salam perkenalan

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

salam perkenalan

Post by fami07 on Mon 25 Apr - 13:05

[b]salam dari sya fami07 .....
happy dpt jumpa gang2 zzrians ni.....

fami07

Posts : 16
Join date : 16/04/2011
Age : 44
Location : cheras kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ziex69 on Mon 25 Apr - 13:08

SELAMAT DATANG Saudara/Saudari fami07 cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di Restoran Darul Ehsan kat Sec 13 Shah Alam setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara bounce bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ali@kudid on Mon 25 Apr - 13:11

hai fami07!!



sy kudid adik kpd kudud psl sy lg muda dr kudud..slamat berkenalan Very Happy

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ariff908 on Mon 25 Apr - 13:12

salam perkenalan...Saya Arip..saya pun bdak baru kat dlm forum ni..sila beri tunjuk ajar..

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ZAM@GHIMEHV on Mon 25 Apr - 13:31

Welkam.. Fami....saya Zam asal Russia... nama kat kampung org pangge Ghimehv...

err nak tanya sket, cik Fami ni ada kena mengena dengan sedara Apai ka? apsal muka boleh sama...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by noname83 on Mon 25 Apr - 13:37

akhirnya...mendaftar jua beliau...
selamat dtg bro fami... cheers

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by adambikers on Mon 25 Apr - 14:05

selamat datang fami..

nama saya adam, selamat berkenalan Wink

baru je berjinak2 ngan dunia permotoran ni

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by kudud on Mon 25 Apr - 14:28

fami07 wrote:[b]salam dari sya fami07 .....
happy dpt jumpa gang2 zzrians ni.....

wslm en.fami..
hee,dr kata2 tu mcm da jumpa zzrianz, betul kah?
sbnr2nya la, tp ni jgn bitau org lain tau, kudid tu lg tua dr sy setaun, sy kudud, selamat berkenalan ensem, hmmm...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Raziskov on Mon 25 Apr - 14:33

Selamat datang ke ruang angkasa setan Fami...
motor ZX11 tu kira dah power dalam zzrianz ni...
saya pun hanya mampu pakai zzr250 jer...


sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Mon 25 Apr - 14:50

Welkam bro....
hai....saya paling bongsu kat sini..orang panggil ucu JER

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Mon 25 Apr - 14:58

Amm wrote:Welkam bro....
hai....saya paling bongsu kat sini..orang panggil bucuk JER

hello baby bucuk...!!!!!!

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Amm on Mon 25 Apr - 15:02

mat zzr wrote:hello baby bucuk...!!!!!!

mat zzr,ngape mike kutuk tenukz...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ziex69 on Mon 25 Apr - 15:17

Amm wrote:
mat zzr wrote:hello baby bucuk...!!!!!!

mat zzr,ngape mike kutuk tenukz...

sebab tenuk tak masuk thread ni kot...

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Mon 25 Apr - 15:34

mana muat tenuk nak masuk dlm thread..aapppaaarisss...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by faizal_bulat on Mon 25 Apr - 16:04

welkem bro.... selamat merempit dlm forum ni...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by ManCaL on Mon 25 Apr - 22:16

Salam..selamat dtg ke alam zzrianz..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by abert on Thu 5 May - 14:50

salam perkenalan dr abert..enjoy ur posting here..

abert

Posts : 55
Join date : 25/02/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by hairol21 on Fri 6 May - 3:40

Welcome bro....... Very Happy

hairol21

Posts : 329
Join date : 10/10/2010
Age : 39
Location : shah alam - putrajaya - cheng,melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by kamalia on Fri 6 May - 9:19

hi dear,
saya kamalia..
elephant

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by endral on Mon 9 May - 11:53

selamat coming ke zzrian...

endral

Posts : 39
Join date : 07/04/2011
Age : 42
Location : Bera Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by palopili on Mon 9 May - 20:21

salam perkenalan brader fami07.... Very Happy

palopili

Posts : 12
Join date : 06/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by nawza on Wed 11 May - 15:17

salam..

selamat datang ....Tahniah kerana anda jumpa jalan yg torang dongan joint forum zzrianz nie...borak2 laa sepueh..pueh...hati psal sini x do yg kontol..dan kontrol...hee..hee... maaf laa yo..den pn bdak baru gak.... Twisted Evil

________________________________________________________________________________________

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by mat zzr on Wed 11 May - 15:47

nawza wrote:salam..

selamat datang ....Tahniah kerana anda jumpa jalan yg torang dongan joint forum zzrianz nie...borak2 laa sepueh..pueh...hati psal sini x do yg kontol..dan kontrol...hee..hee... maaf laa yo..den pn bdak baru gak.... Twisted Evil

dah potong belum?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Apai on Thu 12 May - 15:51

Selamat Datang Bro fami07...haish!

saya dah tua tapi nampak muda lagi...buklan saya ckp....sedara belah bini saya yg ckp.....

nota;
camner leh tak pasan aku belum gretting.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Apai on Thu 12 May - 15:51

Selamat Datang Bro fami07...haish!

saya dah tua tapi nampak muda lagi...buklan saya ckp....sedara belah bini saya yg ckp..... Razz

nota;
camner leh tak pasan aku belum ucap....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: salam perkenalan

Post by Sponsored content Today at 9:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum