Salam Perkenalan

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by jimf on Thu 25 Feb - 14:39

supernove & sear...(double S ni)...
selamat berkenalan dan dan selamat datang....
rajin2 laa berborak...buat la mcm umah sendri...
admin kami sini encik adam tu...mmg otai dan pakar dlm zzr2...
kalu ada kemusyikan pasal moto atau wanita leh laa rujuk dia....

wassallam

Notakaki : kalu nak order anak patung sila PM ajis

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by adambikers on Thu 25 Feb - 17:49

ko gile ke bang long!!
pandai2 je cakap aku admin, kang admin banned aku mampos.. pale

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Raziskov on Thu 25 Feb - 18:24

Giler jimf..pecahkan rahsia aku jual anak patung..nak cari duit lebih sikit pun kena sabotaj...

Wellkome en.sear dan en.supernova..buat2lah mcm rumah sendiri...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by muzhaffar on Mon 1 Mar - 0:48

salam perkenalan..
saya pn ahli baru tp x de moto zzr..
x mampu lg..huhuhu..
sekadar mampu join forum je la..

muzhaffar

Posts : 12
Join date : 30/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by xxx on Mon 1 Mar - 12:18

slmt dtg ke zzrianz bro muz..
ala, rilek jer bro.....
aku pun pakai fz jer, join jer ...
siap ikut TTS lagi...
join lah TTS, bg rapat lagi hbungan ngn member2

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by muzhaffar on Mon 1 Mar - 12:44

fz ok r bro..
moto baru..
laju lak tu..
aku ni ada ex5 je..
da la ex5 lama..
slow je..tinggal lak kat gombak..nak g TT diaorg agak jauh la..
nak g ngan keta kena tol plak..adoi..da la x bekerjaya lg

muzhaffar

Posts : 12
Join date : 30/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by adambikers on Mon 1 Mar - 18:25

muzhaffar wrote:salam perkenalan..
saya pn ahli baru tp x de moto zzr..
x mampu lg..huhuhu..
sekadar mampu join forum je la..

alamakkk.. tuan guru baiki moto dah masuk..
kasi setting moto aku dgn setting sepang satuuuuu kalii

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by muzhaffar on Tue 2 Mar - 1:53

err..
mana la pandai nak setting sepang..
setting g masjid bleh r..
max speed 110 km/h
0-100 km/h in 2.5 minutes
hehehe

muzhaffar

Posts : 12
Join date : 30/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by sear_2891 on Tue 2 Mar - 12:44

salam...saya baru pindah kat tasik puteri rawang awal tahun ni, klu ada member2 zzrianz area sini @ otai2 zzrianz dan pakar dlm zzr2...buleh le merapatkan lagi silaturahim......setakat ni cuma join forum je belum pernah bersemuka dengan mana2 otai2 zzrianz @ member2 zzrianz........

sear_2891

Posts : 69
Join date : 14/02/2010
Age : 40
Location : TASIK PUTERI, RAWANG

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by xxx on Tue 2 Mar - 14:37

sear_2891 wrote:salam...saya baru pindah kat tasik puteri rawang awal tahun ni, klu ada member2 zzrianz area sini @ otai2 zzrianz dan pakar dlm zzr2...buleh le merapatkan lagi silaturahim......setakat ni cuma join forum je belum pernah bersemuka dengan mana2 otai2 zzrianz @ member2 zzrianz........

dtg tts lah bro..
stiap ari jumaat..
blh kac rapat lagi tu hubungan..
hehehe

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ali@kudid on Fri 5 Mar - 11:37

salam...bdk br blaja tmpg berforum..

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Raziskov on Fri 5 Mar - 12:16

ali_zzr wrote:salam...bdk br blaja tmpg berforum..

selamat berkenalan en.Ali Baba Bujang lapok...
sila2kan join forum berborak tu...jgn memalu...
angkel2 sini sumanyer peramah2... Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by afaris06 on Fri 5 Mar - 13:02

ali_zzr wrote:salam...bdk br blaja tmpg berforum..
welkam to da club bro...
tinggal kat mana?

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by golengg on Fri 5 Mar - 14:39

ali_zzr wrote:salam...bdk br blaja tmpg berforum..

salam..
saya pun budak baru belajar tumpang baca otai berforum...

golengg

Posts : 24
Join date : 31/01/2010
Age : 51
Location : kota bharu,kelantan

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Raziskov on Fri 5 Mar - 14:45

afaris06 wrote:
ali_zzr wrote:salam...bdk br blaja tmpg berforum..
welkam to da club bro...
tinggal kat mana?

peerrghh..mmg gaya ah long la abg ni..
dulu saya masuk tak tanya ape2 pun.. Razz Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ali@kudid on Fri 5 Mar - 15:51

angkel afaris, sy duk kt klang, br 2bln pkai motot ni, abg sy punye dia xmau pkai lg

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by furqaan on Fri 5 Mar - 16:02

Welcome Ali ... sampai gak kamu kat umah nie ... lama gak kamu sensorang kat umah orang yea... kalau senag meh joint Ride Haatyai ujung bulan nie ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by afaris06 on Fri 5 Mar - 16:10

ali_zzr wrote:angkel afaris, sy duk kt klang, br 2bln pkai motot ni, abg sy punye dia xmau pkai lg
banyak la ko punya angkel...bila masa aku kawen dgn antie ko...dtg la tts mlm ni kat darul ehsan...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Raziskov on Fri 5 Mar - 16:26

afaris06 wrote:
ali_zzr wrote:angkel afaris, sy duk kt klang, br 2bln pkai motot ni, abg sy punye dia xmau pkai lg
banyak la ko punya angkel...bila masa aku kawen dgn antie ko...dtg la tts mlm ni kat darul ehsan...

angkel ni memang samseng la..takut i...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Apai on Fri 5 Mar - 16:37

Wellcome ali_zzr....

ade dua tiga kucing berlari kat area klang dan port Klang...detail serta kontek no ada kat ZZrianz Rider Listings.....senang2 leh kita bukak satu port area klang atau port klang!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by afaris06 on Fri 5 Mar - 16:42

Apai wrote:Wellcome ali_zzr....

ade dua tiga kucing berlari kat area klang dan port Klang...detail serta kontek no ada kat ZZrianz Rider Listings.....senang2 leh kita bukak satu port area klang atau port klang!
ni dh kira nk rampas kuasa ni...mr seketori...report kat presiden...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by tok wan on Fri 5 Mar - 19:19

Raziskov wrote:
afaris06 wrote:
ali_zzr wrote:angkel afaris, sy duk kt klang, br 2bln pkai motot ni, abg sy punye dia xmau pkai lg
banyak la ko punya angkel...bila masa aku kawen dgn antie ko...dtg la tts mlm ni kat darul ehsan...

angkel ni memang samseng la..takut i...

sekian
bukan samseng la... tapi rakus...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by F4iring on Mon 8 Mar - 8:26

welkam ali.....selamat berforum.....

F4iring

Posts : 24
Join date : 01/03/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ali@kudid on Mon 8 Mar - 9:53

hatyai? best jgk tu, tp cm xlh join la bro, moto byk nk kene repair.. maklum la moto da tua, hehe..

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by furqaan on Mon 8 Mar - 10:59

Bang Ali ... ada masa nak repair lagi tue ... depa tak bawak laju la ...selagi ader lastment agan hirau ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 12:00


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 4 Previous  1, 2, 3, 4  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum