sep - 23:15

Salam..........

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by faizal_bulat on Sat 17 Sep - 11:03

Assalamualaikum, jalan menuju ke arah selatan via lebuhraya kolumpo sermban, kenderaan berasak2 tapi trafik terkawal...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Sat 17 Sep - 11:30

salam ...ado sesapo poi open haus umah eika tak?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by fie on Sun 18 Sep - 20:10

as salam..
tunpang lalu...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by mat zzr on Sun 18 Sep - 21:09

jimf...at last...jumpa jugak zzr250 ada kick starter..

[You must be registered and logged in to see this link.]

Price : RM 5 000 Reg. year: 1995

free accident
enjin baru servis
starter rosak tapi boleh hidup manual
roadtax dah mati bulan 5
condition cantik lagi
boleh nego untill let go

call Norkhir : 0175005262

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Sun 18 Sep - 21:32

kompom ke pakai kick start?...kot2 pakai jumper... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Sun 18 Sep - 22:01

adambikers
Lesen P

Posts: 196



Re: KAWASAKI ZZR 250
« Reply #59 on: December 13, 2009, 05:17:25 pm »
terima kasih mihar sebab share info tentang zzr ni..
saya pon selalu gak duk tgk2 kat forum ridersmalaya kalau bab zzr ni..
mmg banyak info berguna dan lawak2 yg menggelikan hati..
tengah tunggu masa nak amik zzr nih..
(Adam di suatu ketika dahulu)

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Sun 18 Sep - 22:03

jimf
Lesen L

Posts: 0



Re: KAWASAKI ZZR 250
« Reply #46 on: December 11, 2009, 02:52:19 pm »
mana ada otai...suka makan petai aje...
mana mampu pakai ninja 250...ekzos yosh aje dh rm2k....menggeleter lutut woooo...(Jimf di suatu ketika dahulu)

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by mat zzr on Sun 18 Sep - 22:53

jimf wrote:kompom ke pakai kick start?...kot2 pakai jumper... Very Happy

kompom lah...mesti dah taruk kick start...takkan nak usung jumper kabel....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Mon 19 Sep - 7:47

Assalamualaikum...

Happy Besday buat Nunn..selamat meniti alam 40an. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by adambikers on Mon 19 Sep - 8:32

selamat pagi...

jom tido.. Sleep

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Mon 19 Sep - 9:14

As salam dan selamat sejahtera....
Selamat menjalankan tugas dengan penuh tanggungjawab... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Mon 19 Sep - 9:19

salam zzrianzz..
jom wat kijer!! errk, tp kalo xdo kojo apo nak buek ni? scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Sep - 9:27

kudud wrote:salam zzrianzz..
jom wat kijer!! errk, tp kalo xdo kojo apo nak buek ni? scratch

main gusti lengan la... hujan-2 best nih.... lima lawan satu... ada berani? bounce

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by jimf on Mon 19 Sep - 11:22

tak habis lagi ke gusti lengan?
ajis dulu gusti lengan pun selambar aje taip forum pakai bibir...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Mon 19 Sep - 11:25

isk, x pandai la teman nak gusti-gusti ni.. ce uncle story skit cana..yg si ghimeh ni, siap ade 5 lawan 1 pulak,isk.. banyak ke ketegori gusti ni? minta maaf la sebab teman ni lurus skit.. Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 19 Sep - 11:33

Dud, bagus la kalau lurus, senang tepat pada sasaran....tapi cepat boring la..kalau nak kasi melengkung sket, kena tanya Amm la... dia mmg cempian ....siap bole makan anggur sambil bersila lagik....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Mon 19 Sep - 11:34

ZAM@GHIMEHV wrote:Dud, bagus la kalau lurus, senang tepat pada sasaran....tapi cepat boring la..kalau nak kasi melengkung sket, kena tanya Amm la... dia mmg cempian ....siap bole makan anggur sambil bersila lagik....

Ghimeh,aku pun Pak Dinz dan Ajis yang ajokan....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 9:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 17 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum