Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Apai on Fri 23 Sep - 11:50

Amm wrote:Hari ni tajuk porem mandi wajib ke....Yang kerap mandi wajib sekarang ni Kudud sorang je

Kudud mandi junub arr...yg mandi wajib cuma alif je...... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Bongxz on Fri 23 Sep - 11:52

ok, apai dah 3 kali send reply kat thread ni.............. kena buat open house la nih.....

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Apai on Fri 23 Sep - 11:56

Bongxz wrote:ok, apai dah 3 kali send reply kat thread ni.............. kena buat open house la nih.....

Maap ye...bukan tak nak buat open haus tapi tiap2 minggu kena pergi org punya open hause.......tu yg takleh nak at open haus.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 23 Sep - 11:57

bongx... masjid mana kita tghari nih? xcited nih....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Fri 23 Sep - 12:00

ZAM@GHIMEHV wrote:bongx... masjid mana kita tghari nih? xcited nih....



happy ending ke?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Bongxz on Fri 23 Sep - 12:00

Brickfield, aku tgu hang kat bawah. Sekarang gerak, jaln kaki je.... aku nak g post opis sekali..........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Bongxz on Fri 23 Sep - 12:01

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:bongx... masjid mana kita tghari nih? xcited nih....



happy ending ke?
Ghimeh dah xcited tu, ntah la sempat ke tidak, takut end before start je..............

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Apai on Fri 23 Sep - 12:02

Takde start mana ada end...aparisss! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 23 Sep - 12:07

Brickfileds? Ala maleh la den... Jln Duta jom?

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Fri 23 Sep - 12:14

ZAM@GHIMEHV wrote:Brickfileds? Ala maleh la den... Jln Duta jom?



dia dah boring brickfields,

species sama ngan negara asal..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Fri 23 Sep - 13:04

kat amjal jom

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Fri 23 Sep - 13:07

Aktiviti ZZRianz minggu ini...

AKTIVITI : TTS bersama Anuar Zain..Razz
VENUE : RESTAURANT DARUL EHSAN
TARIKH : 23 SEPT 2011
TIME : 11:30 PM - 3:30 AM



FB jadi ke nk openg teble mlm ni kek TTS kalu jadi aku turun ehehehe xjadi aku naik turun katil je Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Fri 23 Sep - 14:37

chaiss!!! jadik ke x jadik ke, sama je man.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Fri 23 Sep - 14:40

kudud kutuk adik ko ghimeh

Razz

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Fri 23 Sep - 14:41

kudud wrote:chaiss!!! jadik ke x jadik ke, sama je man.. Razz

marah nmpkk Cool

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Fri 23 Sep - 14:42

errkk, konpius teman, ghimeh ade bape banyak adik?

(ingatkan adik kemba ajiskov Razz)

errkk...kakKAM dtg ke mlm ni? ramai rendu kat kakKAM ni.. Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Fri 23 Sep - 14:44

kudud wrote:errkk, konpius teman, ghimeh ade bape banyak adik?

(ingatkan adik kemba ajiskov Razz)

errkk...kakKAM dtg ke mlm ni? ramai rendu kat kakKAM ni.. Wink

kat aku ni x windu ke.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Fri 23 Sep - 14:47

kudud wrote:errkk, konpius teman, ghimeh ade bape banyak adik?

(ingatkan adik kemba ajiskov Razz)

errkk...kakKAM dtg ke mlm ni? ramai rendu kat kakKAM ni.. Wink



mlm ni kalau ikut jadual,

mengawan stail ayam golek tiga suku masak.

hmm... tts ke mengawan tts ke mengawan..

scratch

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Fri 23 Sep - 14:52

Mal,mengawan bior la kudud sorang je...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kudud on Fri 23 Sep - 14:54

Amm wrote:Mal,mengawan bior la kudud sorang je...

aah, kudud siap buat dua2 sekali, mengawan pehtu TTS, power x? power x? power x? Laughing

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Amm on Fri 23 Sep - 14:55

Errrr..kudud ni kalegori power rangers ke kasut power...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Fri 23 Sep - 15:10

kofem ke futsal mlm ni?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by kamalia on Fri 23 Sep - 15:11

futsal tak kofem la..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Fri 23 Sep - 15:26

hmmm....serba salah la.... nak pegi TeTeeS ke nak TeTekeS, yg mana satu lbest nih... karang salah pileh nyesal plak....hmmmm scratch

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by ManCaL on Fri 23 Sep - 15:30

buat la pilihan yg bijak mcm apai..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 93: Masih ade ke lagi openg haus?. .(14/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 20:18


Sponsored content


Back to top Go down

Page 15 of 17 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum