Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 6 Dec - 18:45

aikkk... apsal takdo sapo pun kat amjal nih.... sah kena kencheng lagi nih...
avatar
ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Tue 6 Dec - 20:36

lain kali kasi sms tu awal skit kudud...

aku dh kt umah baru sms suh gi amjal.. apa daaa
avatar
adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Tue 6 Dec - 22:10

lama aku tak pegi amjal...
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 23:57

lamo org tak belanjo den roti sardin ket amjal... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Wed 7 Dec - 8:23

lama dah tak ride moto besar.. Sad
avatar
adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ManCaL on Wed 7 Dec - 8:53

salam..hi
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ManCaL on Wed 7 Dec - 8:54

adambikers wrote:lama dah tak ride moto besar.. Sad

lama dh x bawak motor besau.. Sad
avatar
ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Apai on Wed 7 Dec - 9:14

adambikers wrote:lama dah tak ride moto besar.. Sad

Lama dah tak jumpa Tuan Dewata Adam.... Sad
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Wed 7 Dec - 9:20

lama dah tk jumpa adambikers
Sad

dah lama dah..!!
avatar
kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Apai on Wed 7 Dec - 9:22

kamalia wrote:lama dah tk jumpa adambikers
Sad

dah lama dah..!!


Lama dah tak naik JJR mutant nih!...dah lama dah!... Sad
avatar
Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Wed 7 Dec - 9:37

hari ni tolak cubcai aje nengok tayar depan pancit lagi...
gara2 langgar batu semlm...letak tube pun sehari aje tahan...
pagi ni kempis lik..
kena laa bawa moto besau ke opis...
pecah dara AN first time aku bawa gi opis...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ariff908 on Wed 7 Dec - 9:39

jimf wrote:hari ni tolak cubcai aje nengok tayar depan pancit lagi...
gara2 langgar batu semlm...letak tube pun sehari aje tahan...
pagi ni kempis lik..
kena laa bawa moto besau ke opis...
pecah dara AN first time aku bawa gi opis...

Moto ok ke YB? Razz
avatar
ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by smolixz on Wed 7 Dec - 9:41

morning zzrianz,

drunken

work work work... What a Face
avatar
smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 32
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Wed 7 Dec - 9:45

ariff908 wrote:
Moto ok ke YB? Razz

cubcai tak ok laaa.. tayar pancit...
nk kono kerat punai ni kasi soklan cepumas... Twisted Evil

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Chef Bob on Wed 7 Dec - 10:27

berat kalau bawak AN ke opis tu.... Razz
avatar
Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Wed 7 Dec - 10:30

Chef Bob wrote:berat kalau bawak AN ke opis tu.... Razz

mmg laa berat...terkial2 aku nk parking tadi heheh

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Wed 7 Dec - 12:27

dah kena kunci ko ni?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"
avatar
jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 7 Dec - 12:30

mana ada kunci pun.. ni den boleh post nih...
avatar
ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Wed 7 Dec - 12:33

blum lagi....
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 7 Dec - 12:34

takdo ko ER6 mulah -mulah nak jual....isk..isk..iskk
avatar
ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Wed 7 Dec - 12:37

selamat ulangtahun kelahiran.. moga panjang umur dan murah rezeki... untuk tokwan dan hi-way man...
avatar
faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Bongxz on Wed 7 Dec - 13:11

ZAM@GHIMEHV wrote:takdo ko ER6 mulah -mulah nak jual....isk..isk..iskk
ZZR600 ada la, rm9500 setengah
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Wed 7 Dec - 13:13

Bongxz wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:takdo ko ER6 mulah -mulah nak jual....isk..isk..iskk
ZZR600 ada la, rm9500 setengah

RM19000 JUGAK UNTUK SATU MOTOR.
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Bongxz on Wed 7 Dec - 13:16

murah dari market price tuh.............. hehehehe
avatar
Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Wed 7 Dec - 13:17

MARKET PRICE ada yg letak RM23K kat mudah utk zzr600 thn 94
avatar
mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 30

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum