SAlam Perkenalan

View previous topic View next topic Go down

SAlam Perkenalan

Post by VectorRS on Thu 21 Apr - 17:25

Salam,

BAru jer dapt mot ni hari selasa lepas harap kawan2 dapt tunjuk ajar sket.

Sewa rumah di sg. long keje d cyberjaya.


VectorRS

Posts : 7
Join date : 21/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by Apai on Thu 21 Apr - 17:31

Salam...dan selamat berkenalan saudara VectorRS......

Saya Apai.......jumaat ni dtg lah ke TTS kami di Restoran DarulEhsan Seksyen 13......boleh review motor saudara..kalau motor baru takyah reviewlah.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by ManCaL on Thu 21 Apr - 17:37

Salam. VectorRS
selamat dtg ke gelangang mcm2 ada ZZRIANZ..
ni bangsa malay ke lain2..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by kudud on Thu 21 Apr - 17:40

hai... jom amjal...
sy kudud, sy terkenal dgn perkataan kembar, adik sy kudid, selamat berkenalan.. Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by Amm on Thu 21 Apr - 17:46

welkam bro......saya paling bongsu dalam grup ni.....umur 21...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by mat zzr on Thu 21 Apr - 17:49

Amm wrote:welkam bro......saya paling bongsu dalam grup ni.....umur 21...

sama lah kite.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by ManCaL on Thu 21 Apr - 17:52

nmpk benor pembohong..

ikan gelama ikan senohong
lama2 cakap bohong Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by ziex69 on Thu 21 Apr - 17:55

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari VectorRS


Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di Restoran Darul Ehsan kat Sec 13 Shah Alam setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara


Last edited by ziex69 on Mon 25 Apr - 8:52; edited 1 time in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by ali@kudid on Thu 21 Apr - 20:01

hai..jom desaru.. Very Happy


sy kudid, terkenal dgn panggilan kembar, abg sy kudud Razz

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by faizal_bulat on Thu 21 Apr - 21:00

saya faizal.. atau nama manja FB.. selamat dtg ke komuniti ini..


p/s- sapa nk start dulu?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by hairol21 on Thu 21 Apr - 21:35

welcome bro.........jom desaru.....

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by furqaan on Sat 23 Apr - 20:09

selamat datang vector ....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by VectorRS on Mon 25 Apr - 12:49

Salam perkenalan,no tepon saya 012-6289049

kurang paham pasal moto nih,tapi dah pakai p keje.

Ada problem,bila tarik rpm mcm sagkut kat rpm 5k.

Tapi kalo dah lepas 5.5k atau 6k,power mencanak2...

muskil lah.

kemudian bunyik2 ape yg nak di monitor?

Kalo area kajang ni,bengkel mana wat repair zzr nih.

Minta tolong pendapat otai2.

VectorRS

Posts : 7
Join date : 21/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by VectorRS on Mon 25 Apr - 12:50

huhu

moto dah tip top karang boleh laa

skrng nak phm pasal moto dulu huhu

VectorRS

Posts : 7
Join date : 21/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: SAlam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 12:00


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum