Salam Perkenalan

View previous topic View next topic Go down

Salam Perkenalan

Post by fahmi6549 on Wed 6 Feb - 13:45

Assalamualaikum, saya fahmi dr ampang, baru saja memiliki zzr 250 bulan 1 aritue. Kepada semua rakan-rakan dan otai2. Harap memberikan tunjuk ajar kepada saya yg baru berkecimpung dlm dunia zzrians nie. Terima Kasih.

fahmi6549

Posts : 15
Join date : 06/02/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Amm on Wed 6 Feb - 13:56

Welkam abang fahmi. kecik tayar ZZR, tayar strembol kami tadahkan.....
Saya baby,baru habis STPM....kat sini semua dah bangko2 kecuali adik jimf ngan pot je muda

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by jani on Wed 6 Feb - 14:21

Amm, mike ulang amik STPM dah 18 kali kan?...3 thn sekali amik. sendirik kira la, 18 x 3...

eeh lupa lak...salam perkenalan en fahmi....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ziex69 on Wed 6 Feb - 14:29

Salam pekenalan kepada fahmi6549,

ko jangan terkejut plak, 2 orang yang kat atas tu masing2 berebutkan marjinah sejak tahun lepas lagi... bounce bounce bounce


nnt Adam akan suruh pot upkan SOP

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Vistana1 on Wed 6 Feb - 16:21

Salam...saya Rozaini..join sini sebab x ada motor...dapat tumpang abg2 motor besar ni...

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by mat zzr on Wed 6 Feb - 18:30

Aku pun dok kat ampang...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by adambikers on Thu 7 Feb - 0:18

salam fahmi.. nama saya adam.. pakai ksr tapi join group ni sbb bila ride, ksr saya leh follow.. speed org tua la katakan... kih kih kih

pot!!! up SOP satu kalik!!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ziex69 on Thu 7 Feb - 8:47


SELAMAT DATANG Saudara/Saudari fahmi6549 cheers cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Amm on Thu 7 Feb - 9:26

Welkam Pot ke ZZrianz Club....
Jimf!!! up SOP satu kalik!!

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by ziex69 on Thu 7 Feb - 10:05

Amm wrote:Welkam Pot ke ZZrianz Club....
Jimf!!! up SOP satu kalik!!

Jimf dah join gang alip bunge la... kan aritu dorg berentap kat awana pastu turun kat fraser

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by jani on Thu 7 Feb - 12:58

ziex69 wrote:
Amm wrote:Welkam Pot ke ZZrianz Club....
Jimf!!! up SOP satu kalik!!

Jimf dah join gang alip bunge la... kan aritu dorg berentap kat awana pastu turun kat fraser

biase la...ingatan dah x brp nk mantap, faktor usia la tu... Razz

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by kudud on Thu 7 Feb - 14:50

kikiki Razz

selamat berkenalan fahmi6549 What a Face

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by fahmi6549 on Fri 8 Feb - 12:58

Terima kasih kpd zzrians sekalian. Saya stay kat ampang taman kosas. Bro mat zzr stay ampang area mana?

fahmi6549

Posts : 15
Join date : 06/02/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Amm on Fri 8 Feb - 17:04

Tuan Fahmi,jom malam ni layan putsal lepas TTS sampi kul 5.59 pagi....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by jani on Fri 8 Feb - 18:21

gay sedang mencari mangsa......

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by fahmi6549 on Fri 8 Feb - 20:13

Maaf en amm. Moto xbule idle pulak pagi tadi. Pomen kat ampang tengah check. Xsempat nk jengah bengkel hari nie.

fahmi6549

Posts : 15
Join date : 06/02/2013

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam Perkenalan

Post by Sponsored content Today at 16:13


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum