Salam perkenalan

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam perkenalan

Post by mohdkamal.kualakubu on Wed 28 Nov - 0:08

Salam perkenalan. Atuk ni baru jer beli motor. ER6n..nak cari kawan2 otai, join group motor u all. Harap2 diterima... Very Happy

mohdkamal.kualakubu

Posts : 8
Join date : 27/11/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by furqaan on Wed 28 Nov - 8:22

Errr..welcome laa atuk ooiii... teman tak ada moto pun ... saja menyibuk kat sini...atuk joint untie Amm... dgn pak marhaein vistana ... depa adalaaa ..moto gadang ER6n....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mohdkamal.kualakubu on Wed 28 Nov - 8:28

Terima kasih furqaan...ko lah yang pertama greet atuk ni....nantilah atuk tenguk2 sapa dia untie Amm dan pak marhaein ni.......moto atuk pun lama tak jalan ni baru 35km...kira dah jauh sangat perlanannya atuk rasa...hahahahaa

mohdkamal.kualakubu

Posts : 8
Join date : 27/11/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 28 Nov - 9:26

welkam angkel kamal aka kak kam...... Smile
teman motor kecik tak de la cuma ada RC8 JER....tu pun angkel jimf yang suruh beli...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 28 Nov - 9:31

As salam atuk Kam...
elok bobonar laaa datang sini..pase sini mmg rame yg pangkat atuk...
sini ado tok sidang, tok sidang, geng bangko rabun mcm lai laaa..
cumo eden dongan auntie Amm ajo yg masih mudo remajo dgn penunggu totap sini mat zzr, dio tu belajar kt kolej laiii..

apo2 pun salam selamat dtg ke taman skodeng zzrianz..
kalu nk mileage tu bertambah, sonang2 kan diri mari tts kito kt shah alam..

wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Wed 28 Nov - 9:34

Errrr...kira 98% penghuni ZZrianz ni dah masuk wargo omeh la yo..... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mohdkamal.kualakubu on Wed 28 Nov - 9:55

Terima kasihlah Amm, Jimf......kalau ada o group mana2 btahulah....boleh atuk join.....

mohdkamal.kualakubu

Posts : 8
Join date : 27/11/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ManCaL on Wed 28 Nov - 10:07

Salam,hi atuk saya budak paling kecik kat sini..waaa pakai er6n ye..adik kat sini motor semua dh xdak yg tinggl besikal LERUN je lyn naik bukit..ehehehe
Atuk duk KKB belah mana sbb adik duk rawang dh dekat sgt tu..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ziex69 on Wed 28 Nov - 10:28

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari mohdkamal.kualakubu cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara
ZZRianz... U'll never ride alone.

(diedit dari SOP asal ZZRianz bertarikh sebelum 26 ‎Ogos ‎2011)

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by furqaan on Wed 28 Nov - 10:42

nyampah betoi teman kat tua bangko remaja kat sini .. pi joint balik geng vespa laaaa..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Wed 28 Nov - 10:57

kat sini takleh berborak laaa makneng..
ni laa payah kalu dh geng bangko...habis semua dia redah xtau undang2 langsung... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 28 Nov - 10:59

Selamat Datang...er saya takde ER6 Bogel atau yg pakai baju...beskal BMX ade la....ni pun cadang nak beli monten bike lak!.....nak cuba riadah sambil keluar peluh ketiak!... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 28 Nov - 11:01

jimf wrote:kat sini takleh berborak laaa makneng..
ni laa payah kalu dh geng bangko...habis semua dia redah xtau undang2 langsung... Razz

Biar kan la...org tua mmg cam tu...asal tak kencing merata dah le!... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mohdkamal.kualakubu on Wed 28 Nov - 11:20

Terima kasih Apai, ziex69, ManCaL........atuk main besikal gunung ngan besikal jalan gak......atuk dok kat Maktab Polis. Kalau berani jom kita naik fraser hujung minggu....hahahahaha

mohdkamal.kualakubu

Posts : 8
Join date : 27/11/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by UnoS on Wed 28 Nov - 13:47

welcome atuk...

UnoS

Posts : 545
Join date : 19/01/2010
Age : 39
Location : Sepang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Apai on Wed 28 Nov - 14:39

mohdkamal.kualakubu wrote:Terima kasih Apai, ziex69, ManCaL........atuk main besikal gunung ngan besikal jalan gak......atuk dok kat Maktab Polis. Kalau berani jom kita naik fraser hujung minggu....hahahahaha

Alamak!....takde stamina la nak kayuh nek gunung....pusing keliling tmn pun ok gak kasi engsel kat lutut main2.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by adambikers on Thu 29 Nov - 0:03

salam tok!!

nama saya adam, selamat berkenalan..

saya pakai ksr tapi still bole follow dieorg sbb sume rabun, tak brani bawak lebih 100kmh takut tak nampak jalan..

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mohdkamal.kualakubu on Thu 29 Nov - 0:38

salam adambikers.....tq. kalau kira rabun, saya yang paling rabun kot...hahahahaha

mohdkamal.kualakubu

Posts : 8
Join date : 27/11/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Raziskov on Thu 29 Nov - 11:26

Ohaiyo..

Selamat datang ke teratak motor2 buruk dan reput en.kamal..
jangan memalu join thread berborak dan merapu tu..
oh..lupa pulak..saya ajis..tapi kawan2 panggil saya Roi...Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mohdkamal.kualakubu on Thu 29 Nov - 11:54

Terima kasih Roi.....

mohdkamal.kualakubu

Posts : 8
Join date : 27/11/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Thu 29 Nov - 14:24

mohdkamal.kualakubu wrote:Terima kasih BoRoi.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by furqaan on Thu 29 Nov - 15:47

nasik tambah nampak .....

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ziex69 on Thu 29 Nov - 17:48

furqaan wrote:nasik tambah nampak .....

post tambah nampak .....

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Thu 29 Nov - 18:39

welkomen bei zzrianz forem

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jani on Thu 29 Nov - 22:49

welkam incik atok. teman jo in sini sebab Bam ajak...moto x de. klu nak ride teman pinjam moto mat zzr. dia ada banyak moto tau. klu pinjam ujong bulan dia akan mintak sewa.

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 20:14


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 3 1, 2, 3  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum