Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 5 Dec - 18:09

apa raa.. roti gardenier pakai libresse la... mcm adibah noor pakai... lebar ditengah, serapan dihujung...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 5 Dec - 18:16

ZAM@GHIMEHV wrote:apa raa.. roti gardenier pakai libresse la... mcm adibah noor pakai... lebar ditengah, serapan dihujung...

Razz
mcm gempeng..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 5 Dec - 18:56

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:apa raa.. roti gardenier pakai libresse la... mcm adibah noor pakai... lebar ditengah, serapan dihujung...

Razz
mcm lempeng..!!

lempeng cicah kari kambing memey sedap....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 5 Dec - 18:57

ZAM@GHIMEHV wrote:apa raa.. rotiman gardenier pakai libresse la... mcm adibah noor pakai... lebar ditengah, serapan dihujung...

rindu kat sparring partner ko ke..?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Adik Kecil on Mon 5 Dec - 19:10

Kotok sapa ni?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 5 Dec - 19:20

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:apa raa.. rotiman gardenier pakai libresse la... mcm adibah noor pakai... lebar ditengah, serapan dihujung...

rindu kat sparring partner ko ke..?

hek elley....sparing partner aku kunun... padahal teman tapi mesra ko siap peluk-peluk manja lagi... aku dengar siap gentel puting lagi atas motor......ni pun si Amm yg bagitau aku.... kekeeke

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 5 Dec - 19:31

ZAM@GHIMEHV wrote:
mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:apa raa.. rotiman gardenier pakai libresse la... mcm adibah noor pakai... lebar ditengah, serapan dihujung...

rindu kat sparring partner ko ke..?

hek elley....sparing partner aku kunun... padahal teman tapi mesra ko siap peluk-peluk manja lagi... aku dengar siap gentel puting lagi atas motor......ni pun si Amm yg bagitau aku.... kekeeke

ko ni buat spekulasi sajer...sebenarnya Amm yg suka gentel...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Amm on Mon 5 Dec - 20:27

Hisssshhhh...akui 3 hari tak masuk porem,tiba2 nama aku dipetik......Errr..mat zzr,ok tak yang ko gentel malam sabtu lepas.....Ghimeh nak tau..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 5 Dec - 21:22

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:apa raa.. roti gardenier pakai libresse la... mcm adibah noor pakai... lebar ditengah, serapan dihujung...

Razz
mcm gempeng..!!

stetemen paling hampeh aku dgr hari ni... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Mon 5 Dec - 21:41

Salam tuala wanita

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 5 Dec - 21:57

Amm wrote:Hisssshhhh...akui 3 hari tak masuk porem,tiba2 nama aku dipetik......Errr..mat zzr,ok tak yang ko gentel malam sabtu lepas.....Ghimeh nak tau..

ok...still acceptable....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Mon 5 Dec - 22:30

kamalia wrote:Adam,
jom main paintball. kita tukar angin plak
untuk maklumat lanjut sila search "pain & scream" kat tube lapan

penah try paint ball tak pakai pape? pedihhhhh tapi sedappppp... mau?

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Mon 5 Dec - 22:31

Tembak kat kepala punai,tengok ape rase.hahahaha.........

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Mon 5 Dec - 22:35

cer upload gamba 636 ko belakangparang...

ramai nak tgk ni

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jani on Mon 5 Dec - 22:53

as-salam....

baru sampai umah...banyak keje kena settle...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jani on Mon 5 Dec - 22:58

jimf wrote:susah tul geng pspot ni..
ajak tsik kenyir aje terus nk gi batam..
kalu ajak shping tshert kat padang besau kompom ajak terus pi vetnam...

ok la.. den "out"... masih terpaku lagi kena kitai dgn jani bertalu2...

ye la tu....gugur semua screw moto aku pun belum tentu leh polo AN... Crying or Very sad

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Tue 6 Dec - 0:36

adambikers wrote:cer upload gamba 636 ko belakangparang...

ramai nak tgk ni
Org len sume dah tengok dah ko sorang je belum hahaha.....

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Tue 6 Dec - 7:00

jani wrote:
jimf wrote:susah tul geng pspot ni..
ajak tsik kenyir aje terus nk gi batam..
kalu ajak shping tshert kat padang besau kompom ajak terus pi vetnam...

ok la.. den "out"... masih terpaku lagi kena kitai dgn jani bertalu2...

ye la tu....gugur semua screw moto aku pun belum tentu leh polo AN... Crying or Very sad

polo bole jer... nk motong tu bila AN berenti je la baru dapat...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Tue 6 Dec - 8:13

blakepare wrote:
adambikers wrote:cer upload gamba 636 ko belakangparang...

ramai nak tgk ni
Org len sume dah tengok dah ko sorang je belum hahaha.....

kalau kat avatar tu kecik sgt laaa....

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 6 Dec - 8:55

adambikers wrote:
blakepare wrote:
adambikers wrote:cer upload gamba 636 ko belakangparang...

ramai nak tgk ni
Org len sume dah tengok dah ko sorang je belum hahaha.....

kalau kat avatar tu kecik sgt laaa....

bwk toron TTS la.
eh silap, futsal dulu sblm TTS.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Amm on Tue 6 Dec - 9:31

Ada Putsal ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Tue 6 Dec - 10:17

Boleh apasalahnya,kan aku selalu bawak ke hulu ke hilir.Nak tunjuk,aku malu.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by awestol on Tue 6 Dec - 10:43

blakepare wrote:Boleh apasalahnya,kan aku selalu bawak ke hulu ke hilir.Nak tunjuk,aku malu.
as-salam
ayat dalam ni

awestol

Posts : 416
Join date : 21/01/2010
Age : 41
Location : penang-kelate soon

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 6 Dec - 10:55

pengumuman,
kenduri umah ajis lagi sekali.

[You must be registered and logged in to see this link.]


sekian,
harap mak nyah!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 10:56

kamalia wrote:pengumuman,
kenduri umah ajis lagi sekali.

[You must be registered and logged in to see this link.]


sekian,
harap mak nyah!

kamal... kenduri eden tak mau pegi... tp parti buih kompom join.
RV time and venue pls...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Sponsored content Today at 17:31


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 16 Previous  1, 2, 3, 4 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum