Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jefnoka1 on Mon 25 Jan - 11:18

kita sambung sini.... yg ilmiah je yee..... Razz

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Raziskov on Mon 25 Jan - 11:23

No.1...yeahhh....wuurrff...wurff.....awuuuuuuu...... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by hi-wayMAN on Mon 25 Jan - 11:27

Raziskov wrote:No.1...yeahhh....wuurrff...wurff.....awuuuuuuu...... Very Happy

sekian

syoh..syoh...banyak betul haiwan terlarang kat sini....nak kena samak cenggini.... lol!

hi-wayMAN

Posts : 1336
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 11:28

no satu ketagori bukan lembaga pengarah!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by ariff908 on Mon 25 Jan - 11:29

rasanya betul kot man apa yg ko ckp..sbb sblum ni masa reserve tank tu ikut level full x plak dia kencing ijo...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by afaris06 on Mon 25 Jan - 11:34

abg bosa,
beris updates...
ada sesapa yg dari selatan x??
boleh folow ari sabtu nnt...

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Amm on Mon 25 Jan - 11:38

Koh Latta.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by mat zzr on Mon 25 Jan - 11:45

salam pagi...kejap jer dah bukak rumah baru...tahniah kepada sapa sapa yg dah hapgred....panjang lah langkah lepas ni... Very Happy

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Dinz on Mon 25 Jan - 11:51

Ariff,

1. Cubo kau pakai RON 97 pulak.
2. Cuba kalau tak pakai oil Filter pulak.
3. Dah serbis kabureta?

Aku rasa, coolant tu tak memberi apa apa makna diatas masalah yg dihadapi.

Wassalam

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Raziskov on Mon 25 Jan - 11:51

mat zzr wrote:salam pagi...kejap jer dah bukak rumah baru...tahniah kepada sapa sapa yg dah hapgred....panjang lah langkah lepas ni... Very Happy

ngeh..ngeh..ngeh...
ckp pada diri sendiri nampakk... What a Face What a Face Suspect

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by putra_rider on Mon 25 Jan - 11:55

tahniah pada yg hupgred

lepas ni boleh tukar ***zzr kepada ***zx6 Very Happy

putra_rider

Posts : 40
Join date : 20/01/2010
Age : 37
Location : putrajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by mat zzr on Mon 25 Jan - 11:58

Raziskov wrote:
mat zzr wrote:salam pagi...kejap jer dah bukak rumah baru...tahniah kepada sapa sapa yg dah hapgred....panjang lah langkah lepas ni... Very Happy

ngeh..ngeh..ngeh...
ckp pada diri sendiri nampakk... What a Face What a Face Suspect

sekian

mana adaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa............ Suspect rabbit Basketball

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 11:58

Assalamualaikum,

Tset Kukup Ride boleh di kolek mlm ni:

Tempat : Footcourt Percint 9 Putrajaya
Masa : 9:00pm - 11:00pm

sila war-warkan kepada yg tak baca porem.
(uncle furq: tset utk meera ada buat tak?)

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Dinz on Mon 25 Jan - 11:59

Lepas nie, kalau gerak pi konboi, Mat ZZR, Mat Bo, Mat Ghi, Mat Un dan Mat Ten duduk kat depan la satu group depa..

Sib baik ado laei kengkawan pakai two pai oo.. Tak la rasa di tinggalkan..

Dinz

Posts : 797
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by ariff908 on Mon 25 Jan - 12:00

Dinz wrote:Ariff,

1. Cubo kau pakai RON 97 pulak.
2. Cuba kalau tak pakai oil Filter pulak.
3. Dah serbis kabureta?

Aku rasa, coolant tu tak memberi apa apa makna diatas masalah yg dihadapi.

Wassalam

karburator dah service...idling kat 1500...cuma kot kita rem nak masuk 120kmh dia mcm menarik kebelakang skit..tp still bole pegi la.ari tu tak pasang guel filter pun sama gak cuma ari ni mcm kritikal skit...tapi kot tak rem secara berperingkat dia ok...

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by mat zzr on Mon 25 Jan - 12:01

calling cally JimF...

Kau ada lagi tak kontek no budak skykids tu...aku nak beli voltmeter lagi...maklumat dulu dah hilang bila rumah lama kena sabotaj...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by mat zzr on Mon 25 Jan - 12:03

Dinz wrote:Lepas nie, kalau gerak pi konboi, Mat ZZR, Mat Bo, Mat Ghi, Mat Un dan Mat Ten duduk kat depan la satu group depa..

Sib baik ado laei kengkawan pakai two pai oo.. Tak la rasa di tinggalkan..

mana adaaaaaaaaaaaaaaaa............ Suspect rabbit Basketball

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by ariff908 on Mon 25 Jan - 12:03

sabtu ni sapa bertolak ikut NKVE? dr bangi nak RV kat mana?dr puchong lak nak RV di mana?aparis..ko bertolak dr mana?kita konvoi skali ke rawang nak?

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 12:04

Dinz wrote:Lepas nie, kalau gerak pi konboi, Mat ZZR, Mat Bo, Mat Ghi, Mat Un dan Mat Ten duduk kat depan la satu group depa..

Sib baik ado laei kengkawan pakai two pai oo.. Tak la rasa di tinggalkan..

mat vi, mat go, mat rez, mat man belum masuk list ke pak dinz?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by mat zzr on Mon 25 Jan - 12:04

masih setia dgn zzr250... Very Happy

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by mat zzr on Mon 25 Jan - 12:08

mat zzr wrote:calling cally JimF...

Kau ada lagi tak kontek no budak skykids tu...aku nak beli voltmeter lagi...maklumat dulu dah hilang bila rumah lama kena sabotaj...

calling calling JeffNokia...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by kamalia on Mon 25 Jan - 12:12

ariff908 wrote:sabtu ni sapa bertolak ikut NKVE? dr bangi nak RV kat mana?dr puchong lak nak RV di mana?aparis..ko bertolak dr mana?kita konvoi skali ke rawang nak?

7:30 kat rawang weh!!
klu ada RV lain make sure buat awal.
berdasarakan pengalaman lepas, RV lain selain RV yg tlh ditetapkan,
boleh menyebabkan kelambatan sampai klimaks.
ada yg sesat, salah info, jam tak bunyi, kunci hilang..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by afaris06 on Mon 25 Jan - 12:14

ariff908 wrote:sabtu ni sapa bertolak ikut NKVE? dr bangi nak RV kat mana?dr puchong lak nak RV di mana?aparis..ko bertolak dr mana?kita konvoi skali ke rawang nak?
boleh gak...klu ikut ldp ok ke pepagi sabtu???

afaris06

Posts : 548
Join date : 20/01/2010
Age : 25
Location : Bangi-PJ-Api-api

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Raziskov on Mon 25 Jan - 12:15

mat zzr wrote:masih setia dgn zzr250... Very Happy

Petang ni keluar la kat mudah.com motor pelangi manager aku tu... Very Happy

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by jefnoka1 on Mon 25 Jan - 12:15

mat zzr wrote:
mat zzr wrote:calling cally JimF...

Kau ada lagi tak kontek no budak skykids tu...aku nak beli voltmeter lagi...maklumat dulu dah hilang bila rumah lama kena sabotaj...

calling calling JeffNokia...
mcm ko cakap la man... semo dah dimakan dek anai2... takdo dah Sad

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Borak V4 - Beris lagi... 25 Jan 10

Post by Sponsored content Today at 16:45


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum