Salam Perkenalan

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by jani on Thu 30 May - 17:34

amm kan leh caya...dia cakap masuk pree, tapi klu kuar kene baya...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by jimf on Thu 30 May - 18:20

Amm belai janggut aje leh dpt tiket preee... siap dgn popcorn sekali... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ziex69 on Fri 31 May - 8:36

jani wrote:amm kan leh caya...dia cakap masuk pree, tapi klu kuar kene baya...

Jani,

kalo ko tak percaya boleh tanya marjinah... (pak dinz sms aku tadi suh bagitau)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Amm on Fri 31 May - 15:23

kah..kah.....kesian atuk jani.....
pot,deme akan bersatu pada pertengahan pose nanti.bersanding atas GPZ11..kah..kah....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by furqaan on Sun 2 Jun - 10:47

Salam Mr Kr.. teman pun orang baru gak.. moto tak dak saja nyibuk ....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ziex69 on Wed 5 Jun - 8:32

furqaan wrote: teman pun orang baru gak.. moto tak dak saja nyibuk ....


adambikers wrote:
pot!!! up SOP satu kalik!!

Sori boss lambat up, baru hari ni start keje.


SELAMAT DATANG Saudara/Saudari furqaan cheers cheers cheers
Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Amm on Mon 10 Jun - 20:56

selamat datang angkel furqan....jgn memalu ye,buat cam umah sendiri..terus masuk bilik....
kat sini semua dah bangko,ketua bangko atuk jani...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by furqaan on Tue 11 Jun - 7:52

Tq.. laa CTmiya..aka ammtantuya...teman numpang lalu jer .. gelap bebenor grumah .. nie.. mana tuannyer...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Amm on Tue 11 Jun - 10:15

tuan umah ni dah mastautin kat korea....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by furqaan on Tue 11 Jun - 11:31

panggil ler pulang ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by jani on Tue 11 Jun - 12:26

Amm wrote:selamat datang angkel furqan....jgn memalu ye,buat cam umah sendiri..terus masuk bilik....
kat sini semua dah bangko,ketua bangko atuk jani...

pele....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by furqaan on Tue 11 Jun - 18:35

jani wrote:
Amm wrote:selamat datang angkel furqan....jgn memalu ye,buat cam umah sendiri..terus masuk bilik....
kat sini semua dah bangko,ketua bangko atuk jani...

pele....rr

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 16:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum