Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by gilababan on Wed 29 Sep - 18:32

Salam ptg...

Tosodak tetibo namo den ado plak dlm drama swasta amjal ni... kisah ttg tempayan kan... (Nyempes....)

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Wed 29 Sep - 20:09

.........saya ialah penunggu setia forum ni................

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Amm on Wed 29 Sep - 21:02

Angkel JimF,jom krabi la sot ride.....Arip mesti setuju

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by farislan on Wed 29 Sep - 21:54


To che lan
motor sihat ke?...ada satu bikers ni nasihat kat aku...kalau selalu bawak motor range 100 kmh ke bawah...lama lama motor kita tak boleh laju lagi...aku pun risau jugak, sebab hari hari aku bawak pi keje 60kmj saja pasal jalan jem...pasal tu lah hari ahad lepas aku balun laju laju...

sekain...

Mat ZZR....motot x laju x ape..janji full trotel..he..he..

P/S: Camno den nak bawak laju..baru 120km/j je den ngan motot dah gigil

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Amm on Wed 29 Sep - 22:34

Che Lan kena serbis seluruh bdan ni.......Ada tempat baik ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Wed 29 Sep - 23:09

isshhhhhh...letihnya badan...kerja seghupe king kung dari pagi tadi x abesh..abesh....
orang dah mengadap bantalmate, aku masih ngadap PC lagi....
arghhhhhh....
kejam sungguh kote ini... Twisted Evil

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ni_juan82 on Wed 29 Sep - 23:50

sejak bile lak malam jumaat datang selepas malam selase ni ....ni yg rase cam nak shoot kl semule ni kang ...

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ni_juan82 on Thu 30 Sep - 0:01

[You must be registered and logged in to see this link.]

something to consider...adam....

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by syd on Thu 30 Sep - 0:45

ni_juan82 wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

something to consider...adam....

cm gmbar iklan jer...

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by ManCaL on Thu 30 Sep - 0:48

jimf wrote:matzzr... minggu ni sotride poi mano?

apa kata short ride ke umh aku di rwg sabtu ni..aku buat doa selamat msuk umh baru n open haus sekali..kalu nk merasa laksa sarawak meh ler...sudi2 kan..yea lps zhuhur majlis doa selamat bersama pak iman n org surau dan jiran2. kul 3PM keatas bersama kawan2..semua..Dijemput semua geng2 Zzrianz yg bersemapatan dtg yea..ke teratak umh teman ni..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by farislan on Thu 30 Sep - 1:07

Amm wrote:Che Lan kena serbis seluruh bdan ni.......Ada tempat baik ke

Angkel Amm...den dah bersaro...sobab skang ni den tongah cari tempat baeeekkk serbis kaki..

P/S: Tanya Ajis le..dio dah hafal tingkat2 dan pusat2 serbis kat endah parade tu..he..he..

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by farislan on Thu 30 Sep - 1:10

hi-wayMAN wrote:isshhhhhh...letihnya badan...kerja seghupe king kung dari pagi tadi x abesh..abesh....
orang dah mengadap bantalmate, aku masih ngadap PC lagi....
arghhhhhh....
kejam sungguh kote ini... Twisted Evil

Hwayman...samo le kito..den ni pun masih kat opis laei..mc pun kono dtg keje...

P/S: Jom poei relax kat endah parade...

farislan

Posts : 722
Join date : 05/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Thu 30 Sep - 1:15

farislan wrote:
hi-wayMAN wrote:isshhhhhh...letihnya badan...kerja seghupe king kung dari pagi tadi x abesh..abesh....
orang dah mengadap bantalmate, aku masih ngadap PC lagi....
arghhhhhh....
kejam sungguh kote ini... Twisted Evil

Hwayman...samo le kito..den ni pun masih kat opis laei..mc pun kono dtg keje...

P/S: Jom poei relax kat endah parade...

kalu che' lan blanje...apa salahnyeeee....huhhuhuhuhu
(bos dok sblh ni...cemana nak lariiiiii....) Razz lol!

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by adambikers on Thu 30 Sep - 2:59

tido weiiiii

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by adambikers on Thu 30 Sep - 3:03

ni_juan82 wrote:[You must be registered and logged in to see this link.]

something to consider...adam....

cukup la nijuan... hatiku kuciwa..
mata tgh berkaca ni..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Thu 30 Sep - 9:37

slamat pagi baru bangun tido....huhuhu...
(tido kat opis daaaa... Razz )

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Thu 30 Sep - 10:20

x de orang kat umah ni??? scratch


sambung tido ah.....
Sleep Sleep Sleep

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 10:39

man... bangun laaa...
sunyi tul umah ni... semua beku kena hujan pagi tadi kot..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Thu 30 Sep - 10:43

aku x prasan plak ujan pagi tadi...huhuhu... Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 10:51

hi-wayMAN wrote:aku x prasan plak ujan pagi tadi...huhuhu... Razz

pasal dari semlm ko tak balik..tido kat opis laaaa... aparisssssss tul

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Thu 30 Sep - 10:53

kehkehkeh....tido dgn aircond plak tu....
mmg lena lah!...kekekekeeeee Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kudud on Thu 30 Sep - 11:03

aih,citer porno plak kat tmpt awam set2 ni... grrr,da ketor lutut ni weh... (ketor ksejukan yer,jgn nak mcm2)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by jimf on Thu 30 Sep - 11:25

kudud wrote:aih,citer porno plak kat tmpt awam set2 ni... grrr,da ketor lutut ni weh... (ketor ksejukan yer,jgn nak mcm2)

apa kena mengena citer porno dgn open haus??... scratch

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by hi-wayMAN on Thu 30 Sep - 11:30

kudud ni salah pasang channel kot...
bltzzz...bltzzzz....ceplossss!!!! Razz

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by kamalia on Thu 30 Sep - 11:34

Kak Mah,
mgu ni ada TTS tak?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 46 - Open Haus tak abis lagi ke?... (20/9/10)

Post by Sponsored content Today at 20:16


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum