KL - Jerantut ride : TBA

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Wed 11 May - 9:11

mat zzr wrote:dah boleh activate ride jerantut ni...singgah temerloh makan ikan patin masak lemak...tapi aku suka ikan bakar...ada ke patin bakar?...

ride desaru pun dah selesai dgn jayanya..

bile? esok teman pree....RV kat RNR tg malim

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Wed 11 May - 9:44

Amm wrote:
mat zzr wrote:dah boleh activate ride jerantut ni...singgah temerloh makan ikan patin masak lemak...tapi aku suka ikan bakar...ada ke patin bakar?...

ride desaru pun dah selesai dgn jayanya..

bile? esok teman pree....RV kat RNR tg malim

gelojoh betul lah kak amm ni...tau lah motor laju...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Wed 11 May - 10:00

mat zzr wrote:
Amm wrote:

bile? esok teman pree....RV kat RNR tg malim

gelojoh betul lah kak amm ni...tau lah motor laju...

biasa laaa tu.... kak amm mmg camtu...
asyik laju aje pehtu sesat... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by ziex69 on Wed 11 May - 10:10

mat zzr wrote:dah boleh activate ride jerantut ni.....

I follo... tak baik tangguh lama2, nanti masuk angin, Geng Fazer kecik dah standby ni... bounce

ziex69

Posts : 2398
Join date : 20/01/2010
Age : 28

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Wed 11 May - 10:14

ziex69 wrote:
mat zzr wrote:dah boleh activate ride jerantut ni.....

I follo... tak baik tangguh lama2, nanti masuk angin, Geng Fazer kecik dah standby ni... bounce

aku mmg gerun lah dgn geng fazer kecik ni...badan aku pun masih ada rasa sengal sengal...aku tau lah ko punya badan urat dawai tulang besi...

nanti plan lah bila nak pegi...jgn bertindih dgn plan lain...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Wed 11 May - 10:15

jimf wrote:
mat zzr wrote:
Amm wrote:

bile? esok teman pree....RV kat RNR tg malim

gelojoh betul lah kak amm ni...tau lah motor laju...

biasa laaa tu.... kak amm mmg camtu...
asyik laju aje pehtu sesat... Very Happy

pastu kak amm bukak helem terus cakap...' awat kome ni bawak laju sangat, sampai teman lepas simpang'...padahal dia baru recover dari sesat....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Wed 11 May - 10:25

mat zzr wrote:
ziex69 wrote:
mat zzr wrote:dah boleh activate ride jerantut ni.....

I follo... tak baik tangguh lama2, nanti masuk angin, Geng Fazer kecik dah standby ni... bounce

aku mmg gerun lah dgn geng fazer kecik ni...badan aku pun masih ada rasa sengal sengal...aku tau lah ko punya badan urat dawai tulang besi...

nanti plan lah bila nak pegi...jgn bertindih dgn plan lain...

kalu leh plan dlm bulan ni... tgh ke hujung bulan...
day ride laa... (jgn minggu depan...ninja lum siap... Very Happy )

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Wed 11 May - 10:39

hujung bulan lah...aku nak kena tukar rantai sporket satu set dulu...berapa RM aaa?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Wed 11 May - 10:56

mat zzr wrote:hujung bulan lah...aku nak kena tukar rantai sporket satu set dulu...berapa RM aaa?...

ko tanya jipjo...
hari tu dia tukar sebelum gi desaru...dlm rm400...
kalu x salah aku laa

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by ZAM@GHIMEHV on Thu 12 May - 10:52

Kat mudah 150 ajer....used tapi showroom condition.... aku la penjual nyer..kekekekekeke

ZAM@GHIMEHV

Posts : 2458
Join date : 25/04/2011

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Thu 12 May - 11:08

banyak main laaaa mamak pakistan ni.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Thu 12 May - 11:10

laaa....selama ni aku ingat mamak datang dari India...rupanya pakistan pun ada...kalau dari Myanmar panggil mamak jugak ke?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Thu 12 May - 12:41

mat zzr wrote:nanti plan lah bila nak pegi...jgn bertindih dgn plan lain...

hishhh....ko ni mat zzr,asik nak bertindih JER.....eh! dah malam jemaat ye

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Thu 12 May - 12:43

mat zzr wrote:laaa....selama ni aku ingat mamak datang dari India...rupanya pakistan pun ada...kalau dari Myanmar panggil mamak jugak ke?

nak tumpang gelak leh ke

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Thu 12 May - 12:49

Amm wrote:
mat zzr wrote:nanti plan lah bila nak pegi...jgn bertindih dgn plan lain...

hishhh....ko ni mat zzr,asik nak bertindih JER.....eh! dah malam jemaat ye

bertindih dan berpeluh....ngam...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by tok wan on Thu 12 May - 12:54

ado lg ko ride ni?????

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Thu 12 May - 12:58

ado...tunggu plan jimf terbaru nak up kan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Thu 12 May - 14:51

tok wan wrote:ado lg ko ride ni?????

somenjak pakai lesing sut 2 piece ni asyik nk ride ajo...
dah minta cuti ko cekgu?

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Apai on Thu 12 May - 15:42

bilakah agaknya geng2 tupaio nak wat ride..... Rolling Eyes

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Thu 12 May - 16:12

Apai wrote:bilakah agaknya geng2 tupaio nak wat ride..... Rolling Eyes

ko tanya la ngan ghimeh atau mat zzr atau tok wan atau tok sedeng atau vistana hel amir atau kamal

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Thu 12 May - 16:14

Amm wrote:
Apai wrote:bilakah agaknya geng2 tupaio nak wat ride..... Rolling Eyes

ko tanya la ngan ghimeh atau mat zzr atau tok wan atau tok sedeng atau vistana hel amir atau kamal

apai...amm nganjeng kan ko...mcm dia tak tau riders kat atas dah tak pakai tupaioh..

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Thu 12 May - 16:17

mat zzr wrote:
Amm wrote:
Apai wrote:bilakah agaknya geng2 tupaio nak wat ride..... Rolling Eyes

ko tanya la ngan ghimeh atau mat zzr atau tok wan atau tok sedeng atau vistana hel amir atau kamal

apai...amm nganjeng kan ko...mcm dia tak tau riders kat atas dah tak pakai tupaioh..

eh! ye ke..camna teman leh tak tau semua tu dah hapgred......ni kes hantu raya juga ker

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Apai on Thu 12 May - 16:25

Amm wrote:eh! ye ke..camna teman leh tak tau semua tu dah hapgred......ni kes hantu raya juga ker

Tak..ni kes Hantu Rayau macam ko ni hah!...kat mana2 ader!...letih siot!!!!! Razz

Apai

Posts : 2787
Join date : 20/01/2010
Age : 46
Location : Batu Pahat & Port Klang & Shah Alam

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Thu 12 May - 16:26

Apai wrote:
Amm wrote:eh! ye ke..camna teman leh tak tau semua tu dah hapgred......ni kes hantu raya juga ker

Tak..ni kes Hantu Rayau macam ko ni hah!...kat mana2 ader!...letih siot!!!!! Razz

kes kuat merayau ni mat zzr ngan fairuz kelang la....aparisssssss

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Thu 12 May - 16:28

dah tak de keje kat kebun ni..merayau di alam siber lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Sponsored content Today at 17:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 8 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum