Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Bongxz on Wed 7 Dec - 13:23

Ok dah tu mat, lai lai lai........ sapa mau, cover seat baru.......

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by adambikers on Wed 7 Dec - 13:38

kamalia wrote:lama dah tk jumpa adambikers
Sad

dah lama dah..!!

ye la, ye la.. minggu ni aku toron ye kamal n apai..

jgn lupa kontek hawa suh toron gak

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Wed 7 Dec - 14:04

ZAM@GHIMEHV wrote:takdo ko ER6 mulah -mulah nak jual....isk..isk..iskk

zam... slow talk dgn ayed...
bole tu...tp jgn ngorat kakak dia.. kompom dia x layan.. Very Happy

lagi satu cuba tanya peroz..
kalu nasib ko baik, siap dpt 6F lagi tu

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 7 Dec - 14:13

ushar bandit pun mahal nak mampus... mcm ada emas dlm eksos....padahal dah masuk kategori retro.....

takpa-takpa sabar....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Apai on Wed 7 Dec - 14:14

adambikers wrote:
kamalia wrote:lama dah tk jumpa adambikers
Sad

dah lama dah..!!

ye la, ye la.. minggu ni aku toron ye kamal n apai..

jgn lupa kontek hawa suh toron gak

Kalau awak toron...saya mesti toron sekali...
Kalau awak senyum...saya mesti senyum sekali..
Tak perlu kata apa-apa..... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Wed 7 Dec - 14:25

apai... ko ada sportrim depan utk ex5 tak?
kasi tolak kat aku murah2 leh?..

nk depan aje... semlm dah bengkok langgar batu..
aku letak tube pun x leh... tolongggggggggg

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Apai on Wed 7 Dec - 14:33

Takde la....rim besi adala...depan belakang...yg dpn tu pun yg pakai disk nyer.....aku letak kat blkg umah........

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Raziskov on Wed 7 Dec - 14:47

jimf wrote:
zam... slow talk dgn ayed...
bole tu...tp jgn ngorat kakak dia.. kompom dia x layan.. Very Happy


alaaa Ghimeh...ko direct nego ngan kakak ayed tu jer...
beli motor jer pun...
ke ko nak aku nego kan...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Chef Bob on Wed 7 Dec - 14:49

jimf wrote:apai... ko ada sportrim depan utk ex5 tak?
kasi tolak kat aku murah2 leh?..

nk depan aje... semlm dah bengkok langgar batu..
aku letak tube pun x leh... tolongggggggggg

[You must be registered and logged in to see this link.]


Price : RM 70

still new n good condition

if u want just call me at no 0173676101

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Wed 7 Dec - 14:52

adambikers wrote:
kamalia wrote:lama dah tk jumpa adambikers
Sad

dah lama dah..!!

ye la, ye la.. minggu ni aku toron ye kamal n apai..

jgn lupa kontek hawa suh toron gak

orite,
nti aku try konekkan hawa soh toron adam ..
Eh..!!
scratch

nanti aku kontek hawa ckp adam soh toron.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Wed 7 Dec - 14:53

Chef Bob wrote:
jimf wrote:apai... ko ada sportrim depan utk ex5 tak?
kasi tolak kat aku murah2 leh?..

nk depan aje... semlm dah bengkok langgar batu..
aku letak tube pun x leh... tolongggggggggg

[You must be registered and logged in to see this link.]


Price : RM 70

still new n good condition

if u want just call me at no 0173676101

ni bukan sport rim laa chef... wa pakai rim sukan ooo... x mo laa downgred... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Apai on Wed 7 Dec - 14:54

Chef Bob wrote:
jimf wrote:apai... ko ada sportrim depan utk ex5 tak?
kasi tolak kat aku murah2 leh?..

nk depan aje... semlm dah bengkok langgar batu..
aku letak tube pun x leh... tolongggggggggg

[You must be registered and logged in to see this link.]


Price : RM 70

still new n good condition

if u want just call me at no 0173676101

Chef Bob....Sportrim Suziku Smash 1 set...dpn pakai disk ada tak?

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by farislan on Wed 7 Dec - 15:23

Salam smua...tumpang lalu

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Wed 7 Dec - 15:36

farislan wrote:Salam smua...tumpang lalu

hi che lan,
dayang2 siyam batch baru bila nak chop pessport che lan?
Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ariff908 on Wed 7 Dec - 16:13

hi..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Adik Kecil on Wed 7 Dec - 16:31

amjal

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Wed 7 Dec - 16:57

saya tak dpt juin amjal ptg ni.
Insya Allah len kali saya juin.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Wed 7 Dec - 17:00

kamalia wrote:saya tak dpt juin amjal ptg ni.
Insya Allah len kali saya juin.

kamal...jom gi welly.. Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Wed 7 Dec - 17:11

jimf wrote:
kamalia wrote:saya tak dpt juin amjal ptg ni.
Insya Allah len kali saya juin.

kamal...jom gi welly.. Very Happy

cet..!!
ingatkan Mega Fortune
Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by farislan on Wed 7 Dec - 17:16

kamalia wrote:
farislan wrote:Salam smua...tumpang lalu

hi che lan,
dayang2 siyam batch baru bila nak chop pessport che lan?
Razz

Buat masa ni Siyam punyo kono rejek dulu sobab banjir..takut air len yg kuar plak...he..he..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Wed 7 Dec - 17:28

kamalia wrote:
jimf wrote:
kamal...jom gi welly.. Very Happy

cet..!!
ingatkan Mega Fortune
Mad

Ok jom gi Fortune Teller... Twisted Evil

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Wan@Blakepare on Wed 7 Dec - 19:21

Salam...Siapa ada Paddock Stand 2nd hand utk di jual sila call aku skg.Nombor hp aku ada kat rider list.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Amm on Thu 8 Dec - 0:55

Blake,nanti kita leh kongsi ye...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 8 Dec - 8:52

blakepare wrote:Salam...Siapa ada Paddock Stand 2nd hand utk di jual sila call aku skg.Nombor hp aku ada kat rider list.

Blake... nanti kongsi sket feeling naik 636 nih... mana tau kot-kot boleh ikut jejak langkah..kekkeke

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Thu 8 Dec - 9:11

wah ghimeh,
dlm diam.. tahniah...!!
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Sponsored content Today at 9:55


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 16 Previous  1 ... 5, 6, 7 ... 11 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum