Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 23 Sep - 10:04

kudud wrote:FB, kira ko ade 2 muto la skrg? ade rsa nak pinjamkan kat org x, mcm yg abg ko buat tu, sbb ade org nak ikut ride tp keadaan muto x meng ijin kan..

ala Dud... ko pun ada dua bijion motot kan... apa nak kesah... ko la plak kasi pinjam kat "org" yg ko ckp tu? amacam.... buat baik bulan syawal ni berganda-ganda pahalanyer...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by faizal_bulat on Fri 23 Sep - 10:06

apa masalah la penjual karpet atas ni.. kang aku bengkok kan side mirror moto ko bru tau... kekeke Evil or Very Mad

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 23 Sep - 10:07

ariff908 wrote:
ManCAL wrote:
ariff908 wrote:Ada panggilan karak ahad ni...kepada sesiapa yg nak turun sila kasitau..

sejak ada lesing suit baru ni pantang ada pangilan cak on je karak Razz

aku pinjam je man....aku pun tak sure leh turun ke tak..Adam jd jemputan khas ke karak minggu ni

adam jer? aku takde pun org nak ajak jemputan khas...ye la mentang-mentang la den takdo moto besor ksr Sad ...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 23 Sep - 10:10

faizal_bulat wrote:apa masalah la penjual karpet atas ni.. kang aku bengkok kan side mirror moto ko bru tau... kekeke Evil or Very Mad

bengkok ler...tak kesah.... anytime den ganti yg baru... pegi jer kat Pertama Kompleks.. FOC jer... Cool

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Fri 23 Sep - 10:10

jimf wrote:

tak bole lagi... lesing sut den order dari ajis lum smpi lai...

ye la..ye la...aku ganti yg baru ni...
ko pilih jer ni..nnt bagi part no..aku suh adik angkat aku belikan..

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Fri 23 Sep - 10:11

ZAM@GHIMEHV wrote:
kudud wrote:FB, kira ko ade 2 muto la skrg? ade rsa nak pinjamkan kat org x, mcm yg abg ko buat tu, sbb ade org nak ikut ride tp keadaan muto x meng ijin kan..

ala Dud... ko pun ada dua bijion motot kan... apa nak kesah... ko la plak kasi pinjam kat "org" yg ko ckp tu? amacam.... buat baik bulan syawal ni berganda-ganda pahalanyer...

masaklahnya org yg tanya tu la 'org' nya..-minta2 la dia ni paham ape yg aku ckp..
isk, nak kena bengkok side mirror ni Razz

uhk, ade orang kato pd suatu masa dulu, muko den lebih kurg anuar zain, den pun konpius.. scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by faizal_bulat on Fri 23 Sep - 10:13

ni ke doll nye.. patutla byk bidder yg bid patung ni... kbykkan bidder kalu cek IP dia dr TPM ngan Menara TM.. heran aku... asal aku bid.. ada jer yg potong... x dapat harga reserve..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Fri 23 Sep - 10:13

Adam ghimeh kutuk ko Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 23 Sep - 10:17

kudud wrote:

uhk, ade orang kato pd suatu masa dulu, muko den lebih kurg anuar zain, den pun konpius.. scratch

no further comment!... I feel something itchy in my lobang idung la... What a Face

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Apai on Fri 23 Sep - 10:17

kamalia wrote:As-Salam Jumaat semua.

dah mandi sunat Jumaat ke belum?

Aku pagi ni tak mandi sunat...tapi mandi wajib.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by faizal_bulat on Fri 23 Sep - 10:20

Apai wrote:
kamalia wrote:As-Salam Jumaat semua.

dah mandi sunat Jumaat ke belum?

Aku pagi ni tak mandi sunat...tapi mandi wajib.... Razz

memangla pagi2 wajib mandi.. apala abg apai ni...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Apai on Fri 23 Sep - 10:22

kudud wrote:uhk, ade orang kato pd suatu masa dulu, muko den lebih kurg anuar zain, den pun konpius.. scratch

cuma sorang tu je yg kata camtu...tu pun org tu rabun warna.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Fri 23 Sep - 10:23

Apai wrote:
kamalia wrote:As-Salam Jumaat semua.

dah mandi sunat Jumaat ke belum?

Aku pagi ni tak mandi sunat...tapi mandi wajib.... Razz



aku mandi wajib 3 kali sehari,

cuma pagi tadi je mandi sunat, sbb pagi jemaat.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Apai on Fri 23 Sep - 10:23

faizal_bulat wrote:
Apai wrote:
kamalia wrote:As-Salam Jumaat semua.

dah mandi sunat Jumaat ke belum?

Aku pagi ni tak mandi sunat...tapi mandi wajib.... Razz

memangla pagi2 wajib mandi.. apala abg apai ni...

Ni lain la...ni mandi ada baca2 punya...tak caya tanya Amm...dia hari2 mandi wajib ada baca2..... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Apai on Fri 23 Sep - 10:24

kamalia wrote:
Apai wrote:
kamalia wrote:As-Salam Jumaat semua.

dah mandi sunat Jumaat ke belum?

Aku pagi ni tak mandi sunat...tapi mandi wajib.... Razz



aku mandi wajib 3 kali sehari,

cuma pagi tadi je mandi sunat, sbb pagi jemaat.

aku walaupun 3 kali...tetap mandi wajib sekali....nak jimat air.... Rolling Eyes

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by qiss on Fri 23 Sep - 10:39

faizal_bulat wrote:
Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz minggu ini...

AKTIVITI : TTS bersama Anuar Zain..Razz
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN
TARIKH : 23 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

Darul Ehsan Sek?

lelakkkkiiii iiiiinniii yg selaluuuuu mencinnntaiiiiiiii muuuuuuu Razz Razz Razz Razz Razz Razz

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Apai on Fri 23 Sep - 10:42

qiss wrote:
faizal_bulat wrote:
Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz minggu ini...

AKTIVITI : TTS bersama Anuar Zain..Razz
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN
TARIKH : 23 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

Darul Ehsan Sek?

lelakkkkiiii iiiiinniii yg selaluuuuu mencinnntaiiiiiiii muuuuuuu Razz Razz Razz Razz Razz Razz

I'm looking for Virgin Girls ok....i'm not gay!...Pls PM me best price! What a Face

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by qiss on Fri 23 Sep - 10:44

Apai wrote:
qiss wrote:
faizal_bulat wrote:
Raziskov wrote:Aktiviti ZZRianz minggu ini...

AKTIVITI : TTS bersama Anuar Zain..Razz
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN
TARIKH : 23 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM


sekian

Darul Ehsan Sek?

lelakkkkiiii iiiiinniii yg selaluuuuu mencinnntaiiiiiiii muuuuuuu Razz Razz Razz Razz Razz Razz

I'm looking for Virgin Girls ok....i'm not gay!...Pls PM me best price! What a Face

girls? makk aihhh dasyaaaatt Razz Razz .. gune ayat power jeee banggggg Very Happy Very Happy

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Apai on Fri 23 Sep - 10:47

qiss wrote:girls? makk aihhh dasyaaaatt Razz Razz .. gune ayat power jeee banggggg Very Happy Very Happy

Ni Tongkat Ali Power Root punya penangan la...bukan salah aku ye.... Laughing

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by qiss on Fri 23 Sep - 11:01

Apai wrote:
qiss wrote:girls? makk aihhh dasyaaaatt Razz Razz .. gune ayat power jeee banggggg Very Happy Very Happy

Ni Tongkat Ali Power Root punya penangan la...bukan salah aku ye.... Laughing

tanye abg ajisss lahhh bang.... dia banyakk stockkkkk Razz Razz Razz

qiss

Posts : 233
Join date : 12/02/2010
Age : 27
Location : muar-shah alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by alif283 on Fri 23 Sep - 11:17

Raziskov wrote:
jimf wrote:

tak bole lagi... lesing sut den order dari ajis lum smpi lai...

ye la..ye la...aku ganti yg baru ni...
ko pilih jer ni..nnt bagi part no..aku suh adik angkat aku belikan..

[You must be registered and logged in to see this link.]

sekian


Bang ajis..patung2 ni semua, saiz die brape ye?

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Raziskov on Fri 23 Sep - 11:24

alif283 wrote:


Bang ajis..patung2 ni semua, saiz die brape ye?

ade ahli baru "Resing Sut Club" nampaknya...Razz
alif..ko nak saiz mcm mane?
saiz dia sama ngan saiz org biasa...warna pun boleh adjust ikut kehendak pembeli...Very Happy
adik angkat aku cakap la...Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by alif283 on Fri 23 Sep - 11:30

saya tempah satu ye bang lesing sut tu...
yg gebu & mulus, nanti konfiden sket bawak moto... Very Happy

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Bongxz on Fri 23 Sep - 11:33

Oit, side mirror moto den kena kepak la semalam, malang betul nasib den , dah la moto den tumbang......... dah kena urut happy ending semalam.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Fri 23 Sep - 11:49

Hari ni tajuk porem mandi wajib ke....Yang kerap mandi wajib sekarang ni Kudud sorang je

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 4:20


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 17 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum