KL - Jerantut ride : TBA

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Tue 22 Mar - 13:17

minggu ni mcm tak sesuai aje utk ride..
psl hari2 hujan...pagi ke petang...sama aje...
so elok laa digunakan utk mengtiptopkan moto...persediaan ride Desaru dan semesia... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Tue 22 Mar - 13:30

minggu ni nak eratkan lagi ngan kuarge..... Smile tak gitu kudud.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Tue 22 Mar - 14:16

jimf wrote:minggu ni mcm tak sesuai aje utk ride..
psl hari2 hujan...pagi ke petang...sama aje...
so elok laa digunakan utk mengtiptopkan moto...persediaan ride Desaru dan semesia... Very Happy

aku dah mmg expect ride jerantut ni akan ditunda...sebab nak jadi rain rider all the way boleh demam wooooo...
ride desaru ni dalam musim hujan jugak ke?...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Tue 22 Mar - 14:33

mat zzr wrote:aku dah mmg expect ride jerantut ni akan ditunda...sebab nak jadi rain rider all the way boleh demam wooooo...
ride desaru ni dalam musim hujan jugak ke?...

kemungkinan ride desaru ni musim bunga.....

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by faizal_bulat on Tue 22 Mar - 16:06

xpun musim mengawan...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by jimf on Tue 22 Mar - 16:09

den dongar di"penghujung" jalan nk dokek smpi jerantut tu jalan dio cam 1000 corners...
jadi kalu time musim hujan ni x syok laaa pulak....
x mau jadi cam ride cameron... zzrian poi ajo asyik hujan...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by faizal_bulat on Tue 22 Mar - 16:18

jimf wrote:den dongar di"penghujung" jalan nk dokek smpi jerantut tu jalan dio cam 1000 corners...
jadi kalu time musim hujan ni x syok laaa pulak....
x mau jadi cam ride cameron... zzrian poi ajo asyik hujan...

balik dari permatang pasiaq pun hujan gak.. mesti ada budak hujan dlm grup ni... hujan rahmat...

faizal_bulat

Posts : 3912
Join date : 20/11/2010
Location : Senawang/Nilai/Putrajaya/Selayang

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Tue 22 Mar - 17:34

Amm wrote:
mat zzr wrote:aku dah mmg expect ride jerantut ni akan ditunda...sebab nak jadi rain rider all the way boleh demam wooooo...
ride desaru ni dalam musim hujan jugak ke?...

kemungkinan ride desaru ni musim bunga.....

bagus jawapan kak amm...buat lah lagi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Tue 22 Mar - 17:55

buat apa auntie ely

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Guest on Tue 22 Mar - 18:00

sib baik kansel ujung minggu nih... klu tak kompom den tariuk diri atas sebb-2 kesihatan motor den yg tak mengizinkan....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Tue 22 Mar - 21:49

ZAM@GHIMEH wrote:sib baik kansel ujung minggu nih... klu tak kompom den tariuk diri atas sebb-2 kesihatan motor den yg tak mengizinkan....

Fazer mantop tu angkel......

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Wed 23 Mar - 9:50

Amm wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:sib baik kansel ujung minggu nih... klu tak kompom den tariuk diri atas sebb-2 kesihatan motor den yg tak mengizinkan....

Fazer mantop tu angkel......


Ghimeh...monosyok ko dah ok kan...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by ariff908 on Wed 23 Mar - 11:59

Amm wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:sib baik kansel ujung minggu nih... klu tak kompom den tariuk diri atas sebb-2 kesihatan motor den yg tak mengizinkan....

Fazer mantop tu angkel......

ooo ni la owner fazer baru tu yer..mantap!

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Wed 23 Mar - 12:00

mat eli,mono ghimeh bahasa halusnya 44 hari tak ok

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by mat zzr on Wed 23 Mar - 14:29

Amm wrote:mat eli,mono ghimeh bahasa halusnya 44 hari tak ok

maknanya "mono" ghimeh tak boleh digunakan selama 44 hari lah tu sejak minggu lepas....so..'minyak hidraulik' mono tu nak "disimpan" dimana...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Wed 23 Mar - 15:02

hodrolik tu cukup haul 5 hari mesti dilepaskan.... Smile nak lepaskan kat mana yek..... Razz

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Guest on Wed 23 Mar - 15:57

tak tau nak cakap apa lagi dah..... jom pi kuala gula makan ketam....

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Wed 23 Mar - 16:03

ZAM@GHIMEH wrote:tak tau nak cakap apa lagi dah..... jom pi kuala gula makan ketam....

ni ketam masih menyepit KER

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Guest on Wed 23 Mar - 18:22

Amm wrote:
ZAM@GHIMEH wrote:tak tau nak cakap apa lagi dah..... jom pi kuala gula makan ketam....

ni ketam masih menyepit KER

takpe.. karang klu dah tak leh menyepit... biar aku jer kepit .. sama jer nikmatnyer...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by tok wan on Wed 23 Mar - 19:01

ZAM@GHIMEH wrote:tak tau nak cakap apa lagi dah..... jom pi kuala gula makan ketam....

jadi ko dok ni g jerantut??? ko nk g kuale gulo plk??

tok wan

Posts : 441
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by kamalia on Thu 24 Mar - 9:11

Ada sesapa nak pegi Jerantut Ahad 27 March 2011.
RV BHP lepas tol Gombak.
8:00 pagi.

Kalau cukup Korumn, boleh la gerak;
Aku bukak list baru la ya.

1. Kamaliano

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by kudud on Thu 24 Mar - 11:45

suma da kehabisan duit ni, tu yg sonyap jaa.. Laughing

(isk, mlm jumaat ko arini, aiyohh)-antie AMM mesti suko ni..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Amm on Thu 24 Mar - 11:49

kudud wrote:suma da kehabisan duit ni, tu yg sonyap jaa.. Laughing

(isk, mlm jumaat ko arini, aiyohh)-antie AMM mesti suko ni..

kudud,sebelum ko ride ke jerantut,ko suntut dulu...

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by kamalia on Thu 24 Mar - 11:55

Amm wrote:
kudud wrote:suma da kehabisan duit ni, tu yg sonyap jaa.. Laughing

(isk, mlm jumaat ko arini, aiyohh)-antie AMM mesti suko ni..

kudud,sebelum ko ride ke jerantut,ko suntut dulu...

Jerantot - sontot - montot - kodot
scratch

dasyat gak route ni ..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Guest on Thu 24 Mar - 12:01

mono den dak ok.. so dah bole masuk nama den nih....tapi Mal make sure lunch up ikan patin yo...

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: KL - Jerantut ride : TBA

Post by Sponsored content Today at 16:10


Sponsored content


Back to top Go down

Page 6 of 9 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum