salam smua...

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: salam smua...

Post by jimf on Fri 7 Oct - 14:45

ZAM@GHIMEHV wrote:Man... ko angkat Zephyr la... mmg ngam dgn susuk tubuh ko tu... mmg macho abis arr...

cari geng nampakkkk...
sini leh borak ke? tuan rumah x hidang ayor pun... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by mat zzr on Fri 7 Oct - 14:46

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Man... ko angkat Zephyr la... mmg ngam dgn susuk tubuh ko tu... mmg macho abis arr...

cari geng nampakkkk...
sini leh borak ke? tuan rumah x hidang ayor pun... Razz

tak buleh ko?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 14:46

mat zzr wrote:motor vulcan dah ada member aku nak jual...murah murah...tapi aku nak kena letgo ZZR500 dulu sebab rumah aku takde parking dah..eli,jaguh,zzr,elite...takkan aku nak tambah vulcan lagi...rumah aku kocik jor...

sementara tu leh parking kat umah aku...byk tmpt lagi leh bubuh!.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 7 Oct - 14:48

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Man... ko angkat Zephyr la... mmg ngam dgn susuk tubuh ko tu... mmg macho abis arr...

cari geng nampakkkk...
sini leh borak ke? tuan rumah x hidang ayor pun... Razz

biasa la, nanti klu ada barang rosak, senang nak swap.... cuma nak kena tau kat mana kawan kita tu parking motor jer... Cool

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by jimf on Fri 7 Oct - 14:48

bole kot..
aku ada bawa kuih ranting..
apai, ayor tebu td ada lagi...
meh laaa borak... (ajis tgh sibuk tu...)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 14:51

kuih raya yg tak habis tu pun kuarkan sekali....time cenggini...habuk2 kuih raya pun jadi sedap!...tak caya tanya Ghimeh...habis dia makan habuk2 kuih batang buruk tu!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by mat zzr on Fri 7 Oct - 14:53

laa...batang sapa plak jadi buruk ni?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 14:54

mat zzr wrote:laa...batang sapa plak jadi buruk ni?...

tu ko nak kena tanya Ghimeh...sebab dia yg gebang kat aku.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 7 Oct - 15:03

bukan buruk, ngerutu ajer.... ada ketuat ... tu pun bukan aku yg punya, si Apai ni ha, sibuk minta adbais masalah kelamin kat aku, tu yang aku bagitau dia.

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 7 Oct - 15:05

woi ini topik berkenalan la....jap lagi mod belah dada datang piat telinga baru tau....

Hi bro, salam berkenalan. (at last relevan gak aku nyer posting nih)

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by mat zzr on Fri 7 Oct - 15:05

mak aiiii...masalah alat kelamin pun sembang kat porem....hebat...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by mat zzr on Fri 7 Oct - 15:06

ZAM@GHIMEHV wrote:woi ini topik berkenalan la....jap lagi mod belah dada datang piat telinga baru tau....

Hi bro, salam berkenalan. (at last relevan gak aku nyer posting nih)

mod tu tengah sibuk main dengan anak baru dia lah...mood dia pun tengah baik..takde nye nak piat tinge kita...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 15:10

ZAM@GHIMEHV wrote:bukan buruk, ngerutu ajer.... ada ketuat ... tu pun bukan aku yg punya, si Apai ni ha, sibuk minta adbais masalah kelamin kat aku, tu yang aku bagitau dia.

mengerutu tu yg bagus...ada kelebihan!...tak caya baca buku Permata Yang Hilang...(Ajis!...buku aku tu bila nak pulang...anak pun dah kuar.....Kudud lak nak pinjam nih) Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by kudud on Fri 7 Oct - 15:32

xnak la bang, saya dgr buku ni kurg effectif, saya nak yg lagi satu, ape ntah nama tajuk buku tu, x silap aritu adambikers ade sebut.. Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 15:44

kudud wrote:xnak la bang, saya dgr buku ni kurg effectif, saya nak yg lagi satu, ape ntah nama tajuk buku tu, x silap aritu adambikers ade sebut.. Laughing

Tak effective?...ajis sampai boleh dapat anak...ko ckp tak effective...entahlah...no komen!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by ManCaL on Fri 7 Oct - 15:50

Apai wrote:
kudud wrote:xnak la bang, saya dgr buku ni kurg effectif, saya nak yg lagi satu, ape ntah nama tajuk buku tu, x silap aritu adambikers ade sebut.. Laughing

Tak effective?...ajis sampai boleh dapat anak...ko ckp tak effective...entahlah...no komen!

betul tu, aku sokong ko apai..no komen gak la Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by jimf on Fri 7 Oct - 16:19

ManCaL wrote:
Apai wrote:
kudud wrote:xnak la bang, saya dgr buku ni kurg effectif, saya nak yg lagi satu, ape ntah nama tajuk buku tu, x silap aritu adambikers ade sebut.. Laughing

Tak effective?...ajis sampai boleh dapat anak...ko ckp tak effective...entahlah...no komen!

betul tu, aku sokong ko apai..no komen gak la Razz

kudud silap baca kot..
dia baca buku tu dari belakang kedepan kot.. scratch ...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 16:26

jimf wrote:kudud silap baca kot..
dia baca buku tu dari belakang kedepan kot.. scratch ...

Kudud baca tak silap...praktik je yg silap...tak dapek den nak nolong!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by kudud on Fri 7 Oct - 16:30

usk, terpaksa jadi gay pun xpela, meh sini saya coba apply kat abg, tgk betul ke dak saya punya praktik tu Razz

(den memang jenis yg pantang dicabar kelelakiannya)

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by kudud on Fri 7 Oct - 16:33

tp den ado lg satu buku yg namo eh kamaSUTRA tu, cuma x brp paham ape yg ditulis kat dalam tu, ikut turutan gamba je laa.. syiok la jugak.. Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 16:34

kudud wrote:usk, terpaksa jadi gay pun xpela, meh sini saya coba apply kat abg, tgk betul ke dak saya punya praktik tu Razz

(den memang jenis yg pantang dicabar kelelakiannya)

nauzubillahminzalik!... affraid affraid

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 16:36

kudud wrote:tp den ado lg satu buku yg namo eh kamaSUTRA tu, cuma x brp paham ape yg ditulis kat dalam tu, ikut turutan gamba je laa.. syiok la jugak.. Laughing

tu yg silap tu.....tgk gambo cuma buat stim aje tapi tak betul praktisnya....patut arr tak effective...errr....ko dulu skola omputih ke? Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by kudud on Fri 7 Oct - 16:37

aduh, xleh nak pusing mana dah ni, mengalah je laa..
bang, amik la kemenangan berpihak pd abg..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 7 Oct - 16:37

Apai wrote:
kudud wrote:usk, terpaksa jadi gay pun xpela, meh sini saya coba apply kat abg, tgk betul ke dak saya punya praktik tu Razz

(den memang jenis yg pantang dicabar kelelakiannya)

nauzubillahminzalik!... affraid affraid

ado yang kono panah petir nih :

Fakta lagi : negara malaysia adalah merupakan negara yang paling banyak merekodkan panahan petir yang membawa maut. Maka bertaubat la... jgn jadikan anda sebahagian dari rekod. Amin.

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 16:39

kudud wrote:aduh, xleh nak pusing mana dah ni, mengalah je laa..
bang, amik la kemenangan berpihak pd abg..

yessss!...Ghimeh! kita dah menang...jom mlm ni open table!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Sponsored content Today at 20:13


Sponsored content


Back to top Go down

Page 4 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum