Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Mon 5 Dec - 10:17

adambikers wrote:
blakepare wrote:
adambikers wrote:Kita?? Errr leh caya ke kt ko ni.. Ko ada moto kecik ke?
Aku ade 2 bijik motor kecik yg bakal memamah setiap selekoh cameren tu.Dont play2 ahhh.... Mad

kaya kaya kaya...

sekali beli 4 bijik moto oo.. 2 kecik, 2 besar
mana ada kaya,sebiji harga RM 600 lagi sebijik RM 300 je. Cool

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Mon 5 Dec - 10:19

kamalia wrote:
awestol wrote:
kamalia wrote:Adam,
jom main paintball. kita tukar angin plak
untuk maklumat lanjut sila search "pain & scream" kat tube lapan
as-salam
nak tanya skt.......... kamal......tube lapan tu apa dia,kat mana dan nak buat macam mana? Shocked
saya budak baru belajar.............

abe awe sayang,
tube lapan tu laman web tunjuk cara camne nak buat kuih tat.
tu sebb nama dia tube lapan..
Aku tak pernah tengok tube tu mcm mana rupenye? cat

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by hi-wayMAN on Mon 5 Dec - 11:38

salam tube pagi senin... Razz
sorry la penang riders yg singgah yik mun smlm kerna den x dapek join minum2....ado urusan sri paduko bagindo... Wink

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 5 Dec - 12:43

Ada pesanan dari wana;

[You must be registered and logged in to see this link.]

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by fie on Mon 5 Dec - 13:30

vrommmm..pishhh

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 5 Dec - 14:26

bila nak next ride nih.... buat ujung tahun pastu sambut new year sekali nak?

pekata tasik kenyir?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Vistana1 on Mon 5 Dec - 14:44

ZAM@GHIMEHV wrote:bila nak next ride nih.... buat ujung tahun pastu sambut new year sekali nak?

pekata tasik kenyir?

Jom laa gi Batam....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 5 Dec - 14:44

Vistana1 wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:bila nak next ride nih.... buat ujung tahun pastu sambut new year sekali nak?

pekata tasik kenyir?

Jom laa gi Batam....

in!!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Adik Kecil on Mon 5 Dec - 15:02

jom amjal

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 5 Dec - 15:16

Vistana1 wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:bila nak next ride nih.... buat ujung tahun pastu sambut new year sekali nak?

pekata tasik kenyir?

Jom laa gi Batam....

bila?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 5 Dec - 15:34

ZAM@GHIMEHV wrote:
Vistana1 wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:bila nak next ride nih.... buat ujung tahun pastu sambut new year sekali nak?

pekata tasik kenyir?

Jom laa gi Batam....

bila?

bila moto cempiyen dah smpi la..
cheers

Vist,
gi Batam lalu muadzam tak?
scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 5 Dec - 15:38

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:
Vistana1 wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:bila nak next ride nih.... buat ujung tahun pastu sambut new year sekali nak?

pekata tasik kenyir?

Jom laa gi Batam....

bila?

bila moto cempiyen dah smpi la..
cheers

Vist,
gi Batam lalu muadzam tak?
scratch

kensel la gi batam sbb .. moto cempiyen tak leh lalu muadzam... majal... Suspect

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 5 Dec - 16:00

susah tul geng pspot ni..
ajak tsik kenyir aje terus nk gi batam..
kalu ajak shping tshert kat padang besau kompom ajak terus pi vetnam...

ok la.. den "out"... masih terpaku lagi kena kitai dgn jani bertalu2...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 5 Dec - 16:05

aku pun kena tinggal 20 km kat belakang...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 5 Dec - 16:09

mat zzr wrote:aku pun kena tinggal 20 km kat belakang...

mesti memosha tinggalkan ko...

matzzr.. semlm sebelum smpi tapah, aku nmpk ko ado kat blkg masa hujan tu..
aku maleh nk stop pakai baju hujan, psl nk stop tapah... so aku terus aje..
sekali tgk ko dah xde.. smpi tapah aku isi minyak... dlm 10 minit aku nmpk ko lalu, dah siap pakai raincoat..
mcm org giler aku lambai2 jerit2 kat ko... sebab bila ko lepas tu, aku baru sedar aku keseorangan dikelilingi mat2 FZi..
sedihhh giler.... Sad

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 5 Dec - 16:14

jimf wrote:
mat zzr wrote:aku pun kena tinggal 20 km kat belakang...

mesti memosha tinggalkan ko...

matzzr.. semlm sebelum smpi tapah, aku nmpk ko ado kat blkg masa hujan tu..
aku maleh nk stop pakai baju hujan, psl nk stop tapah... so aku terus aje..
sekali tgk ko dah xde.. smpi tapah aku isi minyak... dlm 10 minit aku nmpk ko lalu, dah siap pakai raincoat..
mcm org giler aku lambai2 jerit2 kat ko... sebab bila ko lepas tu, aku baru sedar aku keseorangan dikelilingi mat2 FZi..
sedihhh giler.... Sad

ooo mcm tu...penat aku hon...bagi high beam kat ko suruh stop sebab hujan makin lebat...aku stop kat bawah flyover...ada tempat khas utk motor berteduh...pakai rain coat...terus gerak...aku tengok kat R&R tapah penuh dgn manusia...Petronas pun sesak sangat...so aku teruskan perjalanan walaupun fuel aku dah very low...bawak 40kmj saja...nasih baik boleh sampai ulu bernam R&R utk refuel.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 5 Dec - 16:17

mesti abg mat terkonang2 konangan lamo kek RnR Ulu Bernam hehehe...
ponponpon.. roti.. !! roti.. !! ponponpon..!!!
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 5 Dec - 16:26

kamalia wrote:mesti abg mat terkonang2 konangan lamo kek RnR Ulu Bernam hehehe...
ponponpon.. roti.. !! roti.. !! ponponpon..!!!
cheers

roti? kamal...cepat kasi password... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 5 Dec - 16:41

jimf wrote:
kamalia wrote:mesti abg mat terkonang2 konangan lamo kek RnR Ulu Bernam hehehe...
ponponpon.. roti.. !! roti.. !! ponponpon..!!!
cheers

roti? kamal...cepat kasi password... Razz

aiseh..
password aku lupa la!
guna kaedah cuba jaya boleh tak?
"Cherating"

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 5 Dec - 16:43

malas lah aku nak komen apa apa...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Mon 5 Dec - 17:12

kamalia wrote:
aiseh..
password aku lupa la!
guna kaedah cuba jaya boleh tak?
"Cherating"

salah...
aku kasi hint..
pagi2 goreng telur, makan roti bakar jenama pe? Twisted Evil

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kudud on Mon 5 Dec - 17:18

kunciMAS!! Razz

(maaf, tersampuk.. Razz sungguh enak dimakan begitu saja..)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Mon 5 Dec - 17:22

jimf wrote:
kamalia wrote:
aiseh..
password aku lupa la!
guna kaedah cuba jaya boleh tak?
"Cherating"

salah...
aku kasi hint..
pagi2 goreng telur, makan roti bakar jenama pe? Twisted Evil

ouh .. aku tau tu.
mesti jenama kotex kan?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Raziskov on Mon 5 Dec - 17:24

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamalia wrote:
aiseh..
password aku lupa la!
guna kaedah cuba jaya boleh tak?
"Cherating"

salah...
aku kasi hint..
pagi2 goreng telur, makan roti bakar jenama pe? Twisted Evil

ouh .. aku tau tu.
mesti jenama kotex kan?

bukan Kotex la mal..
"SANITA" kalau tak salah aku....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by mat zzr on Mon 5 Dec - 17:30

jenama 'stayfree' with wings laaaaa...........

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Sponsored content Today at 10:57


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum