Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kamalia on Tue 6 Dec - 11:06

itu kono tanyo jipjo la,
dia tokan

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 11:11

kamalia wrote:itu kono tanyo jipjo la,
dia tokan

jipjo tgh rehat tu.. letih lagi tu..
kat penang hari tu dio poi parti buih kat hardrock smpi kul 5 pagi... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 12:16

dah kena kunci ke ni?
kalu ye pun ajis gi korea, kunci kasi tinggal kaaa weiii

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Tue 6 Dec - 12:32

masih terngiang bunyi american ninja dgn moto ejal rs dlm terowong menora kt telinga ni drunken ... semua naik 'hantu' selepas terowong... seriyau aku...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Bongxz on Tue 6 Dec - 12:35

faizal_bulat wrote:masih terngiang bunyi american ninja dgn moto ejal rs dlm terowong menora kt telinga ni drunken ... semua naik 'hantu' selepas terowong... seriyau aku...
Korang cari 'terowong' ke kat Komtar malam tu?

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 12:51

faizal_bulat wrote:masih terngiang bunyi american ninja dgn moto ejal rs dlm terowong menora kt telinga ni drunken ... semua naik 'hantu' selepas terowong... seriyau aku...

ye laaa tu...den nengok ko punya GTR laju semacam aje bilo turun bukit tu....
tp drama sagat lum bermula laa tu kekeke

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Tue 6 Dec - 12:57

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:masih terngiang bunyi american ninja dgn moto ejal rs dlm terowong menora kt telinga ni drunken ... semua naik 'hantu' selepas terowong... seriyau aku...

ye laaa tu...den nengok ko punya GTR laju semacam aje bilo turun bukit tu....
tp drama sagat lum bermula laa tu kekeke

siap tinggalkan 'bau' .. tabik la ngan lastmen ni...sedar2 je last men smpai dulu... scratch Shocked

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by smolixz on Tue 6 Dec - 14:19

salam chickades... Very Happy

ada topic baek x??

Razz

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Adik Kecil on Tue 6 Dec - 14:30

mau amjal?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by nawza on Tue 6 Dec - 15:01

As Salam...dan selamat petang...

tumpang lalu jap...lamo x masuk... Rolling Eyes.....sajo nak jongah2...lamo dah x merayap kek rumah nie....lagipun lamo dah x ride bersamo..tggu jo laaa ..ontah bilo agak ehh...... Wink

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by furqaan on Tue 6 Dec - 15:08

nawza wrote:As Salam...dan selamat petang...

tumpang lalu jap...lamo x masuk... Rolling Eyes.....sajo nak jongah2...lamo dah x merayap kek rumah nie....lagipun lamo dah x ride bersamo..tggu jo laaa ..ontah bilo agak ehh...... Wink


yealaaa ... worang dah joint geng moto gadang lain teratak burok tak singgah dah ....errr ayam serama sihat ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 6 Dec - 15:11

furqaan wrote:
nawza wrote:As Salam...dan selamat petang...

tumpang lalu jap...lamo x masuk... Rolling Eyes.....sajo nak jongah2...lamo dah x merayap kek rumah nie....lagipun lamo dah x ride bersamo..tggu jo laaa ..ontah bilo agak ehh...... Wink


yealaaa ... worang dah joint geng moto gadang lain teratak burok tak singgah dah ....errr ayam serama sihat ...

apa nih.. jgn la main kutuk-kutuk bongx kat sini, sian dia.... karang dia bagitau abg dia yg paling besar... Ajiskov, habih satu penang dia kasi ribut....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 15:13

furqaan wrote:
nawza wrote:As Salam...dan selamat petang...

tumpang lalu jap...lamo x masuk... Rolling Eyes.....sajo nak jongah2...lamo dah x merayap kek rumah nie....lagipun lamo dah x ride bersamo..tggu jo laaa ..ontah bilo agak ehh...... Wink


yealaaa ... worang dah joint geng moto gadang lain teratak burok tak singgah dah ....errr ayam serama sihat ...

cukup ke tu makneng? nk den dgn kawan2 lain tambah nasi kandar berlauk ni ko??

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Tue 6 Dec - 15:56

jgn nnti kono caj RM15...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 15:57

faizal_bulat wrote:jgn nnti kono caj RM15...

takpe laaa.. jipjo cakap ada org tu kena tepon bini suruh bankin duit.. oppssss... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 6 Dec - 16:03

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:jgn nnti kono caj RM15...

takpe laaa.. jipjo cakap ada org tu kena tepon bini suruh bankin duit.. oppssss... Razz

ini mesti kes bagitau bini nak pegi tts jer... tu yg bawak bekal 5 hengget ....dulu kwn den ponah kono kes mcm nih...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by faizal_bulat on Tue 6 Dec - 16:07

ada amjal ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Adik Kecil on Tue 6 Dec - 16:23

mau amjal ko?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 16:39

Adik Kecil wrote:mau amjal ko?

den dah merajuk dgn amjal...tiap kali den poi, ado 3 kerat aje..
tiap2 kali poi kena bayar sendri roti sardin....nyampess laa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Adik Kecil on Tue 6 Dec - 16:41

kali ni amjal pot belanja

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 16:50

Adik Kecil wrote:kali ni amjal pot belanja

Pot? nanti versi baru kena letak topic "Kemana Hilangnya Pot"....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Adik Kecil on Tue 6 Dec - 17:08

UNtuk makluman, Hari ni ada Amjal bersama POT...


Silalah hadir

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by kudud on Tue 6 Dec - 17:39

ok, ON

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 6 Dec - 18:08

jom amjalan... dah lama tak makan org banje

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by jimf on Tue 6 Dec - 18:24

ZAM@GHIMEHV wrote:jom amjalan... dah lama tak makan org banje

habis laa kalu mamat datang.. tinggal ayor kosong ja laa utk kita..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Sebulan lagi ke tahun 2012, jom ride penutup

Post by Sponsored content Today at 16:46


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 16 Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 10 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum