Salam perkenalan dari saya

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

Salam perkenalan dari saya

Post by syed Langat GPZ on Wed 8 Feb - 15:39

Assalamualaikum kepada semua bikes.......... sy insan baru yang baru join dalam big bike.rakan kepada chef bob.....pakar masak..

syed Langat GPZ

Posts : 2
Join date : 08/02/2012
Location : hulu langat

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Amm on Wed 8 Feb - 15:48

Welkam angkel syed....
Saya farah ain natasya.....umur 23 tahun,motor honda wave 125....
jgn memalu ye angkel....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by kamalia on Wed 8 Feb - 16:04

salam perkenalan,
nama saya bond..
james bond!
afro

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by smolixz on Wed 8 Feb - 16:06

salam perkenalan,

welcum2x....
nama samaran ialah smolixz...

welcum again...

smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Chef Bob on Wed 8 Feb - 16:16

welkome syed... rakan saya ni pakai gpz500r macam unkle amm pakai dulu jumpa kat chear moto mase open haus baru2 ni.. terus bawak masuk zzrianz...
nanti chef ajak beliau tts jumaat ni..

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Chef Bob on Wed 8 Feb - 16:32

gambar moto chef dan syed kat chear moto bukit kuda..

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by faizal_bulat on Wed 8 Feb - 16:52

syok ar ada geder2... sy faizal... muda remaja lagi sila tunjuk ajar...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Raziskov on Wed 8 Feb - 16:56

Ohaiyo..
Best arrr ada motot besau ni...
tak mampu lagi nak beli motot macam saudara syed ni..
oh lupa...saya Ah Jis...panggil sajer Roy...
selamat datang ke ruang angkasa setannnnn....Razz

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by kamalia on Wed 8 Feb - 17:09

jahanam ko setan..!! hiyarkk ..
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Wed 8 Feb - 17:09

salam perkenalan...selamat datang ke taman skodeng zzrianz...
waaaaa gpzzzzzzzzz tuuuu...hebat laaaa bang

nama saya Jimf...
Jimf Bangko... (sepupu James Bond laaa)...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by kudud on Wed 8 Feb - 17:14

waalaikumussalam..

hai, xnak ckp byk la, selamat berkenalan.. Wink

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Raziskov on Wed 8 Feb - 17:17

kamalia wrote:jahanam ko setan..!! hiyarkk ..
cheers

sejak 2 menjak ni lain mcm kamal punya dialog...Very Happy
Jimf...ko amik ubat dia masa futsal ari tu ke?

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Wed 8 Feb - 17:30

Raziskov wrote:
kamalia wrote:jahanam ko setan..!! hiyarkk ..
cheers

sejak 2 menjak ni lain mcm kamal punya dialog...Very Happy
Jimf...ko amik ubat dia masa futsal ari tu ke?

sekian

bukan aku laa..dia silap kasi kt chicken burger king tu...
patut laa lain mcm chicken perform malam tu...senank perut ooo...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by adambikers on Wed 8 Feb - 21:20

kamalia wrote:salam perkenalan,
nama saya bond..
james bond!
afro

nama saya pon bond jugak, bondage..

salam perkenalan dari saya Wink

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Chef Bob on Wed 8 Feb - 21:56

SELAMAT DATANG Saudara syed gpz


Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari warga ZZRianz dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

Chef Bob

Posts : 492
Join date : 20/01/2010
Location : SUNGEI BISI-KAJANG-BENTONG

View user profile http://zzrianzoldskool.forumotion.com

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Wed 8 Feb - 22:57

tahniah chef...dah hupgred jadi admin rupanya...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by kudud on Wed 8 Feb - 23:02

bgus, da ade pengganti mrZIEX..
tr0skan usaha murni anda mr.chefBOB, kami sentiasa menyokong.. cheers

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Wed 8 Feb - 23:04

kudud...unkel amm tanyo malam ni malam jemaat ke?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by kudud on Wed 8 Feb - 23:16

hehe, sesungguhnya ade perkara2 yg setiap mlm mnjadi mlm jumahat, sila renung2kan.. Very Happy

okla, nak buat ape2 yg ptut dulu flower

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by furqaan on Wed 8 Feb - 23:28

kat sini geng GPZ rhopernyer...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by faizal_bulat on Wed 8 Feb - 23:30

ni thread gpzianz la makneng....

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by furqaan on Wed 8 Feb - 23:33

tak per la pejal... kita menyisih laaa..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Wed 8 Feb - 23:34

furqaan wrote:kat sini geng GPZ rhopernyer...

haaaaaaa GPZ?? laaaa ada lagi org pakai moto ni?

ishhh dh silap forum laaa teman.. makneng, mana tmpt lepak geng expaian?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Raziskov on Wed 8 Feb - 23:41

Tolon back to de topik sebelum ADMIN kudud suntot korang nnt...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by jimf on Wed 8 Feb - 23:48

Raziskov wrote:Tolon back to de topik sebelum ADMIN kudud suntot korang nnt...

sekian

sorry bos... back cannot laa.. my moto aaaa no reverse gear... u-turn can aaa?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Salam perkenalan dari saya

Post by Sponsored content Today at 4:24


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum