Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Wed 14 Sep - 9:01

amm menulis di sini;



[You must be registered and logged in to see this link.]

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Wed 14 Sep - 9:21

Selamat pagi semua...
ku pohonkan rahmat utk kita semua..
moga hari ni lebih baik, lebih berkat, lebih rezeki dari semlm...
bermula dgn bismillah....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Adik Kecil on Wed 14 Sep - 9:29

jimf wrote:Selamat pagi semua...
ku pohonkan rahmat utk kita semua..
moga hari ni lebih baik, lebih berkat, lebih rezeki dari semlm...
bermula dgn bismillah....


bang...saya nak order emas 5 tan...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Adik Kecil on Wed 14 Sep - 9:30

Bayar pakai LO boleh?

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kudud on Wed 14 Sep - 9:31

hai allzzz.. macam mana mood anda pagi ni, jom kerja!!! Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Adik Kecil on Wed 14 Sep - 9:33

tahniah tok sedang....kalu sampai utara tu callin calling la...ambo arini dah balik kampung sampai Ahad ni...

ambo pun nak round Malaysia jugak..naik moto sudah...kali ni ambo nak naik beskal plak...estimate 2 minggu(sebab ada sorang orang tua dari kajang nama pak karim umur 60 tahun round mesia naik beskal 2 minggu)....sapa mau ikut?...seriyes ni...

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Wed 14 Sep - 9:37

saya nak ikut boleh tak?

beskal adik kecik kena buboh karier.

saya nak bonceng.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Adik Kecil on Wed 14 Sep - 9:38

boleh letak sidecarrier

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Adik Kecil on Wed 14 Sep - 9:39

boleh letak sidecarrier

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Wed 14 Sep - 9:50

Adik Kecil wrote:

bang...saya nak order emas 5 tan...

kakakakaka...tunggu saya beli lori 10 tan dulu...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 14 Sep - 9:55

huhuhuhu... semenjak dapat claim insurance ni, Abg Bosar beli emas mcm beli besi buruk ajer...main beli pakai tan lagik... jeles den.... kot yer ada lebih, bagi la kat den ni ha barang sejongkong dua, bole gak buat gadai dpt duit bole beli XJ6....isk ..isk..isk

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ManCaL on Wed 14 Sep - 11:19

ZAM@GHIMEHV wrote:huhuhuhu... semenjak dapat claim insurance ni, Abg Bosar beli emas mcm beli besi buruk ajer...main beli pakai tan lagik... jeles den.... kot yer ada lebih, bagi la kat den ni ha barang sejongkong dua, bole gak buat gadai dpt duit bole beli XJ6....isk ..isk..isk

ni mmg sesuai tuk abg bosar kita.. Razz
[You must be registered and logged in to see this link.]

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by hi-wayMAN on Wed 14 Sep - 11:21

jimf wrote:Selamat pagi semua...
ku pohonkan rahmat utk kita semua..
moga hari ni lebih baik, lebih berkat, lebih rezeki dari semlm...
bermula dgn bismillah....

amin ya rabb...

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Adik Kecil on Wed 14 Sep - 11:57

biler plak dapat claim insurance ni?......ni baru duit raya anaklah beli emas 5 tan...belum duit insuran lagi..

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 14 Sep - 11:59

Adik Kecil wrote:biler plak dapat claim insurance ni?......ni baru duit raya anaklah beli emas 5 tan...belum duit insuran lagi..

mak aiii....terasa betapa kerdilnyer diri ini....

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Adik Kecil on Wed 14 Sep - 12:00

ManCAL wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:huhuhuhu... semenjak dapat claim insurance ni, Abg Bosar beli emas mcm beli besi buruk ajer...main beli pakai tan lagik... jeles den.... kot yer ada lebih, bagi la kat den ni ha barang sejongkong dua, bole gak buat gadai dpt duit bole beli XJ6....isk ..isk..isk

ni mmg sesuai tuk abg bosar kita.. Razz
[You must be registered and logged in to see this link.]

moto ni boleh kayuh tak?...kalu boleh sekarang jugak beli..

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Wed 14 Sep - 12:03

ZAM@GHIMEHV wrote:
Adik Kecil wrote:biler plak dapat claim insurance ni?......ni baru duit raya anaklah beli emas 5 tan...belum duit insuran lagi..

mak aiii....terasa betapa kerdilnyer diri ini....

Angkel Ghimeh,mike mana boleh nampak kerdil..betul tak Pejal Bujur... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Adik Kecil on Wed 14 Sep - 12:08

uncle ghimeh kalu kerdilkan diri pun dah takleh dapat byk duit raya untuk beli emas...sebab hakikatnya bosar....betoi tak abg bosar

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Wed 14 Sep - 12:13

ZAM@GHIMEHV wrote:
Adik Kecil wrote:biler plak dapat claim insurance ni?......ni baru duit raya anaklah beli emas 5 tan...belum duit insuran lagi..

mak aiii....terasa betapa kerdilnyer diri ini....



adik kecik,

ghimeh kotok ko ngan ajis & frens

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Wed 14 Sep - 12:16

Adik Kecil wrote:uncle ghimeh kalu kerdilkan diri pun dah takleh dapat byk duit raya untuk beli emas...sebab hakikatnya bosar....betoi tak abg bosar



tembak geng nmpk.. affraid

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Wed 14 Sep - 12:41

kamal...diaorg semua kutuk ko... kata ko kurus, diaorg semua besau.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Wed 14 Sep - 12:42

jimf wrote:kamal...diaorg semua kutuk ko... kata ko kurus, diaorg semua besau.... Very Happy



tag team nmpk..!!

Evil or Very Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Wed 14 Sep - 12:51

alooo...minggu ni ade ride idak ni?
jadi ke repet cameron?
hari2 hujan ni biasa laaa...
tp den x larat nk naik expai lagi... hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ManCaL on Wed 14 Sep - 12:56

mana org kuat mimos nih..Jis kasi satu korean punya lagu.. panas ni ada org kutuk ko n the geng arr.. Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ManCaL on Wed 14 Sep - 12:58

Jom sapa2 yg duk area putrajaya meh dtg open haus KPDNKK prisent 2 jam 5ptg ni..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 6:03


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum