Salam Perkenalan

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ali@kudid on Mon 8 Mar - 11:10

bang, jgn pggl sy abg, sy bdk2 lg,hehe.. skang ni tgh problem brek dpn, n pnyakit tu berjangkit2, bhy tol

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by furqaan on Mon 8 Mar - 11:25

Huuuhhh ... bebudak rhopernyer ... kat sini sumer bebudak jer ... kecuali teman ...Unkle Ali ... macam Adik kecik cakap ... Oil seal jer ... tak banyak mana duitnyer kalau repair ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Raziskov on Mon 8 Mar - 18:39

En.Ali Baba Bujang Lapok...
saya dah lama tak pakai brek depan ni..
jom join TTS..kat situ ramai budak2 yg tau pasal zzr ni tapi buat2 bodoh mcm tak tau ape2..

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ali@kudid on Tue 9 Mar - 12:40

mslh da setel, brek dpn kembali moncongkam cheers
enchek ajis, mggu ni ade tts x? nk join la, nk bkenalan ngan otai2 sume Embarassed

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Apai on Wed 10 Mar - 9:26

ali_zzr....dtglah TTS minggu nie!...saya insyaallah turun gak! Kalau nak dtg sama2 pun boleh gak...biasanya saya lalu Bkt Raja NKVE kemudian masuk Tol Bkt Jelutong....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ali@kudid on Wed 10 Mar - 9:41

blh jgk incik apai, nk jmp kt mane?

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Dinz on Wed 10 Mar - 12:50

En Ali, Kalau datang dgn encik Apai tu hati-hati sikit. Baru baru ni, dia ada belajar teknik menunggang di Genting dgn mahaguru Adam.

Kalau tertinggal tu, simpan la no telepon dia. Suruh dia tunggu kat mana mana... kebiasaannya dia akan terlajak ke Jln Duta, pas tu dia patah balik..
Biasa la, kalau motor kaler oren mesti laju....

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Apai on Wed 10 Mar - 14:04

ali_zzr wrote:blh jgk incik apai, nk jmp kt mane?

Bape no tepon ko?..No. tepon aku 012-6020 423...(24hrs) Tunggu selepas Bkt. Raja Tol pun ok gak!....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by adambikers on Wed 10 Mar - 18:03

Dinz wrote:En Ali, Kalau datang dgn encik Apai tu hati-hati sikit. Baru baru ni, dia ada belajar teknik menunggang di Genting dgn mahaguru Adam.

Kalau tertinggal tu, simpan la no telepon dia. Suruh dia tunggu kat mana mana... kebiasaannya dia akan terlajak ke Jln Duta, pas tu dia patah balik..
Biasa la, kalau motor kaler oren mesti laju....

haikkk aku pon ada ke dalam cite ni..
pak din parang panjang, title mahaguru tu sorang je yg layak pegang setakat ni..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ali@kudid on Thu 11 Mar - 9:22

ni no tepon sy, 012-6480926. ok, jmp lps tol bkt raja ye incik apai, tp jgn laju2 sgt, nnt jauh sy kene tggl, hehe..

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by furqaan on Thu 11 Mar - 11:33

adambikers wrote:
Dinz wrote:En Ali, Kalau datang dgn encik Apai tu hati-hati sikit. Baru baru ni, dia ada belajar teknik menunggang di Genting dgn mahaguru Adam.

Kalau tertinggal tu, simpan la no telepon dia. Suruh dia tunggu kat mana mana... kebiasaannya dia akan terlajak ke Jln Duta, pas tu dia patah balik..
Biasa la, kalau motor kaler oren mesti laju....

haikkk aku pon ada ke dalam cite ni..
pak din parang panjang, title mahaguru tu sorang je yg layak pegang setakat ni..


moto teman pun terpalit sama ... berbisa sungguh orang yg ader pengalaman nie ... ayat tesorok ... tersirat sumer ader ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by furqaan on Thu 11 Mar - 11:35

ali_zzr wrote:ni no tepon sy, 012-6480926. ok, jmp lps tol bkt raja ye incik apai, tp jgn laju2 sgt, nnt jauh sy kene tggl, hehe..


masak la nko ali mamak ... kena tinggal dgn raja bukit tahun 80an nie ... ari tue teman kena dah ... masa balik tts ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Raziskov on Thu 11 Mar - 13:47

Takpe ali..
kalau Apai laju ko follow aku....motor aku mmg tak boleh bawak lelaju pun... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat zzr on Thu 11 Mar - 14:00

Raziskov wrote:Takpe ali..
kalau Apai laju ko follow aku....motor aku mmg tak boleh bawak lelaju pun... Very Happy

sekian

kenyataan palsu...bawak mcm pelesit....aku lah yg bawak selow...ride selalu kena tinggal...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Raziskov on Thu 11 Mar - 14:04

mat zzr wrote:

kenyataan palsu...bawak mcm pelesit....aku lah yg bawak selow...ride selalu kena tinggal...

Nampak sgt nipu..takkan lah 500 boleh kena tinggal ngan 250 Tuan Manager.tak caya saya lahhhh..... Very Happy Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat zzr on Thu 11 Mar - 14:07

tahniah ajis sebab dah upgred ke 500CC...tahniah sekali lagi... cheers

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mod piat telinga on Thu 11 Mar - 14:10

abang abang sayanggggggg....
U all ni nak berkenalan dgn sapa ni?
nk kena piat telinga kee?.... Evil or Very Mad

mod piat telinga
Admin

Posts : 41
Join date : 21/02/2010
Location : ZZrianz World

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Raziskov on Thu 11 Mar - 14:13

Helemekkkkk..Tuan Mod sulah malah laaaa...
cabottttttt.... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat zzr on Thu 11 Mar - 14:27

Raziskov wrote:Helemekkkkk..Tuan Mod sulah malah laaaa...
cabottttttt.... Very Happy

sekian

aku pun nak kena cabot jugak ke jis?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Dinz on Thu 11 Mar - 14:32

Admin ngan Razizkov ni duduk serumah ke ? Posting pun time dekat dekat je atau kebetulan Very Happy

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat zzr on Thu 11 Mar - 14:33

Dinz wrote:Admin ngan Razizkov ni duduk serumah ke ? Posting pun time dekat dekat je atau kebetulan Very Happy

tahniah pak dinz sebab dah menyelesaikan kes misteri ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat zzr on Thu 11 Mar - 17:02

GPS aku dah dapat tracking ajis...dia ada kat APITT internasional college dgn aweks dari scandanavia...tgh beramas mesra....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by tok wan on Fri 12 Mar - 22:41

mat zzr wrote:
Dinz wrote:Admin ngan Razizkov ni duduk serumah ke ? Posting pun time dekat dekat je atau kebetulan Very Happy

tahniah pak dinz sebab dah menyelesaikan kes misteri ni...
salah tu pok din.... cuba lagi ye... Very Happy

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by 7afad7 on Sat 13 Mar - 1:43

Assalamualaikum semua abang2,
semalam baru angkat ZZR250 4th hand...hari nih dah berjaya tukar nama dan geran baru....tapi moto masih kat bengkel pasal nak repair sket...di harap dapat tunjuk ajar dari abang2 semua yg hensem dan berhati mulia....toce sifoo.... Smile

7afad7

Posts : 58
Join date : 13/03/2010
Location : SeReMbAn

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by adambikers on Sat 13 Mar - 4:57

selamat datang afad..
aisehhh, nape tak turun tts tadi..
saya ni baruuu je balik dari tts..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 6:03


Sponsored content


Back to top Go down

Page 3 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum