Salam perkenalan

View previous topic View next topic Go down

Salam perkenalan

Post by abysemenyih on Fri 22 Apr - 18:30

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua member...

Aku budak baru join forum hari ni. Sekrg ni duduk di Taman Pinji Ipoh, keja di Ipoh. Moto aku kecik ja nk banding dgn member forum ni. Tapi pakai moto Kip zx150 ja. Boleh ka join community moto besa ni...

abysemenyih

Posts : 1
Join date : 22/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Fri 22 Apr - 20:22

welkam bro.....teman pun ase peghok.....kat sini teman paling muda.bulan 7 nanti genap 22 tahun...
kat ipoh tu boleh la kontek furqan aka mak nenen aka tuo angko....tapi jaga2...... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Fri 22 Apr - 20:42

selamat dtg ke taman skodeng...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by hairol21 on Fri 22 Apr - 21:50

WELCOME BRO....

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kudud on Sat 23 Apr - 12:31

WAALAIKUMUSSALAM DAN SEJAHTERA..
BULEH JA NAK JOIN, KAT SINI PUN BKN ADE PERATURAN UTK MEMILIH MOTO BARU BULEH JOIN, JADI, MASUKLAH, HA MASUK...MASUK..
RAJIN2 LA MEMERIAHKAN FORUM NI, N TGK2 LA XTVITI YG XSEBERAPA YG ZZRIANZ NI ANJURKAN, KALO BERKELAPANGAN BULEH SAJA NAK JOIN..
SY KUDUD, ADIK KUDID.. Very Happy SELAMAT BERKENALAN..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Sat 23 Apr - 14:49

kudud ni asyik nk masuk je... sedap ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by furqaan on Sat 23 Apr - 20:39

Amm wrote:welkam bro.....teman pun ase peghok.....kat sini teman paling muda.bulan 7 nanti genap 22 tahun...
kat ipoh tu boleh la kontek furqan aka mak nenen aka tuo angko....tapi jaga2...... Smile

maen kasar nampak ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by endral on Mon 25 Apr - 7:59

selamat berkenalan dan selamat datang ke forum istimewa nie....

endral

Posts : 39
Join date : 07/04/2011
Age : 42
Location : Bera Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kamalia on Mon 25 Apr - 8:26

welakam aby,
teman org teluk ensen, belajor kat kedah koje kat kolumpo.
bercinta ngan org ipoh..
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ziex69 on Mon 25 Apr - 8:51

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari abysemenyih

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di Restoran Darul Ehsan kat Sec 13 Shah Alam setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Mon 25 Apr - 9:00

furqaan wrote:
Amm wrote:welkam bro.....teman pun ase peghok.....kat sini teman paling muda.bulan 7 nanti genap 22 tahun...
kat ipoh tu boleh la kontek furqan aka mak nenen aka tuo angko....tapi jaga2...... Smile

maen kasar nampak ...

tak nak kasar main netball la....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 4:25


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum