SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by satria85 on Tue 23 Aug - 16:24

Tumpang lalu pd bro2 ZZRianz...ape kbr sume?..sy baru lg nih,sy ade ZZR250 97..nanti lehla ajarkan sy dlm penjagaan motor sy nih...TQ..

satria85

Posts : 22
Join date : 02/08/2011
Location : malacca

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by Apai on Tue 23 Aug - 16:33

Salam....selamat dtg satria85........saya tatau mende pasal JJR nih!.... Very Happy

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by satria85 on Tue 23 Aug - 16:35

EHEHE..xtau?..alamak..:p..ZZR ni sdap tp sparepart....omak ai...ehehe

satria85

Posts : 22
Join date : 02/08/2011
Location : malacca

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by Apai on Tue 23 Aug - 16:50

satria85 wrote:EHEHE..xtau?..alamak..:p..ZZR ni sdap tp sparepart....omak ai...ehehe

sparepart?....250 takleh banding ngan kapchai.....Ninja250R tu pun masak gak arrr sparepart dia!...
kalau nak tanya pasal JJR ni...tanya kat Otai Raziskov, Otai Kudud & Kudid.....dan lelain tu!......

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by satria85 on Tue 23 Aug - 16:54

tu ar...ehehe...tp ZZR mmg sdap ar..ehehe..kalu enjin plak ape bleh convert?..sape2 ade FB leh add sy kt www.facebook.com/amin streetstyle...

satria85

Posts : 22
Join date : 02/08/2011
Location : malacca

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by faizal_bulat on Tue 23 Aug - 18:11

thniah kerana dh memiliki muto power ni... laju wo...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by mat zzr on Tue 23 Aug - 21:35

Apai wrote:
satria85 wrote:EHEHE..xtau?..alamak..:p..ZZR ni sdap tp sparepart....omak ai...ehehe

sparepart?....250 takleh banding ngan kapchai.....Ninja250R tu pun masak gak arrr sparepart dia!...
kalau nak tanya pasal JJR ni...tanya kat Otai Raziskov, Otai Kudud & Kudid.....dan lelain tu!......

baru aku tau sparepart boleh dimasak...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by ali@kudid on Tue 23 Aug - 23:14

welcome bro satria!
slamat berkenalan, sy ali@kudid, adik kepada kudud Very Happy


best woo zzr ni, mmg laju bak kate faizal bulat, tp skali terkene sile la mintak advise faizal bulat balik What a Face

ali@kudid

Posts : 666
Join date : 26/01/2010
Age : 29
Location : klang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by furqaan on Wed 24 Aug - 0:13

welcome ...satria... sojar ker nie ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by Izzul on Wed 24 Aug - 0:15

slamat ari raye

Izzul

Posts : 244
Join date : 20/01/2010
Age : 29
Location : Melaka - Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by kudud on Wed 24 Aug - 8:53

ali@kudid wrote:welcome bro satria!
slamat berkenalan, sy ali@kudid, abg kepada kudud Very Happy


best woo zzr ni, mmg laju bak kate faizal bulat, tp skali terkene sile la mintak advise faizal bulat balik What a Face

salam satria, semoga berbahagia bersama2 zzrianz.. meme betul tu, kudid tu abg saya.. kami cuma beza 2 taun ja tp nmpk mcm kembar.. Laughing ko ni ali, asik nak pekena orang ja, x elok tau, ubah la sikap tu li.. Razz tp memang betul, setakat ni, muto FB yg paling laju, xpenah tgk zzr250 selaju FB.. Razz

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by smolixz on Wed 24 Aug - 9:45

yo...
selamat dtg satria85.. Very Happy

saya pon baru berkecimpungan dgn sukan motor nie... Very Happy

semua otai2x diatas, mmg laju2x motor mereka....




smolixz

Posts : 303
Join date : 07/03/2011
Age : 31
Location : Seri Kembangan

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by jimf on Wed 24 Aug - 9:45

salam satria85.... selamat dtg ke taman skodeng zzrianz..
waaa moto tahun 97 tu... kira paling latest.. warna cam kt avatar tu ke?
ramai otai kt sini leh tolong.. matzzr tu smpi ada 3 zzr, psl tu nickname matzzr..
eden saja sibuk sini layan skodeng diarog ni...pki expai aje..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by Apai on Wed 24 Aug - 9:47

Kudud kata...dia adik kudid tapi kudud tak sabar....dah kawen dah...Kudid lom kawen...

Kudid!..Apa dah jadi! Apa dah jadi!...sampai sekarang tak kawen lagi.....(kena baca macm lagu S.M.Salim).....

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 24 Aug - 9:47

welocome Bro Satria...... saya ni moto pun takdak.... juin zzrianz sbb diorg selalu kasi kupon diskaun makan....tapi moto zzr250 ni mmg tak nyosal pakai... gagah perkosa....dimana sahaja....di atas jalan raya , lebuhraya, ladang dan sawah serta juga di atas lori....kenkawan kat sini ada juga yg pakai 2 biji trus motor nih... tak puas katanyer klu ada satu jer kat rumah.... siyes nih...sekian.

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by Apai on Wed 24 Aug - 9:51

Warrior85...saya lain sikit dari Ghimeh!..Beli JJR ni sebab nak join ZZRianz...bawak JJR utk kegunaan TTS aje!....tapi saya tak amek kupon diskaun makan...! Rolling Eyes

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by jimf on Wed 24 Aug - 10:00

ZAM@GHIMEHV wrote:welocome Bro Satria...... saya ni moto pun takdak.... juin zzrianz sbb diorg selalu kasi kupon diskaun makan....tapi moto zzr250 ni mmg tak nyosal pakai... gagah perkosa....dimana sahaja....di atas jalan raya , lebuhraya, ladang dan sawah serta juga di atas lori....kenkawan kat sini ada juga yg pakai 2 biji trus motor nih... tak puas katanyer klu ada satu jer kat rumah.... siyes nih...sekian.

bang..kat atas lori tu bape lama compare dgn atas jalanraya?... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by ZAM@GHIMEHV on Wed 24 Aug - 10:09

jimf wrote:
ZAM@GHIMEHV wrote:welocome Bro Satria...... saya ni moto pun takdak.... juin zzrianz sbb diorg selalu kasi kupon diskaun makan....tapi moto zzr250 ni mmg tak nyosal pakai... gagah perkosa....dimana sahaja....di atas jalan raya , lebuhraya, ladang dan sawah serta juga di atas lori....kenkawan kat sini ada juga yg pakai 2 biji trus motor nih... tak puas katanyer klu ada satu jer kat rumah.... siyes nih...sekian.

bang..kat atas lori tu bape lama compare dgn atas jalanraya?... Razz

tak lama pun...sekadar sepurnama sajer....best woo...

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by faizal_bulat on Wed 24 Aug - 12:24

ali@kudid wrote:welcome bro satria!
slamat berkenalan, sy ali@kudid, adik kepada kudud Very Happy


best woo zzr ni, mmg laju bak kate faizal bulat, tp skali terkene sile la mintak advise faizal bulat balik What a Face


kudud wrote:
ali@kudid wrote:welcome bro satria!
slamat berkenalan, sy ali@kudid, abg kepada kudud Very Happy


best woo zzr ni, mmg laju bak kate faizal bulat, tp skali terkene sile la mintak advise faizal bulat balik What a Face

salam satria, semoga berbahagia bersama2 zzrianz.. meme betul tu, kudid tu abg saya.. kami cuma beza 2 taun ja tp nmpk mcm kembar.. Laughing ko ni ali, asik nak pekena orang ja, x elok tau, ubah la sikap tu li.. Razz tp memang betul, setakat ni, muto FB yg paling laju, xpenah tgk zzr250 selaju FB.. Razz

fuh tag team... kembar... xpa2... Evil or Very Mad

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by Amm on Wed 24 Aug - 15:39

Welkam satria......saya pertiwi.....umu 22 tahun Smile
Tahniah kerana join grup angkel2......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by mat zzr on Wed 24 Aug - 16:01

Amm wrote:Welkam satria......saya pertiwi.....umu 42 tahun Smile
Tahniah kerana join grup angkel2......

4 series rupanya....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by Amm on Wed 24 Aug - 16:07

mat zzr wrote:
kudud wrote:Welkam satria......saya kudud.....umu 42 tahun Smile
Tahniah kerana join grup angkel2......

4 series rupanya....

Kudud,angkel Mat ZZR kutuk ko

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by kudud on Wed 24 Aug - 16:48

siott!!! jer.. balik ahh..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by adambikers on Thu 25 Aug - 8:09

selamat dtg incik satria.. saya adam, selamat berkenalan Wink

pot, up SOP satu kalik!

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by ziex69 on Thu 25 Aug - 8:48

adambikers wrote:
pot, up SOP satu kalik!

Bereh boss


SELAMAT DATANG Saudara/Saudari satria85 cheers cheers

Jika ada apa2 persoalan jgn la segan bertanya.. kebanyakkan rider2 kat sini dah tak tau nak tanya apa pasal moto2 mereka sebab dah berkurun pakai.. lagi pon kat topik FMEA tu kebanyakkan sume permasalahan tentang moto2 zzr ni telah dikumpul oleh saudara raziskov.

Jika soalan saudara/saudari tiada jawapan di FMEA, bole lah mengajukan soalan di sini, mereka akan membantu anda sebaik mungkin.. maaf terlebih dahulu jika kebanyakkan rider2 disini bergurau agak lucah (lucah itu indah).. kebanyakkan mereka2 dah kenal sesama sendiri lebih dari 20 tahun berdasarkan umur mereka..

Jika ada kelapangan, boleh la saudara/saudari turun ke TTS (Teh Tarik Session) di tempat yang akan diumumkan oleh saudara Rajiskov setiap hari Jumaat untuk lebih mengenali rakan2 di alam maya ini. dengan berkenalan face to face saudara/saudari akan rasa lebih rapat lagi (mungkin seperti adik beradik)

Di muka utama dibawah ZZRianz RIDER LISTING http://zzrianzoldskool.forumotion.com/t1-zzrian-rider-listing ada maklumat setiap ahli di dalam forum ini, dan saudara/saudari boleh la memberikan maklumat kepada saudara raziskov untuk diupdate di dalam supaya senang ahli2 lain berhubung dgn anda.

Di dalam group ZZRianz ni tiada ketua atau kepala, tiada pengikut atau ekor..yang ada hanya lah rasa hormat sesama sendiri yang menjadi teras keharmonian group ini untuk terus hidup di alam maya mahupon di alam realiti.. (nasihat ini untuk saya sendiri juga) diharap kekuatan rasa hormat akan terus berkekalan di dalam group ini demi sebuah persahabatan yang terjalin atas rasa minat kepada alam permotoran.

Akhir kata Salam perkenalan dari saya dan selamat berforum


Majulah ZZRianz untuk negara

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: SALAM PERKENALAN DARI SAYA..

Post by Sponsored content Today at 9:09


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum