salam smua...

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: salam smua...

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 7 Oct - 16:40

yezzzaaaaaaa!!!

Takpa kudud at least ko dpt tempat kedua... podium gak tu bang...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Fri 7 Oct - 16:43

kudud......cuba lagi di lain kali yea...jgn mudah berputus asa....abg pun tak lama lagi pencen arr.....bagi peluang org muda mcm ko.....

CC: Ghimeh

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by mat zzr on Fri 7 Oct - 22:05

mana apai pegi ni...ke TTS ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by jani on Fri 7 Oct - 22:14

mat zzr wrote:mana apai pegi ni...ke TTS ke?

ujan2 ni g panaskan badan kot....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by jani on Fri 7 Oct - 22:19

ZAM@GHIMEHV wrote:
mat zzr wrote:
Apai wrote:Apa yg ko tukar Mat...ko dah tukar moto ke?....dah beli Vulcan EN500!...Tahniah!

memang hajat nak pakai vulcan EN500...tapi ZZR500 belum terjual lagi...

klu tak diiklan, cemana nak terjual.... kondisi moto ko tu senang-senang dapat jual... hari ni iklan semalam dah ada org beli. Twisted Evil

betul3...aku pun tgh dok nunggu ni...bukan apa, ada kawan pada kawan2 nak carik moto.... Razz

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by ni_juan82 on Fri 7 Oct - 23:45

zzr250 legend tiptop topspeed top punye mau?

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Amm on Sat 8 Oct - 8:39

kudud wrote:tp den ado lg satu buku yg namo eh kamaSUTRA tu, cuma x brp paham ape yg ditulis kat dalam tu, ikut turutan gamba je laa.. syiok la jugak.. Laughing

Dud,ko kutuk Kak Kam ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by jani on Sat 8 Oct - 13:16

ni_juan82 wrote:zzr250 legend tiptop topspeed top punye mau?

dia cakap nak munyik yg menusuk kalbu....takut bawak lelaju...dia cakap la...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by mat zzr on Sat 8 Oct - 15:37

jani wrote:
ni_juan82 wrote:zzr250 legend tiptop topspeed top punye mau?

dia cakap nak munyik yg menusuk kalbu....takut bawak lelaju...dia cakap la...

jani....kawan ko tu minat munyik engine inline 4 ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by jani on Sun 9 Oct - 0:35

mat zzr wrote:
jani wrote:
ni_juan82 wrote:zzr250 legend tiptop topspeed top punye mau?

dia cakap nak munyik yg menusuk kalbu....takut bawak lelaju...dia cakap la...

jani....kawan ko tu minat munyik engine inline 4 ke?

cam 2 la kira2 nya....... Smile

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Mon 10 Oct - 9:53

Hmmm....topic salam-salam dah tukar topic macam2....sampai jadi tpoic jual beli motor!...ZZrianz mmg kreatif!... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 10 Oct - 10:15

Apai wrote:Hmmm....topic salam-salam dah tukar topic macam2....sampai jadi tpoic jual beli motor!...ZZrianz mmg kreatif!... Razz

dulang paku serpih.... sendiri sambung daa....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Mon 10 Oct - 10:28

ZAM@GHIMEHV wrote:
Apai wrote:Hmmm....topic salam-salam dah tukar topic macam2....sampai jadi tpoic jual beli motor!...ZZrianz mmg kreatif!... Razz

dulang paku serpih.... sendiri sambung daa....

mengata orang...Ghimeh lagi lebih! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by shuk on Mon 10 Oct - 11:44

mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Man... ko angkat Zephyr la... mmg ngam dgn susuk tubuh ko tu... mmg macho abis arr...

korang jangan nak saiko aku last menet...aku dah mimpi pakai vulcan ni....kalau ada duit lebih aku nak merasa pakai kawasaki Ar100rr...walaupun mcm beruang sarkis aku redho...

chop..knp dh pki zzr500 nk tukau pg vulcan lak cik mat?klu dr vulcan ke zzr500 rmi gak yg buat..nnti trasa ilang power dia...

shuk

Posts : 23
Join date : 01/10/2011
Location : kg mlayu subang....setapak...

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Amm on Mon 10 Oct - 12:15

Shuk, Angkel Mat ZZR tu dah lama hilang power..... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by jimf on Mon 10 Oct - 12:22

Amm wrote:Shuk, Angkel Mat ZZR tu dah lama hilang power..... Smile

matzzr, unkel amm kutuk ko...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by mat zzr on Mon 10 Oct - 14:11

Amm wrote:Shuk, Angkel Mat ZZR tu dah lama hilang power..... Smile

gempeng..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by mat zzr on Mon 10 Oct - 14:12

jimf wrote:
Amm wrote:Shuk, Angkel Mat ZZR tu dah lama hilang power..... Smile

matzzr, unkel amm kutuk ko...

dabel gempeng...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by mat zzr on Mon 10 Oct - 14:13

shuk wrote:
mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Man... ko angkat Zephyr la... mmg ngam dgn susuk tubuh ko tu... mmg macho abis arr...

korang jangan nak saiko aku last menet...aku dah mimpi pakai vulcan ni....kalau ada duit lebih aku nak merasa pakai kawasaki Ar100rr...walaupun mcm beruang sarkis aku redho...

chop..knp dh pki zzr500 nk tukau pg vulcan lak cik mat?klu dr vulcan ke zzr500 rmi gak yg buat..nnti trasa ilang power dia...

mmg lah zzr500 tu power lebih jika banding dgn vulcan500...cuma aku lebih minat motor tunggang senang.....aku bawak motor pun slow saje...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Amm on Mon 10 Oct - 14:48

mat zzr wrote:
jimf wrote:
Amm wrote:Shuk, Angkel Mat ZZR tu dah lama hilang power..... Smile

matzzr, unkel amm kutuk ko...

dabel gempeng...

Angkel Mat ZZR,teruskan la 4 gempeng tu..ha..ha...Cabutzzzzzz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by shuk on Tue 11 Oct - 9:16

mat zzr wrote:
jimf wrote:
Amm wrote:Shuk, Angkel Mat ZZR tu dah lama hilang power..... Smile

matzzr, unkel amm kutuk ko...

dabel gempeng...

haha...aper pon tk bleh..gempeng2...

shuk

Posts : 23
Join date : 01/10/2011
Location : kg mlayu subang....setapak...

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by shuk on Tue 11 Oct - 9:19

mat zzr wrote:
shuk wrote:
mat zzr wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:Man... ko angkat Zephyr la... mmg ngam dgn susuk tubuh ko tu... mmg macho abis arr...

korang jangan nak saiko aku last menet...aku dah mimpi pakai vulcan ni....kalau ada duit lebih aku nak merasa pakai kawasaki Ar100rr...walaupun mcm beruang sarkis aku redho...

chop..knp dh pki zzr500 nk tukau pg vulcan lak cik mat?klu dr vulcan ke zzr500 rmi gak yg buat..nnti trasa ilang power dia...

mmg lah zzr500 tu power lebih jika banding dgn vulcan500...cuma aku lebih minat motor tunggang senang.....aku bawak motor pun slow saje...

yer ker slow?dgr klu ride mcm minum air jer...berdesup! tongue mr apai dan seangkatan tlg komen sket..hehe..

shuk

Posts : 23
Join date : 01/10/2011
Location : kg mlayu subang....setapak...

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Tue 11 Oct - 11:12

ZZR500 sudah tentu lebih laju dari ZZR250.....Vulcan mmg slow sikit dari ZZR500 sebab kebykan easy rider direka bukan utk speed performance....utk ride sambil tgk burung ok la.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by smolixz on Tue 11 Oct - 11:21

erm...

riding ZZR 500 ni, sesuai utk tgk burung jenis apa ek?? Razz

cheers

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Apai on Tue 11 Oct - 11:25

smolixz wrote:erm...

riding ZZR 500 ni, sesuai utk tgk burung jenis apa ek?? Razz

cheers

Burung punai!....kalau nak tgk burung pipit nak kena ride ZZR250...(bukan saya ckp...Mat ZZR yg ckp) Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam smua...

Post by Sponsored content Today at 17:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 5 of 6 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum