Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Tue 24 Aug - 14:33

Salam..
Brrp... da bole buko ko ni?

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Tue 24 Aug - 14:38

Raziskov wrote:Dah decide ko nak buko mano ni?
Jemaat ni S'gor cuti...cuba tipon dlu kodai tu..

Den boto2 sibuk ni..takdo maso nak berpoyo2 kat sini ngan FB..kejo mcm Utromen Taro+Nexus+Zero+seven...sonang citor sampai tado maso nak makan la..
Harap ado yg buleh jadik organizer..mcm Sya ko..Very Happy
Den dah bagi link kat thread berbuko tu..
Den on jor ari apo2...kalau nak ubah tompat pun den ON jor...

sekian

Aik...Sya ke kena book kan. ummm.. Sya rasa better yg dok Shah Alam tolong book kan, senang nak nego apa2 n recce tempat.

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 14:42

jimf wrote:
kamalia wrote:
mat zzr wrote:
kesian ajis....teruk dia kena kerja...rasa bersalah plak aku sebab makan gaji buta...ini pun baru abis membuta di bilik mesyuarat...kentalkan hati ko jis demi mencari sesuap nasi...

aku dah agak dah.. budak2 mamos mmg tk poso..

kamal....ko ingat senang ke nak layan porum sehari suntuk kalu perut tak di isi?...


betul tu jimf...aku sokong 100%...kalau diisi dgn nasi bersama sup tulang...lebih afdal..air soya jgn dilupa...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Amm on Tue 24 Aug - 14:44

jefnoka1 wrote:
kamalia wrote:bau lantuoang..!!!
sapo kantuik scratch

bau jeriang

Amm

Posts : 4999
Join date : 19/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Tue 24 Aug - 14:49

Helping Ajiskov.........Cepat Bubuh nama..pastu Sya tolong call kan. Map etc, sya tak dapat bantu. Mapless hihi. Selebihnya tanya abang Mimos.

Helping Ajiskov ....BUMP!

Kalau ikut namo yg nak hari Jumaat;
1- Ajis
2. Mat ZZR
3. Sya
4. Ni Juan
5. Jefnoka n Family -3 Adults ; 2 Children
6. Pak Din n family - 3 Adults
7. xxx
8. Kudud
9. Lai..


Kalau boleh Sya nak settle hari ni gak. Takut lambat2 kang fully booked! Rakan2 ZZRIANZ Sayaaang...respon ASAP yer.. Love U'ols!

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Tue 24 Aug - 15:03

ok sya... kompom eden tak poi...
wana dah booking eden hari jumaat tu... nk buek camno, redha ajo laa.. Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 15:36

edeng kongpom tak dapek joing.

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 15:39

gilababan wrote:Salam..
Brrp... da bole buko ko ni?

penyimpan mohor besar ni tak sabar nak isytihar raya agaknya..
dah seminggu eden perhatikan mamat ni.
sasau semacam je. terlanggar anak jin balik skola agaknya..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Tue 24 Aug - 15:41

kamalia wrote:
gilababan wrote:Salam..
Brrp... da bole buko ko ni?

penyimpan mohor besar ni tak sabar nak isytihar raya agaknya..
dah seminggu eden perhatikan mamat ni.
sasau semacam je. terlanggar anak jin balik skola agaknya..

Da rayo ko? Razz

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 15:43

kamalia wrote:
gilababan wrote:Salam..
Brrp... da bole buko ko ni?

penyimpan mohor besar ni tak sabar nak isytihar raya agaknya..
dah seminggu eden perhatikan mamat ni.
sasau semacam je. terlanggar anak jin balik skola agaknya..

mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Tue 24 Aug - 15:59

mat zzr wrote:
kamalia wrote:
gilababan wrote:Salam..
Brrp... da bole buko ko ni?

penyimpan mohor besar ni tak sabar nak isytihar raya agaknya..
dah seminggu eden perhatikan mamat ni.
sasau semacam je. terlanggar anak jin balik skola agaknya..

mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

Da boleh pogi somayang rayo ko? drunken

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Tue 24 Aug - 16:02

mat zzr wrote:mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

tu badi baru nak jual.... dah meroyan semcm..
kalu dah jual nti ntah laa camno.. mau poi mesjid pakai suar boxer aje...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by don-zx2 on Tue 24 Aug - 16:02

syd wrote:Hi BroDon....

Rasanya bro sorang jer yg sya tak jumpa lagi...bila gaknya kita leh bersua muka?...Selamat Berpuasa

syd,
camano nak bersua..tgh bertapo ke negeri china...lopeh rayo kita smbg sesi mengitai tokmecai(dio tongah bertapo kek JB tuu) Twisted Evil ...syyy......kekekeke What a Face

jimf,
botul ko ensem, patutla amoi2 sini tak berkelip nengok den..heheheh Cool Very Happy

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kudud on Tue 24 Aug - 16:07

sapa kunci nie... scratch

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Tue 24 Aug - 16:08

don-zx2 wrote:jimf,
botul ko ensem, patutla amoi2 sini tak berkelip nengok den..heheheh Cool Very Happy

haah... tiap2 hari kak alia sms den cakap ekau hansem... dio nk sobuit dopan2 malu kabar ek... Very Happy

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Tue 24 Aug - 16:13

jimf wrote:
mat zzr wrote:mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

tu badi baru nak jual.... dah meroyan semcm..
kalu dah jual nti ntah laa camno.. mau poi mesjid pakai suar boxer aje...

Erk... Embarassed Takpela bg... tak jadila poi semayang rayo...

Da masuk bulan pose ko??? (Rewind jauh sikit)

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Tue 24 Aug - 16:30

gilababan wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

tu badi baru nak jual.... dah meroyan semcm..
kalu dah jual nti ntah laa camno.. mau poi mesjid pakai suar boxer aje...

Erk... Embarassed Takpela bg... tak jadila poi semayang rayo...

Da masuk bulan pose ko??? (Rewind jauh sikit)

lum laaa.. baru nak masuk rejab. Buat posa sunat dulu laaa..

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Tue 24 Aug - 16:32

don-zx2 wrote:
syd wrote:Hi BroDon....

Rasanya bro sorang jer yg sya tak jumpa lagi...bila gaknya kita leh bersua muka?...Selamat Berpuasa

syd,
camano nak bersua..tgh bertapo ke negeri china...lopeh rayo kita smbg sesi mengitai tokmecai(dio tongah bertapo kek JB tuu) Twisted Evil ...syyy......kekekeke What a Face

jimf,
botul ko ensem, patutla amoi2 sini tak berkelip nengok den..heheheh Cool Very Happy

Fuyooo...x termasuk dalam marhain ni lagi.... Sya ni taraf layan korner kat bukit Angkasapuri jer. Jauh skali nak jadi seteru mengkitai Datuk Mecai. uhuhuu...

snappy piccas tok mecai kena kitai....

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Tue 24 Aug - 16:41

jimf wrote:
gilababan wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

tu badi baru nak jual.... dah meroyan semcm..
kalu dah jual nti ntah laa camno.. mau poi mesjid pakai suar boxer aje...

Erk... Embarassed Takpela bg... tak jadila poi semayang rayo...

Da masuk bulan pose ko??? (Rewind jauh sikit)

lum laaa.. baru nak masuk rejab. Buat posa sunat dulu laaa..

Ooo...rejab... bole la makan ni yer? What a Face
(Nanti kalau jheik tanyo bole den bg alasan YB yg soh...ngeh ngeh ngeh..) cheers

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kudud on Tue 24 Aug - 16:46

selamat pulang dgn selamat n berhati2 semua

kudud

Posts : 3417
Join date : 11/03/2010
Age : 34
Location : klang,selangor

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Guest on Tue 24 Aug - 17:11

[quote="jimf"]
gilababan wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

tu badi baru nak jual.... dah meroyan semcm..
kalu dah jual nti ntah laa camno.. mau poi mesjid pakai suar boxer aje...

Erk... Embarassed Takpela bg... tak jadila poi semayang rayo...

Da masuk bulan pose ko??? (Rewind jauh sikit)

lum laaa.. baru nak masuk rejab. Buat posa sunat dulu laaa.....

Berposo la sebelum anda diposokan... kekekekek

Guest
Guest


Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Vistana1 on Tue 24 Aug - 17:19

gilababan wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

tu badi baru nak jual.... dah meroyan semcm..
kalu dah jual nti ntah laa camno.. mau poi mesjid pakai suar boxer aje...

Erk... Embarassed Takpela bg... tak jadila poi semayang rayo...

Da masuk bulan pose ko??? (Rewind jauh sikit)

Belum posa lagi......tunggu dekat raya cina....

Vistana1

Posts : 875
Join date : 24/01/2010
Age : 44
Location : Sg Petani

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Tue 24 Aug - 17:21

[quote="ZAM@GHIMEH"]
jimf wrote:
gilababan wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

tu badi baru nak jual.... dah meroyan semcm..
kalu dah jual nti ntah laa camno.. mau poi mesjid pakai suar boxer aje...

Erk... Embarassed Takpela bg... tak jadila poi semayang rayo...

Da masuk bulan pose ko??? (Rewind jauh sikit)

lum laaa.. baru nak masuk rejab. Buat posa sunat dulu laaa.....

Berposo la sebelum anda diposokan... kekekekek

Ucapan ni kek den soghang ko abg ghimeh??? scratch

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 17:30

org london poso ko?

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by gilababan on Tue 24 Aug - 17:33

Vistana1 wrote:
gilababan wrote:
jimf wrote:
mat zzr wrote:mungkin ini badi jual motor 1100cc.....

tu badi baru nak jual.... dah meroyan semcm..
kalu dah jual nti ntah laa camno.. mau poi mesjid pakai suar boxer aje...

Erk... Embarassed Takpela bg... tak jadila poi semayang rayo...

Da masuk bulan pose ko??? (Rewind jauh sikit)

Belum posa lagi......tunggu dekat raya cina....

Kigho bole makan la ni?? clown

gilababan

Posts : 1331
Join date : 19/01/2010
Age : 37
Location : North Pole, Uganda

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Sponsored content Today at 20:33


Sponsored content


Back to top Go down

Page 2 of 16 Previous  1, 2, 3 ... 9 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum