Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Thu 30 Sep - 17:17

jimf wrote:
kamalia wrote:hish!!!! korang nih!

gerai ada kosong lai Kamal...
ko xnk jual sup lidah ke?
dapat gak tok misai membasahkan tekak lepas berjuang meleper tu...

tak leh taip sbb tgh kena sawan baca posting ko..!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Thu 30 Sep - 17:19

sebek x wat sekut raya lebih2 kalo dak mesti aku amik 2kdai skali.. Very Happy

kakak,da cat ke muto crisscross akak tu? aritu dgr2 nak cat kale kunin tu..
(da busan dgr otai2 mrepek,nak citer muto plak lah)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by eddy 250 on Thu 30 Sep - 17:20

huhu

klawang weiiii... pisang lemau xleh meleper nnti benyek.... karipap pn x leh meleper nnti penyek heheh..(don ckp)

eddy 250

Posts : 394
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Thu 30 Sep - 17:26

Ada tempat menarik ke kalau nak posing........... masuk dalam FB ok tu

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ManCaL on Thu 30 Sep - 17:27

eddy 250 wrote:huhu

klawang weiiii... pisang lemau xleh meleper nnti benyek.... karipap pn x leh meleper nnti penyek heheh..(don ckp)

dalam maksud ni... Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 17:30

eddy 250 wrote:huhu

klawang weiiii... pisang lemau xleh meleper nnti benyek.... karipap pn x leh meleper nnti penyek heheh..(don ckp)

alamak...habis xleh niaga laaa camni?
kalu gitu kena gi leper (tegak) jugak laaa..

Aktiviti ZZRianz hujung minggu
1. Hardcore - Kerajaan Dewata Langit ke 7 - Sesi Klawang sagat lutut
2. Santai - Kerajaan Awang Airterjun Telaga 7 - Sesi makan Burger di PD..

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 17:30

tempayan dah ada kat amjal ke ptg ni?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 17:30

kat amjal ptg nia ada kat amjal ke?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 17:31

ptg ni ada ke x kat amjal?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 17:31

amjal ptg ni ada ke x tempayan tu?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 17:32

ptg ni ada amjal ke?....

haaa baru betol soklan teman...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 17:32

jimf wrote:

Aktiviti ZZRianz hujung minggu
1. Hardcore - Kerajaan Dewata Langit ke 7 - Sesi Klawang sagat lutut
2. Santai - Kerajaan Awang Airterjun Telaga 7 - Sesi makan Burger di PD..

wassallam

sebelom tu ada amjal x ptg ni?

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Thu 30 Sep - 17:33

haa,agen amjal da mai dah.. Razz ade amjal ke en.ziex? amjal ke ade ptg ni? en.ziex ade kat amjal ke ptg ni? rumusannya-ptg ni ade sesapa lepak kat amjal ke?

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Bongxz on Thu 30 Sep - 17:35

Pak Amjal musti ada kat sana kan..................

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ManCaL on Thu 30 Sep - 17:35

amjal xder tapi mohd syakir amjal ada lr nun di kg teman nama anak buah teman ehehehe...

chopp no 1

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 17:36

kudud wrote:haa,agen amjal da mai dah.. Razz ade amjal ke en.ziex? amjal ke ade ptg ni? en.ziex ade kat amjal ke ptg ni? rumusannya-ptg ni ade sesapa lepak kat amjal ke?

Encik Kudud tanya ada amjal jugak ke ptg ni?... meh la kita beramai-ramai tanya ada amjal x ptg ni...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ManCaL on Thu 30 Sep - 17:39

no.1
no.1
no.1
no satuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

p/s: abe Pot stiker teman ada lagi ke ate mike dh letgo kasi org lain...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Thu 30 Sep - 17:39

nmpk gaya mcm xde yg nak je, ADE KE AMJAL ARINI?

spammm!!! cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Thu 30 Sep - 17:40

eddy 250 wrote:huhu

klawang weiiii... pisang lemau xleh meleper nnti benyek.... karipap pn x leh meleper nnti penyek heheh..(don ckp)

Huiiihhhh...terbakar sungguhhhh niiii......takpe2. sabar Sya..sabar..Dewa2 tu saja bakar2 lemang tuu....... .

"Saya Noorsyahidah Jamsari akan simpan statement karipap penyek tu, sebagai panduan dikemudian hari....-berasap pungkok mak"

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 17:41

1) Kudud- ptg ni konfirm xde amjal kan..(mana ziex ni,besa dia yg tanya,hmm).
2) Syd- ADA SESI CUCI MATA KAT AMJAL KE ARI NIH?
3) ziex69- tempayan dah ada kat amjal ke ptg ni?
4) ziex69- kat amjal ptg nia ada kat amjal ke?
5) ziex69- ptg ni ada ke x kat amjal?
6) ziex69- amjal ptg ni ada ke x tempayan tu?
7) ziex69- ptg ni ada amjal ke?....
Cool ziex69- sebelom tu ada amjal x ptg ni?
9) Kudud- ade amjal ke en.ziex? amjal ke ade ptg ni? en.ziex ade kat amjal ke ptg ni? rumusannya-ptg ni ade sesapa lepak kat amjal ke?
10) Bongxz- Pak Amjal musti ada kat sana kan..................
11) ManCal- amjal xder tapi mohd syakir amjal ada lr nun di kg teman nama anak buah teman ehehehe...
12) ziex69- Encik Kudud tanya ada amjal jugak ke ptg ni?...
13) Kudud- nmpk gaya mcm xde yg nak je, ADE KE AMJAL ARINI?
14) tambah lagi... lai... lai....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Thu 30 Sep - 17:43

da pindah kot ni..

[You must be registered and logged in to see this link.]

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ziex69 on Thu 30 Sep - 17:44

ManCAL wrote:

p/s: abe Pot stiker teman ada lagi ke ate mike dh letgo kasi org lain...


ade...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 17:51

tempayan dah ada ke amjal ke?

pot..camno laaa org nk reply.. kasi ruang sikit... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Sponsored content Today at 9:50


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum