Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Sep - 17:24

disudahi dgn alhamdullillah...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Raziskov on Tue 13 Sep - 17:30

ZAM@GHIMEHV wrote:disudahi dgn alhamdullillah...

pastu sedawa...bbllluurrrpppppppppppppppppppp.....
jgn lupa siol2 pastu.. Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Tue 13 Sep - 17:32

Sendawa bau hanyir hahaha.........

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kudud on Tue 13 Sep - 17:35

hampehh.. samat pulang semua, hati2 taw!! Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ZAM@GHIMEHV on Tue 13 Sep - 17:35

astaga...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Adik Kecil on Tue 13 Sep - 17:36

malu

Adik Kecil

Posts : 1271
Join date : 17/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Tue 13 Sep - 17:41

blakepare wrote:kasi letak perisa strawberi skit,perghh...pastu mulakan dengan bismillah.

Akhiri dengan Alhamdulillah.....Lopeh tu ucap terima kasih kat pasangan tu Kudud.......dengo nasihat orang tua Blake pare tau...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by jimf on Tue 13 Sep - 17:42

kamalia wrote:amjal kol lima setangah la start.

aku nak balik awal.

hari ni jadual mengawan stail harimau kudung.

ni stail "e" ke "f" ??

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Tue 13 Sep - 18:02

Mal stail ni baru best[code][img][You must be registered and logged in to see this image.] [/img]

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kudud on Tue 13 Sep - 18:03

aihh, set2 ni ujan lebat pun buleh balik ko..
(bahana borak pasal versatile la ni) isk isk isk..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Tue 13 Sep - 18:03

Hahaha

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Tue 13 Sep - 18:08

ujan dah benti.

boleh amjal dah ni.

set2 pemain hoki turun makan dgn wet shirt..



auuummm...!!! harimau kudung..!!! (menurun)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Tue 13 Sep - 18:10

Weh lah aku pun nak join amjal ni,tunggu la umah aku jauh ni

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Wan@Blakepare on Tue 13 Sep - 19:20

aku rase seperti di kencingin mana ada sapa2 kat amjal ni.huhuhu

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Tue 13 Sep - 20:15

terima kasih pada tok sedeng padang temu kerana sudi terima kunjungan aku berhari raya semalam...

semoga selamat ride 1 Malaysia selama seminggu nanti...berbaloi pakai ER6n tu...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Tue 13 Sep - 20:19

Tahniah Mat ZZR ride 1. Berbaloi pakai ER6 N tu...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Tue 13 Sep - 20:24

Amm wrote:Tahniah Mat ZZR ride 1. Berbaloi pakai ER6 N tu...

respek lah aku kat tok sedeng...dia nak jelajah semua negeri semenanjung dlm masa 7 hari dgn er6n dia...sempat jugak sembang riding condition dari jeli ke grik...

tok sedeng soh tanya kak amm...dia kata kalau setakat naik er6 buat pi balik keje...baik naik SYM200... rabbit


Last edited by mat zzr on Tue 13 Sep - 20:36; edited 1 time in total

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Tue 13 Sep - 20:30

Tapi angkel Mat ZZR,ER6N teman bawak keje jer..ER6F ngan Monster wiken teman bawak.. Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by mat zzr on Tue 13 Sep - 20:37

Amm wrote:Tapi angkel Mat ZZR,ER6N teman bawak keje jer..ER6F ngan Monster wiken teman bawak.. Razz

kayooo sungguh org keje TM...ada ER6n...ER6F....bonus 13 bulan lagi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Tue 13 Sep - 20:50

Kamal,Mat ZZR kotok ko.....
Errrrr...ada fusat ke malam jumaat...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by nawza on Wed 14 Sep - 1:47

mat zzr wrote:
Amm wrote:Tahniah Mat ZZR ride 1. Berbaloi pakai ER6 N tu...

respek lah aku kat tok sedeng...dia nak jelajah semua negeri semenanjung dlm masa 7 hari dgn er6n dia...sempat jugak sembang riding condition dari jeli ke grik...

tok sedeng soh tanya kak amm...dia kata kalau setakat naik er6 buat pi balik keje...baik naik SYM200... rabbit

salam dan selamat sejahtera...

timo kasih laaa...matzzr..! wlaupun dah brapo kali mencubo..akhirnya berjayo gak dtg rumah den...sambil berayo...! mat zzr..den x pkai er6n laa..den pkai Er6F...hee..hee..yg Er6N tue ..Presiden Payalang...Tuan Vistana...haa..haa Twisted Evil ..!

Utk makluman..kembara di akan bermula pd 17-22 ..dlm bbrapa hari nie..
dr segi Penginapan..Makanan..dan yg penting minyak akan di sponser oleh SAM ...selain tue peserta akan di beri jaket ,t-shirt dan beg..! Setiap peserta hanya di peruntukan seramai 10 org setiap negeri...tapi ada negeri lain yg terlebih peserta... Laughing setiap perhentian ada event yg dianjurkan...Kembara akan bermula di Kuala Lumpur - Kuala Selangor- Lumut - Sg petani...lebih kurang mcm tue laa..yg lain aku x berapa ingat...! aku joint nie pun nak cari pengalaman...satu lagi aku nak bgtau..setiap peserta dikenakan bayaran RM500 hengget...tapi RM100 tue utk insurans...yg baki duit tue akan dipulangkan selepas peserta tamat ..menghabiskan kembara dgn jaya di destinasi terakhir di PULAPOL, Semarak..klau smpai separuh jalan ...dah balik kampung..duit RM400 tue...ehhmm selamatttt laaa...haa..haa... Wink

ehhmm tue jer laaa kut yg aku nak kongsikan...doakan lee kat den..semoga x der perkara yg buruk berlaku spanjang kembara tue...!
sekian...berita dilapurkan.... drunken

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by faizal_bulat on Wed 14 Sep - 3:52

terbaik la tok sidang.. ada gak wakil dr zzrianz..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Amm on Wed 14 Sep - 8:45

Tok sedeng,lebih kurang seminggu tu....Tak gersang ke nanti... Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by kamalia on Wed 14 Sep - 8:47

blakepare wrote:aku rase seperti di kencingin mana ada sapa2 kat amjal ni.huhuhu



aku rasa pun dikencingin.

takde sapa kat amjal aku pun cabot la suar.



all the beh tokskodeng.

ride satu mesia di sponsor.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by ManCaL on Wed 14 Sep - 8:57

Assalamualaikum...16 Syawal dh yea arini kejab tul masa berlalu.

Tahniah la Tok sidang juin ride 1Malaysia best tuuuuuuuuu..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Versi 92: Mari kita ke openg haus?.. .(08/09/11)..

Post by Sponsored content Today at 18:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 13 of 16 Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum