Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Sun 4 Dec - 9:30

Sambung dari topic berkhatan:

[You must be registered and logged in to see this link.]

klu takde ride bermalam,
kita dayride je lah.

ada sesapa nak main paint ball?
RM45; 500 pallet @ xtreme fark syalam

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Sun 4 Dec - 14:37

Ride penutup ni ride tengkujuh namanye.Jom pegi Cameren kita pekena teh masala kat Bharat.Aku tukang ajak je,tak bleh folo sbb xde motor.Cameren skg sejuk sgt bila bercakap mulut kuar asap.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Sun 4 Dec - 14:37

No.1 yeaaaaaaaaaaa pertama kali dlm sejarah aku dpt no.1

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Chef Bob on Sun 4 Dec - 15:31

no2 jerrr kemeren bila?

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Sun 4 Dec - 15:35

Ride naik ksr bole tk?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Sun 4 Dec - 18:01

Boleh la Dam kita layan selow2 je......
Chef tarikh belum tau lg,nanti kita bincang sama2 kat tts.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Sun 4 Dec - 18:31

Kita?? Errr leh caya ke kt ko ni.. Ko ada moto kecik ke?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Sun 4 Dec - 19:23

asal musim ujan je mesti ada yg petik nak ke kemereng.
jiwa kental betulla zzrianz ni. saspek!!
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Sun 4 Dec - 20:34

kamalia wrote:asal musim ujan je mesti ada yg petik nak ke kemereng.
jiwa kental betulla zzrianz ni. saspek!!
cheers

ride kemeren musim hujan aku otomatik masuk list kansel...jiwa belum kental nak turun simpang pulai bila jalan licin..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Sun 4 Dec - 21:03

ride gi men paintball je la...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by UnoS on Sun 4 Dec - 21:28

wah rider penang sampai rumah trus jengok forum

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Sun 4 Dec - 21:31

jenguk apa yg patut dulu lah... scucuh dua baru tgk forum.. sekian...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ali@kudid on Sun 4 Dec - 22:01

haiiii.......

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Sun 4 Dec - 22:11

hai ali... berair ke? Razz

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ali@kudid on Sun 4 Dec - 22:34

da banjir la..

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Sun 4 Dec - 23:05

adambikers wrote:Kita?? Errr leh caya ke kt ko ni.. Ko ada moto kecik ke?
Aku ade 2 bijik motor kecik yg bakal memamah setiap selekoh cameren tu.Dont play2 ahhh.... Mad

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Vistana1 on Sun 4 Dec - 23:07

Lama tak ride dgn kawan2. Asyik ride sorang jeee...

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by furqaan on Sun 4 Dec - 23:35

faizal_bulat wrote:hai ali... berair ke? Razz

air melimpah kat baty feringgi ker ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Sun 4 Dec - 23:48

Salam tangan berlengas sume....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Mon 5 Dec - 2:19

Vistana1 wrote:Lama tak ride dgn kawan2. Asyik ride sorang jeee...

kwn2 nk ride pun segan... awk maintain 180 km/j..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Mon 5 Dec - 2:48

furqaan wrote:
faizal_bulat wrote:hai ali... berair ke? Razz

air melimpah kat baty feringgi ker ...

dlm seluar jer makneng...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Mon 5 Dec - 8:27

blakepare wrote:
adambikers wrote:Kita?? Errr leh caya ke kt ko ni.. Ko ada moto kecik ke?
Aku ade 2 bijik motor kecik yg bakal memamah setiap selekoh cameren tu.Dont play2 ahhh.... Mad

kaya kaya kaya...

sekali beli 4 bijik moto oo.. 2 kecik, 2 besar

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 5 Dec - 8:54

Adam,
jom main paintball. kita tukar angin plak
untuk maklumat lanjut sila search "pain & scream" kat tube lapan

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by awestol on Mon 5 Dec - 9:37

kamalia wrote:Adam,
jom main paintball. kita tukar angin plak
untuk maklumat lanjut sila search "pain & scream" kat tube lapan
as-salam
nak tanya skt.......... kamal......tube lapan tu apa dia,kat mana dan nak buat macam mana? Shocked
saya budak baru belajar.............

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 5 Dec - 9:56

awestol wrote:
kamalia wrote:Adam,
jom main paintball. kita tukar angin plak
untuk maklumat lanjut sila search "pain & scream" kat tube lapan
as-salam
nak tanya skt.......... kamal......tube lapan tu apa dia,kat mana dan nak buat macam mana? Shocked
saya budak baru belajar.............

abe awe sayang,
tube lapan tu laman web tunjuk cara camne nak buat kuih tat.
tu sebb nama dia tube lapan..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Sponsored content Today at 16:46


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum