Salam perkenalan dari saya

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Wan@Blakepare on Thu 9 Feb - 3:21

Salam Syed GPZ nama saya Wan,kawan2 panggil saya,Blakepare.Saya tinggal di Shah Alam tapi saya tak pernah mengaku tempat saya tu Shah Alam sebab dekat sangat dgn Puchong.Aiman cakap dia tak kesah.

Layan lah forum ni macam forum awak sendiri.Pakcik2 yang ada kat sini semua ok2.Kalau nak tanya saya pasal DIY sikit2 tu boleh la.Cara2 nak pam tayar,tampal sticker Insyaallah saya boleh bantu.

Owh...btw saya pakai motor RGV 120 Jet Cooled System,dgn suntikan bahanapi titik berbagai,Cradel Box Frame.

Wan@Blakepare

Posts : 1591
Join date : 27/03/2010
Age : 41
Location : Bandar Saujana Putra

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Chef Bob on Thu 9 Feb - 8:58

jimf wrote:
Raziskov wrote:Tolon back to de topik sebelum ADMIN kudud suntot korang nnt...

sekian

sorry bos... back cannot laa.. my moto aaaa no reverse gear... u-turn can aaa?

bukan tolakkaki ka? What a Face

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Amm on Thu 9 Feb - 10:36

furqaan wrote:kat sini geng GPZ rhopernyer...

Bukan ZX2 ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 9 Feb - 11:43

Hi Syed Langat.....nama saya Bond.... James Bond.....tapi kenkawan kat sini panggil saya Ghimeh aka Zam....saya takde motor pun, cuma juin masuk thread sini sebb bole forum merapu meraban....kekdg klu nasib baik ada gambor-gambor yg bole dibuat modal ke dlm bilik ayor.... nengok gambor admin belah dado pun dah buat den ni tak keruan....

tapi klu perlukan pekhidmatan lori dan rumah persinggahan dlm malaysia, boleh call saya, sbb saya member baik pada Ah Leng aka Ustaz Spender aka Cikgu Wan, dia ada sedara seluruh malaysia so senang klu nak menumpang klu ada masalah motor breakdown tgh jalan.... sekian..

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Admin on Thu 9 Feb - 15:27

Nak kena babab montot abg Ghimeh ni...eerrmmmm....biaseee diaaa..Very Happy

Selamat datang ke teratak buruk kami en.Syed.
Jangan malu2 join sahabat2 kita bersembang di ruang bersembang tu...

harap maklum..

________________________________________________________________________________________

Admin
Admin

Posts : 131
Join date : 19/01/2010

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Thu 9 Feb - 15:31

Admin wrote:Nak kena babab montot abg Ghimeh ni...eerrmmmm....biaseee diaaa..Very Happy

Selamat datang ke teratak buruk kami en.Syed.
Jangan malu2 join sahabat2 kita bersembang di ruang bersembang tu...

harap maklum..

sopan santun tul admin ni...
anak sapaaaaa laa agaknya..
keresahan hati terubat sudah bila membaca nukilan admin... I love you

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by mat zzr on Thu 9 Feb - 15:50

admin ni baru masuk opis lah..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Amm on Thu 9 Feb - 15:57

mat zzr,ko kenal ke admin ni....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by mat zzr on Thu 9 Feb - 16:00

kenal lah...yg buah dada terjojol tu..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Amm on Thu 9 Feb - 16:19

mat zzr wrote:kenal lah...yg buah dada terjojol tu..

boleh sewa ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 9 Feb - 16:53

Amm wrote:
mat zzr wrote:kenal lah...yg buah dada terjojol tu..

boleh sewa ke

boleh.. ko nak ker, NJ and Pejal nyer pun terjojol gak... booking hari ni, esok malam time futsal dah bole ambik...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Amm on Thu 9 Feb - 17:39

Uwekkkkkk....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Thu 9 Feb - 17:42

ZAM@GHIMEHV wrote:
Amm wrote:
mat zzr wrote:kenal lah...yg buah dada terjojol tu..

boleh sewa ke

boleh.. ko nak ker, NJ and Pejal nyer pun terjojol gak... booking hari ni, esok malam time futsal dah bole ambik...

apasal offer org lain punyo?
sendri kan ado...takyah ambik komisen... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by faizal_bulat on Thu 9 Feb - 20:45

aku punya juga yg top.... siap la ko esok masa futsal....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jani on Thu 9 Feb - 23:01

salam en. syed.....

jani

Posts : 1682
Join date : 11/06/2011
Age : 44
Location : Temerloh - Bdr S.Permaisuri, Cheras - Gemas

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by alif283 on Fri 10 Feb - 10:53

Salam perkenalan tuan syed... albino

alif283

Posts : 146
Join date : 27/04/2011
Age : 30
Location : Petaling Jaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by syed Langat GPZ on Tue 14 Feb - 15:16

tq guy best lerrrrr....................... sesekali lepak sampai subuh...............

syed Langat GPZ

Posts : 2
Join date : 08/02/2012
Location : hulu langat

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Tue 14 Feb - 15:18

syed Langat GPZ wrote:tq guy best lerrrrr....................... sesekali lepak sampai subuh...............

tak sampai subuh lagi tu syed... tunggu bulan posa la... kompom sahur kat situ sekali.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Amm on Tue 14 Feb - 15:31

angkel Syed,kiterang sampai umah orang surau dah tahiyat akhir sembahyang subuh.... Smile
Siap angkel Jimf ajak kiterang layan awana lagi malam TTS tu...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Tue 14 Feb - 15:47

Amm wrote:angkel Syed,kiterang sampai umah orang surau dah tahiyat akhir sembahyang subuh.... Smile
Siap angkel Jimf ajak kiterang layan awana lagi malam TTS tu...

eden ajak layan awana pasal unkel amm takut bonceng atunya masa balik... Laughing

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Amm on Tue 14 Feb - 16:53

TTS akan dtg kalo takde futsat kita leh lepak sampai kul 6.14 pagi....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by ManCaL on Wed 15 Feb - 8:13

Hi Syed nama saya Michael tapi org kat sini gelar kan saya Mancal masa TTS aritu kita yg duk sebelah awk tu..mesra gitu.. Very Happy

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Sponsored content Today at 16:46


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum