salam persahabatan ...

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Go down

salam persahabatan ...

Post by rashidzx11 on Sat 9 Oct - 12:17

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua...
Diharap saya diterima didalam forum ni.
Tinggal kat melaka.
Sekarang pakai zzr1100...D1
harap dapat tambah lagi kenalan dalam bidang pemotoran dan bertukar pendapat.

Terima kasih ... Very Happy

rashidzx11

Posts : 11
Join date : 09/10/2010
Age : 48
Location : melaka

View user profile http://www.mlksportsbikers.com

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by furqaan on Sat 9 Oct - 12:20

welcome bro rashid.. motot gadang ni... ampun ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by rashidzx11 on Sat 9 Oct - 12:22

thanx bro .. ni dah kira dinasor dah ... Very Happy

rashidzx11

Posts : 11
Join date : 09/10/2010
Age : 48
Location : melaka

View user profile http://www.mlksportsbikers.com

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by furqaan on Sat 9 Oct - 12:25

ari nie umah macam kena solex laaa ... woiii mana kunci ..bak mai ... rashid nak masuk weii

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by jimf on Sat 9 Oct - 12:54

Salam oncik rashid
Tabik hormat pd abg bosar ni...
Kami bot2 kecik aje..
Timakacih kerna sudi jenguk teratak buruk kami ni..
Kt melaka geng zzrianz ada nawza..tenuks..dn ramai gk yg lik kpg ke sana tiap2 hujung mggu..
Maaf eden pun baru ket sini...

Wassallam

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by furqaan on Sat 9 Oct - 12:59

Tue dia ... Otai kecik dah bersuara .. kunci mana daaa

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by vein on Sat 9 Oct - 13:01

Wah lau weh......moto godang ni Smile
Speed takdo kosian langsung hehe,welcome greeting from me (newbie)

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by rashidzx11 on Sat 9 Oct - 17:26

saya pun mula ngn motot zzr250 gak ... takdal tu .
kalau ride saya lbh suka duk last sekali menikmati pemandangan jerk ... Smile

rashidzx11

Posts : 11
Join date : 09/10/2010
Age : 48
Location : melaka

View user profile http://www.mlksportsbikers.com

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by vein on Sat 9 Oct - 19:15

hehe,kalau den ado zx11 pun memang suko duduk kek belakang,apo ado hal kalau nak sayur moto yg kek dopan,colah gigi yo Smile

Kobau bosi terbaik,muto den dongan yg lain pun terbaik jugak Smile

Peace.

vein

Posts : 138
Join date : 06/10/2010
Location : Senawang - Damansara -sumtime Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by mat zzr on Sat 9 Oct - 19:25

warna motor kita berdua dah lebih kurang sama...CC aku jer yg belum sama...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by Amm on Sun 10 Oct - 9:04

Welkam angkel rashid...Jaga jaga Furqan tu...Air dah naik kepala.. Smile

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by kudud on Sun 10 Oct - 10:25

salam samat dtg!!
sebek la den kocik, kalo dak musti da amik ini mutot juger Very Happy manyak bisar wooo, birat jugaa...

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by jimf on Sun 10 Oct - 10:35

rashidzx11 wrote:saya pun mula ngn motot zzr250 gak ... takdal tu .
kalau ride saya lbh suka duk last sekali menikmati pemandangan jerk ... Smile

hehe..best ni.. leh tmbh lagi geng lastmen kt belakang..
sekarang ni kalu zzrianz ride eden mmg jadi lastmen united laa dgn bang long jefnoka..
angko umur tu pun lebihkurang ajo.... set lepak minum ayor tebu laa kito...hehehe

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by rashidzx11 on Sun 10 Oct - 10:47

jimf wrote:
rashidzx11 wrote:saya pun mula ngn motot zzr250 gak ... takdal tu .
kalau ride saya lbh suka duk last sekali menikmati pemandangan jerk ... Smile

hehe..best ni.. leh tmbh lagi geng lastmen kt belakang..
sekarang ni kalu zzrianz ride eden mmg jadi lastmen united laa dgn bang long jefnoka..
angko umur tu pun lebihkurang ajo.... set lepak minum ayor tebu laa kito...hehehe

dah line umur cam ni kena layan ikut kederat bro ... bagi yang fresh duk depan .

Laughing

rashidzx11

Posts : 11
Join date : 09/10/2010
Age : 48
Location : melaka

View user profile http://www.mlksportsbikers.com

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by jimf on Sun 10 Oct - 10:53

rashidzx11 wrote:
jimf wrote:

hehe..best ni.. leh tmbh lagi geng lastmen kt belakang..
sekarang ni kalu zzrianz ride eden mmg jadi lastmen united laa dgn bang long jefnoka..
angko umur tu pun lebihkurang ajo.... set lepak minum ayor tebu laa kito...hehehe

dah line umur cam ni kena layan ikut kederat bro ... bagi yang fresh duk depan .

Laughing

kahkahkah...setuju bebenor... teman xleh nk laju2 dah....takut BP naik hehe..
tp mmg x pernah laju pun...bangko santai leper tegak aje..
elok laa tu ramai geng lastmen united..
ayor tebu...ayor nira..ayor gunung terowong menora....hehe dema tak tau unique duk blkg ni,,,marbelessss....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by furqaan on Sun 10 Oct - 11:15

eh yea ker tak laju unkle bangko ...ari tu balik kemeren berembat dgn unkle muda Amm ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by kudud on Sun 10 Oct - 11:29

furqaan wrote:eh yea ker tak laju unkle bangko ...ari tu balik kemeren berembat dgn unkle muda Amm ...

hoh, yg ni teman sokong bebenor, uncle ni kalo nmpk jln koner2, perrgghhh...lagilah menjadi2, histeria dbuatnya.. mmg salute kat set2 nie..

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by jimf on Sun 10 Oct - 13:36

furqaan wrote:eh yea ker tak laju unkle bangko ...ari tu balik kemeren berembat dgn unkle muda Amm ...

ishh jgn buat onar uncle... balik kemeron kan kita geder2 ket belkang layan kabus senja smbil nengok ayor terjun,,,

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by ariff908 on Sun 10 Oct - 16:09

jimf wrote:

kahkahkah...setuju bebenor... teman xleh nk laju2 dah....takut BP naik hehe..
tp mmg x pernah laju pun...bangko santai leper tegak aje..
elok laa tu ramai geng lastmen united..
ayor tebu...ayor nira..ayor gunung terowong menora....hehe dema tak tau unique duk blkg ni,,,marbelessss....

huh..santai leper tegak?aku tak percaya dah....jgnlah bro rashid percaya dgn statement unkel nih Suspect

ariff908

Posts : 2041
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by furqaan on Sun 10 Oct - 18:42

Ankle kreepot tue kalau kata "santai leper tegak " kome jaga la mampus kena tinggal .. teman dah kena dah masa pi kemeren ari tue .. terkial .. kial teman mengejor .. tumpo.. yeop..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by rashidzx11 on Sun 10 Oct - 20:22

dah tahap otai memang merendah diri tapi ada yang tersirat tu ... hi hi hi ..

rashidzx11

Posts : 11
Join date : 09/10/2010
Age : 48
Location : melaka

View user profile http://www.mlksportsbikers.com

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by adambikers on Sun 10 Oct - 22:37

salam perkenalan incik rashid..

saya adam Wink

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by rashidzx11 on Mon 11 Oct - 9:26

adambikers wrote:salam perkenalan incik rashid..

saya adam Wink

thanx .... hope leh tts sekali ..

tts kat mana ?

rashidzx11

Posts : 11
Join date : 09/10/2010
Age : 48
Location : melaka

View user profile http://www.mlksportsbikers.com

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by rashidzx11 on Mon 11 Oct - 9:28

mat zzr wrote:warna motor kita berdua dah lebih kurang sama...CC aku jer yg belum sama...

kaler ori lagik ni .... takpa pelan2 upgade cc .

rashidzx11

Posts : 11
Join date : 09/10/2010
Age : 48
Location : melaka

View user profile http://www.mlksportsbikers.com

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by jimf on Mon 11 Oct - 9:54

ish ishh..byk bebenor dema fetnah den ni...

rashid.. minggu ni senang2kan diri dtg tts laa..
pasal dengor ade mbr nak wat besday mlm tu...
kira meriah laa.. ado tiup lilin, makan2... parti buih.. tiang dance...

jom meriahkan bersama... kat restoran Darul ehsan, sec 13, shah alam (dokek aje area Giant tu)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: salam persahabatan ...

Post by Sponsored content Today at 17:34


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum