Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Apai on Fri 29 Jan - 10:39

....sedangkan lidah lagi tergigit....
.............
.............
Buang yg keruh...ambil yg jernih
Baru teguh peribadi!......Jom! nyanyi semua...... cheers

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by cak_onn on Fri 29 Jan - 10:40

Apai Wrote:
Ko mimpi beris...ke...Keris?

Lebih baik bermimpi....Takut kalu jadi kenyataan
tak sedar diri hehehehe...

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by nawza on Fri 29 Jan - 10:42

adoyai....ado laie...x abish laie....fikirlah mana yg baik utk kita bersama...!

zzrianz nie mmg unik...kita x der ketua...kita smua sama....lambat atau cepat mmg kita tggu ...berhenti byak kali..mmg meriah..tapi tujuan asal ttap tercapai ..dan tetap dikenang spanjang hayat...

pandangan aku ceghita nie x perlu dipanjang2kan....biarlah kita bermula dirumah baru kita nie..dgn ceghite2 yg menarik....

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Apai on Fri 29 Jan - 10:43

Boleh pilih nie...
1. Ade mende yg nak lambat...
2. Ade mende yg nak punctual...


Jawapannya..
1. lambat tua... Razz
2. 'Punctual' Gaji... lol!

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by cak_onn on Fri 29 Jan - 10:43

Apa yg penting kerjasama
Apa yg Penting samakerja
Wonderpet datang membantu.....

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by mat zzr on Fri 29 Jan - 10:48

UnoS wrote:Nik, kawasan datok senu dan kg chubadak tambahan tu memenag kawasan permainan den waktu kecik2 dulu... lagi pun ayah den meniago pasar malam jumaat kat bandar baru sentul tu... jadik terowong yg ko kata tu.. terowong dari tmn datuk senu ke bdr baru sentol tu ke?... kalu dari situ mcm mana nak gi bengkel cat tu?...

Mat ZZR, Redzman, ko jadik ikut ride beris tak?.. kalau tak gi, jadik flag off pun ok lah... try ler motor tu kat highway.... nanti follow sampai tanjung malim makan pau yik mun... balik ikut ulu yam... baru charoo walupun tak join ride beris... ape mcm? ade brani? Twisted Evil

salam pagi...

baru 2 hari aku tak masuk forem mcm mcm citer ada...motor rosak last minit lah...tarik diri last minit lah....aku mmg dari awal tak dpt ke beris pasal nak ke pulau pangkor...

UnoS...kau nak flaggoff jugak ke?...kalau kau flagoff aku pun flagoff jugak...pastu mkn pau mun yik...ada bran...RnR rawang jam 7 am...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by nawza on Fri 29 Jan - 10:50

cak_onn wrote:Apa yg penting kerjasama
Apa yg Penting samakerja
Wonderpet datang membantu.....

caittt...wonderpet dtg bawak soya satu jug....huaa..haaa...!

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by adambikers on Fri 29 Jan - 10:51

Keunikkan yg elok kita kekalkan, keunikkan yg bole diperbaiki kita perbaiki demi kesenangan bersama dimasa depan.. Persamaan dengan group bikers lain tu menunjukkan kita semua mempunyai minat yg sama, kenderaan beroda dua.. Bukan minat utk membuat duit mahupon menjadi ketua

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by cak_onn on Fri 29 Jan - 10:52

Last sebelum aku keluar office pasal rasanya dah malas nak masuk balik
Apa pun terjadi kerjasama sesama kita itu yang perlu utk setiap perancangan serta setiap org perlu ade kebolehan utk berubah baru hidup sejahtera .Maaf jika ade terkasar bahasa saya ucapkan pada perserta Beris semua pergi dan kembali dengan selamat
sekian..

cak_onn

Posts : 132
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by jimf on Fri 29 Jan - 10:54

Abe yus,

Pada pendapat hambo, tak perlu nak delete jadual perjalanan tu. Tiap2 ride atau apa2 aktiviti mesti ada perancangan. Jadual tu "wajib" sebagai panduan kita. Kemudian baru la kita berserah pada Allah. Moga semua berjalan lancar.

Disitu laa letaknya istilah qada dan qadar Allah. Kita yg merancang, tpi tuhan yg menentukan...

Sila ambik iktibar dan harap tidak dipanjangkan isu ni lagi.... kerana selama ni pun kalu yg lambat kita tetap tunggu, kalu yg rosa kita tetap tolong baiki, kalu yg sesat kita kejar utk balik ke asal. Yang baik kita sama2 raikan, yg kurang baik, kita telan masuk terus ke perut....pehtu kita berak dan buangkan...

Aku nak berak sekarang......

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Guest on Fri 29 Jan - 10:59

ECO RIDE 2 - BERIS RIDE

UNCLE JIMF....SAYA TAU TUAN ADA MASALAH...HARAP DAPAT JOIN RIDE TAK KIRALAH BALIK KER APA KER....

ADA ORANG KATA KAT DEN APSAL KO MENGALAH....DEN TAK MENGALAH...DEN TETAP DENGAN JADUAL DEN ...730 TYR GOLEK....DEN NAK SAMPAI BUTTERWORTH KALAU BOLEH IKUT JADUAL...

BINI DEN KAT SANA SORANG SORANG JER BUAT KERJA UNTUK BBQ TU....BASUH AYAM....BELI BARANG....ANTA ANAK MENGAJI...MASAK SUP...GORENG IKAN...BELI JAGUNG....KESIAN KAT DIA....
KALAU DEN AWAL BOLEH LAH TLG....

NASIB NAIK UNCLE FURQ SUDI BAWAKAN PICK UPNYA TUNGGU DI BUTTERORTH LOADING SAMA SAMA...

KADANG KADANG APA APA YANG KITA RANCANG ADA SEBABNYA....TAKKAN SEMUA NAK CERITA....NANTI KATA MENGUNGKIT PULAK...

SO...ESOK KALAU ADA NAK TUNGGU ORANG ...DEN JALAN DULU....

ENJOY...ENJOY...YARIVA YARIVA

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by nawza on Fri 29 Jan - 11:00

aku pun nak berak...tapi cair skit ler...

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Guest on Fri 29 Jan - 11:03

incik arip...

tyr depan ke belakang aparis mau tu?...nak korek camner....pakai caing saja takleh ker?

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by jimf on Fri 29 Jan - 11:04

tul tu abe yus....takkan nak citer semua...
seminggu ni pun eden jarang sangat masuk forum...byk benda nak settle..
tu pun dah terpksa, eden citer jugak laa. Bukan nak bebankan korang sama dgn masalah korang, bukan nak simpati, tpi harap dpt meleraikan kekusutan..

insyallah eden join ride pergi dan balik, cuma tak dapat bermalam di Beris..
minta maaf...harap takde sesiapa yg "terasa"...


Last edited by jimf on Fri 29 Jan - 11:05; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Guest on Fri 29 Jan - 11:04

aku dah berak tadi...tapi berak lagilah...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Apai on Fri 29 Jan - 11:10

adambikers wrote:Keunikkan yg elok kita kekalkan, keunikkan yg bole diperbaiki kita perbaiki demi kesenangan bersama dimasa depan.. Persamaan dengan group bikers lain tu menunjukkan kita semua mempunyai minat yg sama, kenderaan beroda dua.. Bukan minat utk membuat duit mahupon menjadi ketua

Kenyataan paling siyes pernah aku dgr dari Adam dlm tahun 2010.... Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by ariff908 on Fri 29 Jan - 11:17

Big Bro wrote:incik arip...

tyr depan ke belakang aparis mau tu?...nak korek camner....pakai caing saja takleh ker?

alamak lupa plak nak ckp...dia nak pinjam tayar blakang...buat masa ni paku tu masih 'terpacak' kat tayar dia.kot sapa2 yg kompiden bole la tolong dia cabut and taruk cacing kerawit....

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by nawza on Fri 29 Jan - 11:18

jimf wrote:tul tu abe yus....takkan nak citer semua...
seminggu ni pun eden jarang sangat masuk forum...byk benda nak settle..
tu pun dah terpksa, eden citer jugak laa. Bukan nak bebankan korang sama dgn masalah korang, bukan nak simpati, tpi harap dpt meleraikan kekusutan..

insyallah eden join ride pergi dan balik, cuma tak dapat bermalam di Beris..
minta maaf...harap takde sesiapa yg "terasa"...


den masih teghaso....nie... Sad ..teghaso nak berakkkk..........critt..crit...! abg.bosar..lenkali klau den poloow ride kito berak bersamo laaa yooo.... Twisted Evil

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Amm on Fri 29 Jan - 11:19

Cit.....Citer berak,main,makan.....tak unik la.... Smile Jom bekpes...Lambat tinggai

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Dinz on Fri 29 Jan - 11:21

Diberi arahan sebagai lastmen, jadi den tunggu mano-mano yg tak sampai lagi.
Yg rasa lewat ( jgn lewat sangat) nak sampai, telepon la den.
Janji selamat sampai ke destinasi.

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by nawza on Fri 29 Jan - 11:21

Apai wrote:
adambikers wrote:Keunikkan yg elok kita kekalkan, keunikkan yg bole diperbaiki kita perbaiki demi kesenangan bersama dimasa depan.. Persamaan dengan group bikers lain tu menunjukkan kita semua mempunyai minat yg sama, kenderaan beroda dua.. Bukan minat utk membuat duit mahupon menjadi ketua

Kenyataan paling siyes pernah aku dgr dari Adam dlm tahun 2010.... Razz

Adam skrang dah berubahh...x mcam adam yg dulu....! Adam skarang dah jadi Iron Man...tapi kaki jer laa.... Twisted Evil ...


~notepad ...ko jgn terghase plak Dam....huaa..haaa..

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Dinz on Fri 29 Jan - 11:26

Ariff, angin tayar masih ada lagi tak? Kalau ada, boleh ride terus ke RV.

Paku boleh cabut kat kat RV nanti. Den ada bawak cacing. Pam kat stesyen minyak situ.

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by tok wan on Fri 29 Jan - 11:28

ni dah leh g berak la ni...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by ariff908 on Fri 29 Jan - 11:39

Dinz wrote:Ariff, angin tayar masih ada lagi tak? Kalau ada, boleh ride terus ke RV.

Paku boleh cabut kat kat RV nanti. Den ada bawak cacing. Pam kat stesyen minyak situ.

angin ade lagi..cuma dia takut on the way pancit terus

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by kamalia on Fri 29 Jan - 11:43

tok wan wrote:ni dah leh g berak la ni...

dah berak basuh lah!!
ini berak rata2 pastu lari. tak nak basuh.

mana syam ni,
senyap je..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak vs 5 27/01/10 "BERIS OMPEK HAGHI LAIE....CAMNO..DAH SEDIO KO..? "

Post by Sponsored content Today at 18:08


Sponsored content


Back to top Go down

Page 14 of 16 Previous  1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum