Salam perkenalan

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam perkenalan

Post by Abdullah1 on Thu 19 Apr - 13:43

Salam zzr

nama- abdullah1
umur 35 taun
status - bujang 3. dok cari lagi 1 Very Happy
anak - 5 jer baru
gender - lelaki
lokasi tempat tinggal- rawang / sg buloh
lokasi keje - petaling jaya
zzr : x de lagi , dok tengah usher la nih. kalo dapat enjin 4 inline ok gak
motor lain : ada ( 3 unit honda & 2 yamaha ) dari range 125 ke 600 cc je.
minat : godek2 motor. sesiapa nak buat kelas repair2 motor & TTS boleh lah ajak saya.
impian : nak buka workshop motor . repair engine & painting dalam masa 5 tahun.
tepon : 0126204eight44 (prefer sms)

hidup ZZR !


Abdullah1

Posts : 4
Join date : 19/04/2012

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Thu 19 Apr - 15:45

Selamat dtg ke taman skodeng..

Abg ni ngan alip ada apa2 hubungan ke?

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kudud on Thu 19 Apr - 15:59

uhk, selamat dtg ke laman alam maya yg mengasikkan ni.. What a Face

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jani on Thu 19 Apr - 16:06

dud, dia kat m'sia la...lainla kat arab, mmg mengasikkan....

salam perkenalan pak lah...rajin2 lah main bola tampa ngan kudud...

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Thu 19 Apr - 16:28

as salam...
welkam 2 de club angkel.....jgn memalu kat cni,semua dah tua angko...
nama teman farah,umo sebaya ngan ayed

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by bam arrogancia on Thu 19 Apr - 16:40

As'SALAM.. Salam perkenalan jugak dari sye org baru kat forum ni..
Name- bam
Asal - ngori bwh bayu.. Baru je beli zzr250.. Mohon tnjuk ajar..
Status- sedang mncari psgn idop.. Hehe

bam arrogancia

Posts : 2
Join date : 19/04/2012
Age : 30
Location : Semenyih

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Amm on Thu 19 Apr - 16:45

bam arrogancia wrote:As'SALAM.. Salam perkenalan jugak dari sye org baru kat forum ni..
Name- bam
Asal - ngori bwh bayu.. Baru je beli zzr250.. Mohon tnjuk ajar..
Status- sedang mncari psgn idop.. Hehe

I like.... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jani on Thu 19 Apr - 16:49

Amm wrote:
bam arrogancia wrote:As'SALAM.. Salam perkenalan jugak dari sye org baru kat forum ni..
Name- bam
Asal - ngori bwh bayu.. Baru je beli zzr250.. Mohon tnjuk ajar..
Status- sedang mncari psgn idop.. Hehe

I like.... Smile

sukanya kak amm....... Razz

Hai Bam....... Very Happy Very Happy


jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Thu 19 Apr - 16:53

bam arrogancia wrote:As'SALAM.. Salam perkenalan jugak dari sye org baru kat forum ni..
Name- bam
Asal - ngori bwh bayu.. Baru je beli zzr250.. Mohon tnjuk ajar..
Status- sedang mncari psgn idop.. Hehe

pasangan idop yer.... kt sini pun byk kekosongan...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Thu 19 Apr - 16:58

hancurrr... Bam masuk aje terus melencong....
eeee...ada borang lagi ke Bam, nak minta satu.. Razz

ooppss lupa pulak.. walaupun selalu lupa, saya masih muda lagi..
salam perkenalan dan selamat datang ke taman skodeng zzrianz..(f.bulat.. ko jgn ciplak ayat den lai ok...last warning)...

banyaknya moto tu bang..tahniah...eden bawa expai ajo..


________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by kudud on Thu 19 Apr - 18:02

bam arrogancia wrote:As'SALAM.. Salam perkenalan jugak dari sye org baru kat forum ni..
Name- bam
Asal - ngori bwh bayu.. Baru je beli zzr250.. Mohon tnjuk ajar..
Status- sedang mncari psgn idop.. Hehe


hai bam..
trasa kita ni mcm byk persamaan la.. What a Face

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Thu 19 Apr - 18:43

Jimf ko marahaku sbb guna tagline tu atau sbb aku kacau bam.. Hehehehw

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 19 Apr - 21:23

jimf wrote:hancurrr... Bam masuk aje terus melencong....
eeee...ada borang lagi ke Bam, nak minta satu.. Razz

ooppss lupa pulak.. walaupun selalu lupa, saya masih muda lagi..
salam perkenalan dan selamat datang ke taman skodeng zzrianz..(f.bulat.. ko jgn ciplak ayat den lai ok...last warning)...

banyaknya moto tu bang..tahniah...eden bawa expai ajo..


sama lah dgn eden...cuma bawak moto jaguh saja...walau bagaimanapun....abg abg zzrianz disini tetap menerima apa apa jenis moto.....best lah zzrianz ni...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Thu 19 Apr - 21:25

faizal_bulat wrote:Jimf ko marahaku sbb guna tagline tu atau sbb aku kacau bam.. Hehehehw

aku marah pasal ko ada kotak doremon ajaib...aku tgh mencari x dapek2 lai

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Thu 19 Apr - 21:27

Kalo ko nk kotak nobita aku leh cari hehehe

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by mat zzr on Thu 19 Apr - 21:34

jimf wrote:
faizal_bulat wrote:Jimf ko marahaku sbb guna tagline tu atau sbb aku kacau bam.. Hehehehw

aku marah pasal ko ada kotak doremon ajaib...aku tgh mencari x dapek2 lai

ko nak kotak GIVI tu ke?...aku ada kiri kanan kotak GIVI...dapat masa aku beli moto tender...cuma lock saja dah rosak...kita barter trade dgn bateri....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Thu 19 Apr - 21:41

menarik tu.... tp aku taknk kotak kiri kanan... takut nti gesel taxi penang.. Razz

nk kotak belakang... tp lum lagi laa... moto lum smpi lgi hehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ManCaL on Thu 19 Apr - 22:48

Salam perkenalan dari saya Michael tapi kat zzrianz ni saya dikenali dgn nama mancal..Opttt rawang/sg buloh duk area mana nih..

p/s: Hi Bam Ku Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by smolixz on Wed 25 Apr - 9:07

yo...

Very Happy

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by adambikers on Wed 25 Apr - 21:00

salam perkenalan pada pak lah ngan bam..

saya adam Wink

pakai ksr

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ali@kudid on Wed 25 Apr - 21:48

kudud wrote:
bam arrogancia wrote:As'SALAM.. Salam perkenalan jugak dari sye org baru kat forum ni..
Name- bam
Asal - ngori bwh bayu.. Baru je beli zzr250.. Mohon tnjuk ajar..
Status- sedang mncari psgn idop.. Hehe


hai bam..
trasa kita ni mcm byk persamaan la.. What a Face




Dud, nk kene report ke?

Salam perkenalan pak lah, sy ali kudid, adik kpd kudud, sy yg plg muda skali kt sini, psl tu pakai kapcai je

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Chef Bob on Thu 26 Apr - 11:25


welkome encik abdulolah1

SELAMAT DATANG

macam biasa mukadimah zzrianz...

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Raziskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Dinz on Thu 26 Apr - 15:10

Selamat datang Pak Lah ke alam Kembang Setaman ZZRianz.

Saya dari group LC. Seronok sembang sembang kat sini dgn abg-abg ZZRianz. Minat jugak nak pakai motor besar ni...tengah kumpul duit.

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by jimf on Thu 26 Apr - 15:24

Dinz wrote:Selamat datang Pak Lah ke alam Kembang Setaman ZZRianz.

Saya dari group LC. Seronok sembang sembang kat sini dgn abg-abg ZZRianz. Minat jugak nak pakai motor besar ni...tengah kumpul duit.

salam adik dinz... kumpul duit beli tshirt pangkor laa dulu leh?...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 26 Apr - 15:39

ado ko saiz kanak - kanak.....penting untuk adik-2 mcm bongx, ajis, mancal dan adik kecil.

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 16:45


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum