Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Wed 29 Sep - 16:43

Pot..
brg panas aku mane?
dah gigil2 kepala ni....

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Wed 29 Sep - 16:44

ajis.... aku dah pakai la, tak tahan simpan lama2. kalo ko nak lepas pakai nnt aku bagi kat ko... aku baru dapat barang baru, kalo mamat tu taknak aku bagi kat ko jer la...

ptg ni ada amjal ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by mat zzr on Wed 29 Sep - 16:45

jimf wrote:
mat zzr wrote:ikan bakar kat kampung baru, chow kit pun ada...mau ke?...ride pi kg baru..

aku tiap2 minggu jalan kaki gi kg.baru...solat jumaat..
best gak kalu sekali sekala gi ride ek... Twisted Evil

ikan bakar kat melaka encik JimF dah ban..sama lah jugak ikan bakar kat bagan lalang...

kat mana yg tak ban ?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Wed 29 Sep - 16:46

mat zzr wrote:
ikan bakar kat melaka encik JimF dah ban..sama lah jugak ikan bakar kat bagan lalang...
kat mana yg tak ban ?

Kari kepala ikan Jalan Kg Attap kan ade.... ptg ni ada amjal ke?


Last edited by ziex69 on Wed 29 Sep - 16:51; edited 1 time in total

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Wed 29 Sep - 16:49

den kalau tak hujan dan cik sexitery tak suh tolong dio susun file den kompom toron....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Wed 29 Sep - 16:51

kalo dah turun bole naik balik ke? ptg ni ada amjal ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by mat zzr on Wed 29 Sep - 16:54

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:
ikan bakar kat melaka encik JimF dah ban..sama lah jugak ikan bakar kat bagan lalang...
kat mana yg tak ban ?

Kari kepala ikan Jalan Kg Attap kan ade.... ptg ni ada amjal ke?

kalau TTS kat sini boleh ke?....

ptg ni aku tak toron amjal pasal aku nak beli basikal...lepas raya ni berat badan dah naik...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Wed 29 Sep - 16:57

mat zzr wrote:
ptg ni aku tak toron amjal pasal aku nak beli basikal...lepas raya ni berat badan dah naik...

lepas beli nanti bawakla gi amjal. bleh kawan2 test... ptg ni ada amjal ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Wed 29 Sep - 17:01

guruh dah meletup kat langit tu...amjal cancel...
Pembaca ramalan cuaca oncik Salleh pun cakap petang ni hujan...

matzzr.. ikan bakar stulang lum bann lagi...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by mat zzr on Wed 29 Sep - 17:14

jimf wrote:guruh dah meletup kat langit tu...amjal cancel...
Pembaca ramalan cuaca oncik Salleh pun cakap petang ni hujan...

matzzr.. ikan bakar stulang lum bann lagi...

stulang kat mana...aku tak tahu tempat ni...aku dengar ada ikan bakar yg bagus kat kuala selangor...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Wed 29 Sep - 17:19

xpe laa matzzr... ko pegi awana aje laa minggu ni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Wed 29 Sep - 17:19

jimf wrote:guruh dah meletup kat langit tu...amjal cancel...
Pembaca ramalan cuaca oncik Salleh pun cakap petang ni hujan...

matzzr.. ikan bakar stulang lum bann lagi...

salleh mana ade ckp ujan,cuma gelap sayup,amat sesuai utk player2 hoki bermain2 bola..mesti ramai aweks rini..grr...cuaca amat cantik utk melepak-bahasa terang2nya

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by fie on Wed 29 Sep - 17:20

mat zzr wrote:
jimf wrote:guruh dah meletup kat langit tu...amjal cancel...
Pembaca ramalan cuaca oncik Salleh pun cakap petang ni hujan...

matzzr.. ikan bakar stulang lum bann lagi...

stulang kat mana...aku tak tahu tempat ni...aku dengar ada ikan bakar yg bagus kat kuala selangor...

SALAM..
jom p kuala selangor...
kg den tu...
murah n sodap.....

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Wed 29 Sep - 17:32

jimf wrote:guruh dah meletup kat langit tu...

Ada org tua tu bagitau, kalo dengar guruh di langit air di tempayan jangan dibuang...

ptg ni ada amjal ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Wed 29 Sep - 17:38

ziex69 wrote:
jimf wrote:guruh dah meletup kat langit tu...

Ada org tua tu bagitau, kalo dengar guruh di langit air di tempayan jangan dibuang...

ptg ni ada amjal ke?

sekarang pakai air paip lee... camne nk buang?? tempayan utk bakar roti nan aje...

ptg ni xde amjal le!!

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Wed 29 Sep - 17:43

kalo tempayan utk bakar roti nan je, x der amjal ke ptg ni?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Wed 29 Sep - 17:45

beklah,xde amjal!!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Wed 29 Sep - 17:46

petang ni xde ke tempayan utk bakar roti nan kat amjal?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Wed 29 Sep - 17:48

kalo x de amjal ptg ni macammana nak tau ade ke x tempayan tu kat amjal...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Wed 29 Sep - 17:50

pasal xde tempayan tu laa pasal xde amjal petang ni...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Wed 29 Sep - 17:53

kudud wrote:beklah,xde amjal!!!

sapa cakap xde? ajis tak cakap pun...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Wed 29 Sep - 17:59

sy xpandai nak berbalas2 pantun lah,nak blk la ceni.. (sedey la suma xnak kawan sy,huhu,p nanis kat bahu dato' ct kjap laa)

pulang dgn selamat ye semua..berhati2!!

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Wed 29 Sep - 18:03

sekali hujan dahhhhhh....Sad

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Wed 29 Sep - 18:04

kudud wrote:sy xpandai nak berbalas2 pantun lah,nak blk la ceni.. (sedey la suma xnak kawan sy,huhu,p nanis kat bahu dato' ct kjap laa)

pulang dgn selamat ye semua..berhati2!!

ko kawan laa dgn baban.... dio pun selalu cakap camni... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by nawza on Wed 29 Sep - 18:11

utk kengkawan...selamat malam jemaat....

[You must be registered and logged in to see this link.]



Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Sponsored content Today at 9:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum