Salam Perkenalan

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan

Post by Razalei5077 on Sun 31 Mar - 14:45

Salam Perkenalan kepada semua Warga ZZRIAN

Saya, Razalei dari Klang,Selangor
setelah sekian lama mengidamkan jentera ZZR 250, baru jer dapat baru-baru nie,
Saya berharap dapat bantuan & tunjuk ajar dari semua rakan-rakan forumer, Terima Kasih,

Razalei5077

Posts : 6
Join date : 31/03/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by tenukz on Sun 31 Mar - 22:31

welkam bro...buleh join geng pkr.....port klang ride la.....bukan politik ye...

tenukz

Posts : 445
Join date : 24/01/2010
Age : 22
Location : Melaka - Bkt Jalil

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Razalei5077 on Mon 1 Apr - 10:41

ok bro...tqvm

Razalei5077

Posts : 6
Join date : 31/03/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ziex69 on Mon 1 Apr - 11:16

adambikers wrote:
pot!! kasi up SOP satu kalik!!

baik boss




SELAMAT DATANG Saudara/Saudari Razalei5077 cheers cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by jani on Mon 1 Apr - 17:11

welkam en.razalei5077....
5077 tu no kesayangan teman... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by kudud on Mon 1 Apr - 17:29

WSLM..
SELAMAT DATANG, DAN SELAMAT BERKENALAN.. Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by adambikers on Tue 2 Apr - 14:40

laju betul SOP naik.. kagum kagum

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Razalei5077 on Tue 2 Apr - 15:40

Terima Kasih kepada semua rakan2, kerana mengalu2kan saya join ZZRIAN Very Happy Very Happy

Razalei5077

Posts : 6
Join date : 31/03/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ziex69 on Tue 2 Apr - 16:42

adambikers wrote:laju betul SOP naik.. kagum kagum

tenkiu boss... (motor ok ke boss?)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by abert on Sat 6 Apr - 22:53

salam perkenalan.....

abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by baoq giler on Tue 9 Apr - 12:30

abert wrote:salam perkenalan.....
aii bang abert... What a Face What a Face

baoq giler

Posts : 158
Join date : 15/06/2011
Age : 25

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by syahirzulkfli on Thu 11 Apr - 15:31

salam perkenalan juga ^_^

syahirzulkfli

Posts : 5
Join date : 23/01/2013
Age : 23
Location : TAIPING, Perak

View user profile http://www.himpunankata-katahikmah.blogspot.com

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 19:36


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum