KL - Jerantut ride : TBA

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by tok wan on Thu 24 Mar - 14:04

Ada sesapa nak pegi Jerantut Ahad 27 March 2011.
RV BHP lepas tol Gombak.
8:00 pagi.

Kalau cukup Korumn, boleh la gerak;
Aku bukak list baru la ya.

1. Kamaliano
2. Ghimeh
3. Tok Wan
4.
5.

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by kamalia on Thu 24 Mar - 15:11

ZAM@GHIMEH wrote:mono den dak ok.. so dah bole masuk nama den nih....tapi Mal make sure lunch up ikan patin yo...

nafsu binatang la kamu ni zam..
malu teman


Evil or Very Mad

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Thu 24 Mar - 15:14

kamalia wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:mono den dak ok.. so dah bole masuk nama den nih....tapi Mal make sure lunch up ikan patin yo...

nafsu binatang la kamu ni zam..
malu teman


Evil or Very Mad

mmg teruk laaa si zam ni...
tersangkut anu dia kt mulut ikan patin tu baru tau.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by ManCaL on Thu 24 Mar - 16:34

Amm wrote:
kudud wrote:suma da kehabisan duit ni, tu yg sonyap jaa.. Laughing

(isk, mlm jumaat ko arini, aiyohh)-antie AMM mesti suko ni..

kudud,sebelum ko ride ke jerantut,ko suntut dulu...

erree..lucah..baik2 kat sini byk yg muda2 remaja..kena jaga teladan tau Razz

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Guest on Thu 24 Mar - 17:05

asyik pikir anu jer bile mejelang tua nih...

mcm tak biasa lunch up.........tenukz selalu buat sejak dua menjak nih... cuba tanya dia...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Thu 24 Mar - 17:42

ZAM@GHIMEH wrote:asyik pikir anu jer bile mejelang tua nih...

mcm tak biasa lunch up.........tenukz selalu buat sejak dua menjak nih... cuba tanya dia...

ko bukan se spesis tenuk ke?
aku tanya tenuk, dia suruh tanya ko... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Guest on Fri 25 Mar - 10:43

dimaklumkan den kena kensel ride ujung minggu nih sbb den kena kawin eh silap kena pegi kenduri kawin....


1. Kamaliano
2. Ghimeh - kensel la3. Tok Wan
4.
5.

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by kamalia on Fri 25 Mar - 15:23

ok ghimeh,
berita terima.

tok wan,
nmpknya kita kensel ride jantot.
aku akan juin ride ke mentakab mlm ni, blk esok.
len kali kita ride gader2 lagi..
peace!
cheers

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by tok wan on Fri 25 Mar - 23:07

kamalia wrote:ok ghimeh,
berita terima.

tok wan,
nmpknya kita kensel ride jantot.
aku akan juin ride ke mentakab mlm ni, blk esok.
len kali kita ride gader2 lagi..
peace!
cheers
baik tuan ...
kawe raso pun x leh join...bapa mertua msk wad...jantung..
mod jentik tolur leh lock ini thread..
sembang smp 8 page..last2 cancel...hampeh.. tongue

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Sun 27 Mar - 7:52

tok wan wrote: baik tuan ...
kawe raso pun x leh join...bapa mertua msk wad...jantung..
mod jentik tolur leh lock ini thread..
sembang smp 8 page..last2 cancel...hampeh.. tongue

I like...he..he...Aku dak kunci..

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Sun 27 Mar - 10:35

bukan kansel laaa...tapi ditunda ke tarikh yg lebih sesuai...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Sun 27 Mar - 22:05

cantik plak cuaca hari ni...dari pagi sampai malam tak hujan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by faizal_bulat on Sun 27 Mar - 23:32

motor xberapa cantik...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Wed 30 Mar - 10:04

mat zzr wrote:bukan kansel laaa...tapi ditunda ke tarikh yg lebih sesuai...

kita selit bulan 4 ni...sebelum gi Desaru...
minggu ni cuaca dah ok...
tp pagi tadi hujan lak...
semlm aku dgr member aku sangkut kat P.redang, bot xleh harung psl ombak besau bebenor...

hjg minggu ni xleh kot..
pe kata kita standby utk minggu depan...harap2 cuaca dah ok masa tu..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by noname83 on Wed 30 Mar - 10:26

hoh.. affraid ni lalu kt kampung koi ni...kt Kuala Krau...

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Wed 30 Mar - 10:57

noname83 wrote:hoh.. affraid ni lalu kt kampung koi ni...kt Kuala Krau...

ehhhh takkan lalu aje?
durian xde ke...nasi lemakk ke... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Wed 30 Mar - 11:13

jimf wrote:
mat zzr wrote:bukan kansel laaa...tapi ditunda ke tarikh yg lebih sesuai...

kita selit bulan 4 ni...sebelum gi Desaru...
minggu ni cuaca dah ok...
tp pagi tadi hujan lak...
semlm aku dgr member aku sangkut kat P.redang, bot xleh harung psl ombak besau bebenor...

hjg minggu ni xleh kot..
pe kata kita standby utk minggu depan...harap2 cuaca dah ok masa tu..


ok roger...buat hari sabtu lah...area pantai pun ada ombak besau...kat pantai dalam....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Wed 30 Mar - 11:16

mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:bukan kansel laaa...tapi ditunda ke tarikh yg lebih sesuai...

kita selit bulan 4 ni...sebelum gi Desaru...
minggu ni cuaca dah ok...
tp pagi tadi hujan lak...
semlm aku dgr member aku sangkut kat P.redang, bot xleh harung psl ombak besau bebenor...

hjg minggu ni xleh kot..
pe kata kita standby utk minggu depan...harap2 cuaca dah ok masa tu..


ok roger...buat hari sabtu lah...area pantai pun ada ombak besau...kat pantai dalam....

oooo ye ke? mesti NJ tengah mandi kolam tu.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by noname83 on Wed 30 Mar - 11:28

jimf wrote:
noname83 wrote:hoh.. affraid ni lalu kt kampung koi ni...kt Kuala Krau...

ehhhh takkan lalu aje?
durian xde ke...nasi lemakk ke... Razz
nnti nk tnya dulu ade tak peruntukan subsidi...tak pun kita gi je dusun org...kita pinjam buah derian takyah bagitau owner...cantekk?? Very Happy Very Happy Very Happy

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Wed 30 Mar - 11:32

noname83 wrote:
jimf wrote:
noname83 wrote:hoh.. affraid ni lalu kt kampung koi ni...kt Kuala Krau...

ehhhh takkan lalu aje?
durian xde ke...nasi lemakk ke... Razz
nnti nk tnya dulu ade tak peruntukan subsidi...tak pun kita gi je dusun org...kita pinjam buah derian takyah bagitau owner...cantekk?? Very Happy Very Happy Very Happy

pinjam buah derian??? ...alang2 nk pinjam, baik pinjam GTR terussss.... Razz

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by tok wan on Wed 30 Mar - 19:04

mat zzr wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:bukan kansel laaa...tapi ditunda ke tarikh yg lebih sesuai...

kita selit bulan 4 ni...sebelum gi Desaru...
minggu ni cuaca dah ok...
tp pagi tadi hujan lak...
semlm aku dgr member aku sangkut kat P.redang, bot xleh harung psl ombak besau bebenor...

hjg minggu ni xleh kot..
pe kata kita standby utk minggu depan...harap2 cuaca dah ok masa tu..


ok roger...buat hari[size=18][color
=red] sabtu
lah...area pantai pun ada ombak besau...kat pantai dalam....

mano buleh hari sabtu en.mat...ahad ok...

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by noname83 on Thu 7 Apr - 16:17

jimf wrote:As salam...
Lgi satu route nk propose..
nmpk cam cun.. tp yelaa.. aku propose tp selalu eden yg tak poi...
maaf laaa hehe.
Eden dgr route ni best, especially dekat jerantut tu...ada route leper..
ngape Jerantut?..ntah..saje aje psl x pernah ride sana hehe...
tp kena dayride la.. overall dlm 303km dari KL/Temerloh/Jerantut/Raub/Bentong/KL...



datin soghi selalu PIBG hari sabtu...jd den ingat nk pegi sabtu jugak laa hehe...
tts nti apply annual leave...
kepada ZZRians yang join ride ni, koi mintak tolong sume bawak la motor elok2 dan berhemah...
terutama jalan dari Jerantut ke Damak hingga ke Benta...jalan rosak teruk and sempit...banyak binatang2 berkeliaran atas jalan raya...

noname83

Posts : 71
Join date : 27/03/2011
Age : 33
Location : Bentong, Pahang

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by faraways on Thu 7 Apr - 17:48

bilo? nak joint

faraways

Posts : 12
Join date : 14/12/2010
Age : 32
Location : Ampang

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Tue 10 May - 23:00

dah boleh activate ride jerantut ni...singgah temerloh makan ikan patin masak lemak...tapi aku suka ikan bakar...ada ke patin bakar?...

ride desaru pun dah selesai dgn jayanya..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Tue 10 May - 23:01

american ninja masa tu mesti dah sihat... Laughing

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Sponsored content Today at 5:42


Sponsored content


Back to top Go down

Page 7 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum