Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Raziskov on Thu 30 Sep - 12:10

kamalia wrote:Kak Mah,
mgu ni ada TTS tak?

kak mah,
kamal kutuk kak mah tu...
kasi penyet sama diaaaaaaa.....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Thu 30 Sep - 12:15

Raziskov wrote:
kamalia wrote:Kak Mah,
mgu ni ada TTS tak?

kak mah,
kamal kutuk kak mah tu...
kasi penyet sama diaaaaaaa.....Razz

sekian

kak mah,
kasi lempang kat kepala budak ni.
sekali libas x2 lempang

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Thu 30 Sep - 12:18

[You must be registered and logged in to see this link.]

tulun2 Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 12:41

halim.... kamal & ajis kutuk kak mah...
ko sebat bontot dua2 budak ni dgn kepala talipinggang tengkorak ko tu... bounce

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by eddy 250 on Thu 30 Sep - 12:43

Salam sumerr...bagi sesape yg berkelapangan..jom lah,

K.Klawang Ride
Ride panas enjin sambil tgk burung2 berkicauan

Date: 2/10/2010
Time: 9:00am
Location/venue: Klawang stage 1~3

Rv point(s):
Warung sebelah Masjid Bt.14 Hulu Langat

Itinerary:
9:00- Lepak minum2 tunggu kawan2 smpi
9:15- tayar golek(stage1) --------------------->(lambat tinggalllllllllllllllllllllllllll... )
9:30- smpi stage2
9:50- smpi stage3
10:15- smpi warung kat titi(minum2,borak2 smpi lebamm..)
11:30- golek tayar balik umah memasing
gerenti tghari smpi umah(amat seswai utk rider2 yg kena g open house..yelah takkan open house pagi2 buta kott..kekekekee)

papehal call:
eddy- 016-9182821
don- 012-2455412

p/s: ride otomatik KENSEL kalu ujannnnnnnnnnn

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Thu 30 Sep - 12:45

alamak!!!
minggu ni sedara kawen belah pagi daa...
Sad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 12:50

eddy 250 wrote:Salam sumerr...bagi sesape yg berkelapangan..jom lah,

K.Klawang Ride
Ride panas enjin sambil tgk burung2 berkicauan

Date: 2/10/2010
Time: 9:00am
Location/venue: Klawang stage 1~3

Rv point(s):
Warung sebelah Masjid Bt.14 Hulu Langat

oraitttt.... kompommmmm waaa follow...
agak2 sampi jambatan kul berapa??
den nak jual karipap ni..
senang nk bdgt masa utk goreng karipap pagi tu...

sila bantu

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Thu 30 Sep - 13:00

eddy 250 wrote:Salam sumerr...bagi sesape yg berkelapangan..jom lah,

K.Klawang Ride
Ride panas enjin sambil tgk burung2 berkicauan

Date: 2/10/2010
Time: 9:00am
Location/venue: Klawang stage 1~3

Rv point(s):
Warung sebelah Masjid Bt.14 Hulu Langat

Itinerary:
9:00- Lepak minum2 tunggu kawan2 smpi
9:15- tayar golek(stage1) --------------------->(lambat tinggalllllllllllllllllllllllllll... )
9:30- smpi stage2
9:50- smpi stage3
10:15- smpi warung kat titi(minum2,borak2 smpi lebamm..)
11:30- golek tayar balik umah memasing
gerenti tghari smpi umah(amat seswai utk rider2 yg kena g open house..yelah takkan open house pagi2 buta kott..kekekekee)

papehal call:
eddy- 016-9182821
don- 012-2455412

p/s: ride otomatik KENSEL kalu ujannnnnnnnnnn

chantekkk....
aku tunggu kat simpang traffic lite nak masuk simpang pulai...
eh! scratch
skali minggu ni aku balik ipoh daaaa.... Razz
ride ni x sesuai sungguh utk aku sebab korang dah habis makan kat open house umah org, aku baru sampai umah aku sendiri...
hampeh!
majuk ah!
monkey

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by adambikers on Thu 30 Sep - 13:47

eddy 250 wrote:Salam sumerr...bagi sesape yg berkelapangan..jom lah,

K.Klawang Ride
Ride panas enjin sambil tgk burung2 berkicauan

Date: 2/10/2010
Time: 9:00am
Location/venue: Klawang stage 1~3

Rv point(s):
Warung sebelah Masjid Bt.14 Hulu Langat

Itinerary:
9:00- Lepak minum2 tunggu kawan2 smpi
9:15- tayar golek(stage1) --------------------->(lambat tinggalllllllllllllllllllllllllll... )
9:30- smpi stage2
9:50- smpi stage3
10:15- smpi warung kat titi(minum2,borak2 smpi lebamm..)
11:30- golek tayar balik umah memasing
gerenti tghari smpi umah(amat seswai utk rider2 yg kena g open house..yelah takkan open house pagi2 buta kott..kekekekee)

papehal call:
eddy- 016-9182821
don- 012-2455412

p/s: ride otomatik KENSEL kalu ujannnnnnnnnnn

rider posing nyer ride ke ni? Razz

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Thu 30 Sep - 13:54

Cis........ macam kena kutuk je nih........

Burung aku kena tambat la mgu ni........... tak leh ikut la.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by adambikers on Thu 30 Sep - 14:18

jiwa kacau ah..

ishkkk.. susah betul nak jadik pahlawan karak ni...

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Thu 30 Sep - 14:23

tahan la skit abg.adam,suma da tau da yg jiwa abg tu tgh kacau..saba yer..baru je lpas bulan posa,kan bln posa mengajar kita bersaba Very Happy

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 15:03

Bongxz wrote:Cis........ macam kena kutuk je nih........

Burung aku kena tambat la mgu ni........... tak leh ikut la.

bong...jom kita ride tgk burung...
(jgn lupa bawa tangga ek..)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Vistana1 on Thu 30 Sep - 15:06

jimf wrote:
eddy 250 wrote:Salam sumerr...bagi sesape yg berkelapangan..jom lah,

K.Klawang Ride
Ride panas enjin sambil tgk burung2 berkicauan

Date: 2/10/2010
Time: 9:00am
Location/venue: Klawang stage 1~3

Rv point(s):
Warung sebelah Masjid Bt.14 Hulu Langat

oraitttt.... kompommmmm waaa follow...
agak2 sampi jambatan kul berapa??
den nak jual karipap ni..
senang nk bdgt masa utk goreng karipap pagi tu...

sila bantu

Nak pesan sapa2 gi Klawang ni...collect sewa rumah kat Kpg Gagu...

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 15:11

Vistana1 wrote:Nak pesan sapa2 gi Klawang ni...collect sewa rumah kat Kpg Gagu...

bang... tok misai, adam dgn stok2 dewata ni kalu collect kunci solex kat korner tu mmg dah biasa laaa..
tang collect sewa tu x pernah lak eden nengok...
kompom skil baru ni Kerajaan Langit ke 7 suku...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 15:49

sumpah aku "lock"... Exclamation

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Thu 30 Sep - 16:20

say dgn rendah dirinya ingin membuka lock ini..

iyah!!! bukakkk! syuh syuh... pegi,jgn ganggu kami!!

ptg ni konfirm xde amjal kan..(mana ziex ni,besa dia yg tanya,hmm)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ManCaL on Thu 30 Sep - 16:42

slowwwwwwwwwwwwwww laaaaaaaaaaaa..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Thu 30 Sep - 16:49

Ride panas enjin smbil dgr burung berkicau yerr....dengar ngauman motor tok misai jer, burung terus packing bulu pindah tempat lain.. Razz !

Biler leh join geng tok msai ni...jadi last man pun x per lah..

ADA SESI CUCI MATA KAT AMJAL KE ARI NIH?


syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ManCaL on Thu 30 Sep - 16:53

eddy 250 wrote:Salam sumerr...bagi sesape yg berkelapangan..jom lah,

K.Klawang Ride
Ride panas enjin sambil tgk burung2 berkicauan

Date: 2/10/2010
Time: 9:00am
Location/venue: Klawang stage 1~3

Rv point(s):
Warung sebelah Masjid Bt.14 Hulu Langat

Itinerary:
9:00- Lepak minum2 tunggu kawan2 smpi
9:15- tayar golek(stage1) --------------------->(lambat tinggalllllllllllllllllllllllllll... )
9:30- smpi stage2
9:50- smpi stage3
10:15- smpi warung kat titi(minum2,borak2 smpi lebamm..)
11:30- golek tayar balik umah memasing
gerenti tghari smpi umah(amat seswai utk rider2 yg kena g open house..yelah takkan open house pagi2 buta kott..kekekekee)

papehal call:
eddy- 016-9182821
don- 012-2455412

p/s: ride otomatik KENSEL kalu ujannnnnnnnnnn

alamak..sory bangat Tok Guru xdpt ikut serta oleh kerana teman tgh sibut membuak persiapan openg haus..
jika spls dari klwang nk singah mkn sila ler ke rumah teman yea...tentu lapar kan time tu.. Laughing

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Thu 30 Sep - 16:55

jimf wrote:
eddy 250 wrote:Salam sumerr...bagi sesape yg berkelapangan..jom lah,

K.Klawang Ride
Ride panas enjin sambil tgk burung2 berkicauan

Date: 2/10/2010
Time: 9:00am
Location/venue: Klawang stage 1~3

Rv point(s):
Warung sebelah Masjid Bt.14 Hulu Langat

oraitttt.... kompommmmm waaa follow...
agak2 sampi jambatan kul berapa??
den nak jual karipap ni..
senang nk bdgt masa utk goreng karipap pagi tu...

sila bantu

Bang....sila jual pisang goreng yer. Karipap biar saya yg jual...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Thu 30 Sep - 17:01

sunyi................cip!cip! cip! ....cip!cip! cip!.............~~~bunyik burung.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 17:09

syd wrote:Bang....sila jual pisang goreng yer. Karipap biar saya yg jual...

yo laaaa....den jual goreng pisang laa...
sya ambik gerai no 3 ye.... pasal gerai no 2 tok sidang dah booking nk jual badak berendam... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Thu 30 Sep - 17:13

hish!!!! korang nih!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 17:14

kamalia wrote:hish!!!! korang nih!

gerai ada kosong lai Kamal...
ko xnk jual sup lidah ke?
dapat gak tok misai membasahkan tekak lepas berjuang meleper tu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Sponsored content Today at 8:25


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum