salam kenalan dari saya...

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

salam kenalan dari saya...

Post by apayed on Fri 17 Dec - 22:30

salam geng biker semua...
saya orng baru kat forum ni..
saya guna zzr 250..
area:utara mai (kedah,p.pinang)

oklah salam kenalan dari saya..
kalau salah tolong tunjukkan.. Very Happy

apayed

Posts : 9
Join date : 17/12/2010
Age : 34
Location : kedah/P.pinang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by adambikers on Sat 18 Dec - 11:41

selamat dtg ke teratak buruk ni apayed..

saya adam, selamat berkenalan Wink

kat sini sume versi santai je, takde ikut protokol.. borak pon tah hape2.. nak diskas pasal moto rasa nyer dah abis diskas.. tapi kalau ada pertanyaan tu kasik tanya je, cuma kena sabar la ngan karenah org2 tua kat sini.. lain di tanya lain di jawap nyer.. tapi dieorg mmg akan jawap gak samada secara direct @ kiasan..

maklong laaa.. org tua.. suke ckp berkias-kias


adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by jimf on Sat 18 Dec - 12:20

Kudid..kudud...adam kutuk ekau...

Oo lupa lak..salam perkenalan ye..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by furqaan on Sat 18 Dec - 12:29

salam apayed ... kita pun pun orang utara gak ... utara golok...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by kudud on Sat 18 Dec - 12:40

salam berkenalan apaaaayeddd!!! Laughing (sambil libas selendang kat bahu)

selamat dtg, mmg kedatangan anda dialu-alukn..
kalo nak ape2 msukla dlm topik berborak tu,kalo senang derong reply la,kalo x pun dorg reply tp jwpn yg bukan2 laa..

uishh,cek mrepek apa niieee.. flower

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by apayed on Sat 18 Dec - 19:29

terima kasih pada kawan2 yang sudi menerimaku...

aku ada masalah kat moto akulah kawan..

monoshock bocor..dah repair tapi masih jadi lagi..

ada sapa2 nak jual tak secon hand..atau baru harga berapa??

apayed

Posts : 9
Join date : 17/12/2010
Age : 34
Location : kedah/P.pinang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by faizal_bulat on Sat 18 Dec - 19:53

apayed wrote:terima kasih pada kawan2 yang sudi menerimaku...

aku ada masalah kat moto akulah kawan..

monoshock bocor..dah repair tapi masih jadi lagi..

ada sapa2 nak jual tak secon hand..atau baru harga berapa??

bole try tanya abg sham.. dia ada jual saksobar hok modified..

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by Bongxz on Sat 18 Dec - 22:45

Kalau nak repair, byk kedai boleh buat... harga taktau.....
Kedai kangkang kasi waranty 3 bulan.........

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by ManCaL on Sat 18 Dec - 22:50

Welcom apayed..ni adik beradik ayed gak ke..eheheh
salam perklnan saya mancal@jerman org baharu gak kek sini..

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by xxx on Sun 19 Dec - 3:06

salam perkenalan...

xxx

Posts : 795
Join date : 19/02/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by cba6057 on Mon 20 Dec - 0:20

Salam perkenalan...
bro apayed, lebih kurang 2 bulan terlepas sy ada tukar monosok seken hand. sebelum tu pomen suh tepon ejen ttg harga monosok baru, brpa nak tau? RM2k!!! (sekadar maklongan)

cba6057

Posts : 18
Join date : 15/07/2010
Location : Muar

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by syd on Mon 20 Dec - 13:53

Yelo Apayed..... (aparis + ayed ke ni hihi)

Welcome to ZZRianz old skool community.... Ajak laa awak/bini join skali. Sya kesepian di sini. Klu diorg biker lagi best. Boleh ride santai sama2 hehe.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by apayed on Mon 20 Dec - 18:55

Bongxz wrote:Kalau nak repair, byk kedai boleh buat... harga taktau.....
Kedai kangkang kasi waranty 3 bulan.........

kedai kankang??mana tu??
area mana??

apayed

Posts : 9
Join date : 17/12/2010
Age : 34
Location : kedah/P.pinang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by apayed on Mon 20 Dec - 18:57

faizal_bulat wrote:
apayed wrote:terima kasih pada kawan2 yang sudi menerimaku...

aku ada masalah kat moto akulah kawan..

monoshock bocor..dah repair tapi masih jadi lagi..

ada sapa2 nak jual tak secon hand..atau baru harga berapa??

bole try tanya abg sham.. dia ada jual saksobar hok modified..

abang sham mana bro???

gua bukan kenal sangat..gua budak baru..tolong adjust sat..

apayed

Posts : 9
Join date : 17/12/2010
Age : 34
Location : kedah/P.pinang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by apayed on Mon 20 Dec - 18:58

ManCAL wrote:Welcom apayed..ni adik beradik ayed gak ke..eheheh
salam perklnan saya mancal@jerman org baharu gak kek sini..

takdak adik beradiknya broo..

tapi keturunan nenek moyang lama2 kot hehehe..

apayed

Posts : 9
Join date : 17/12/2010
Age : 34
Location : kedah/P.pinang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by apayed on Mon 20 Dec - 19:00

cba6057 wrote:Salam perkenalan...
bro apayed, lebih kurang 2 bulan terlepas sy ada tukar monosok seken hand. sebelum tu pomen suh tepon ejen ttg harga monosok baru, brpa nak tau? RM2k!!! (sekadar maklongan)

mak aih..mahai nya....(sambil terbeliak mata)

kalau second leh dapat mana??

berapa harga??

apayed

Posts : 9
Join date : 17/12/2010
Age : 34
Location : kedah/P.pinang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by apayed on Mon 20 Dec - 19:03

syd wrote:Yelo Apayed..... (aparis + ayed ke ni hihi)

Welcome to ZZRianz old skool community.... Ajak laa awak/bini join skali. Sya kesepian di sini. Klu diorg biker lagi best. Boleh ride santai sama2 hehe.

sapa tu aparis???

ni rider ke minah rempit???hehehehe jgn marah.. Very Happy

apayed

Posts : 9
Join date : 17/12/2010
Age : 34
Location : kedah/P.pinang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by syd on Mon 20 Dec - 21:05

dude...ape barang minah rempit. Sya rider sejati. Berhenti sebelum lampu merah, besit sebelum lampu kuning...hehe.

Aparis, tu salah sorang senior kat zzrianz ni.

Very Happy

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by Bongxz on Mon 20 Dec - 22:34

syd wrote:dude...ape barang minah rempit. Sya rider sejati. Berhenti sebelum lampu merah, besit sebelum lampu kuning...hehe.

Aparis, tu salah sorang senior kat zzrianz ni.

Very Happy

Ada paham ka nijuan............ hehehehehe

Apayed kedai kangkang tu dpn Dynasty hotel jalan ipoh.

Bongxz

Posts : 1286
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by Amm on Tue 21 Dec - 0:09

bongz...sebelum lampu merah baik balun dullu..he..he....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by syd on Tue 21 Dec - 0:12

Amm Mireles wrote:bongz...sebelum lampu merah baik balun dullu..he..he....

Bongek laaa.... kekeke Razz

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by ariff908 on Tue 21 Dec - 9:53

sya masuk je mencurat..isk..isk..isk.. Evil or Very Mad

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by syd on Tue 21 Dec - 10:50

baru citer berenti kat trafik lite merah, dah kena petnah. belum citer kat corner2 lipat lagi.... Sad

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by mat karan on Wed 22 Dec - 11:06

salam bro apayed... salam perkenalan...welcome! Wink

mat karan

Posts : 123
Join date : 02/12/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by ni_juan82 on Wed 22 Dec - 11:52

ooops....berhenti sblm lampu merah eh...tapi kalo jalan lembab ok lagi..boleh lenjan lagi..tengok kiri kanan x kire lampu merah dah....jgn hujan lebat jer..nnt tayar x grip langsung ...sakit kalo tergelincir nnt...huhuhu..

welcome apayed..

ni_juan82

Posts : 650
Join date : 20/03/2010
Age : 34
Location : PANTAI DALAM / WANGSA MAJU KL - MELAKA

View user profile

Back to top Go down

Re: salam kenalan dari saya...

Post by Sponsored content Today at 14:04


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum