Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Go down

Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Tue 24 Aug - 11:57

haaa...sambung spam kat sini..

[You must be registered and logged in to see this link.]

No. A1


Last edited by jimf on Tue 24 Aug - 11:59; edited 1 time in total

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 11:59

nomo 1

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by fie on Tue 24 Aug - 11:59

salam hormat...

fie

Posts : 1178
Join date : 20/01/2010
Age : 26
Location : hulu langat - kuala lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 11:59

bukak pose sama sama lah...bayar masing masing lah...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by furqaan on Tue 24 Aug - 12:05

No satuuuuuuuuuuuuuuuuu Malaysia ..

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jefnoka1 on Tue 24 Aug - 12:07

nomo twokang toreh... Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by furqaan on Tue 24 Aug - 12:16

Sapa la tua kerepot yg terlajak sampai page 21 tue ..malu la kat kudud ...

furqaan

Posts : 3089
Join date : 20/01/2010
Age : 78
Location : Port klang , Sungai petani , Senai laa pulak ..

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Tue 24 Aug - 12:18

furqaan wrote:Sapa la tua kerepot yg terlajak sampai page 21 tue ..malu la kat kudud ...

yg tuo takpo....ramai yg simpati....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 12:22

jimf wrote:
furqaan wrote:Sapa la tua kerepot yg terlajak sampai page 21 tue ..malu la kat kudud ...

yg tuo takpo....ramai yg pati....

nasib baik aku sempat tarik hand brek....kalau tak tentu terlajak page 21...

pati?...pati halia ko?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by don-zx2 on Tue 24 Aug - 12:28

salam sumerr Very Happy Very Happy

don-zx2

Posts : 143
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Tue 24 Aug - 12:36

Hi BroDon....

Rasanya bro sorang jer yg sya tak jumpa lagi...bila gaknya kita leh bersua muka?...Selamat Berpuasa

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jefnoka1 on Tue 24 Aug - 12:44

syd wrote:Hi BroDon....

Rasanya bro sorang jer yg sya tak jumpa lagi...bila gaknya kita leh bersua muka?...Selamat Berpuasa
mcmano nak jumpo... ini dewo meleper tersohor OrangKayo Don... dongar munyik zx2 dio, baghu nak toleh dah terlopeh jauh Razz
ampun orgkayo.... Very Happy

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 12:49

bau lantuoang..!!!

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Tue 24 Aug - 12:49

syd wrote:Hi BroDon....

Rasanya bro sorang jer yg sya tak jumpa lagi...bila gaknya kita leh bersua muka?...Selamat Berpuasa

ye keee??..
ishhh ramai lagi... andrew, liam, john, wares, zerocool, sifu, redzman, ctmiya, bad43, dukun ann, razo, cak onn, ustaz akiera, kibakai, pesang, putra, william.... mmmm...ramai lagi oooo....hehehe Razz
(tapi don yg paling hensem laaa)

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jefnoka1 on Tue 24 Aug - 12:52

kamalia wrote:bau lantuoang..!!!
sapo kantuik scratch

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 13:11

jimf wrote:
syd wrote:Hi BroDon....

Rasanya bro sorang jer yg sya tak jumpa lagi...bila gaknya kita leh bersua muka?...Selamat Berpuasa

ye keee??..
ishhh ramai lagi... andrew, liam, john, wares, zerocool, sifu, redzman, ctmiya, bad43, dukun ann, razo, cak onn, ustaz akiera, kibakai, pesang, putra, william.... mmmm...ramai lagi oooo....hehehe Razz
(tapi don yg paling hensem laaa)


buat apa nak jumpa si redzman tu....dia bukannya hensem pun..ramai lagi warga zzrianz yg tak aktif dlm porem...akubikin pernah jumpa?

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by adambikers on Tue 24 Aug - 13:16

akubikin time spesel okasyen je bole jumpa.. contoh :-

-time amik baju
-time ada besday


Laughing

adambikers

Posts : 2914
Join date : 20/01/2010

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Tue 24 Aug - 13:26

jimf wrote:
syd wrote:Hi BroDon....

Rasanya bro sorang jer RAJA LEPER KLAWANG yg sya tak jumpa lagi...bila gaknya kita leh bersua muka?...Selamat Berpuasa

ye keee??..
ishhh ramai lagi... andrew, liam, john, wares, zerocool, sifu, redzman, ctmiya, bad43, dukun ann, razo, cak onn, ustaz akiera, kibakai, pesang, putra, william.... mmmm...ramai lagi oooo....hehehe Razz
(tapi don yg paling hensem laaa)

hehehee...nak jumpa dewa yg slalu menenyeh getah tayar kat klawang.....tempat yg sya slalu lalu sedari tecik..

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Raziskov on Tue 24 Aug - 14:05

Dah decide ko nak buko mano ni?
Jemaat ni S'gor cuti...cuba tipon dlu kodai tu..

Den boto2 sibuk ni..takdo maso nak berpoyo2 kat sini ngan FB..kejo mcm Utromen Taro+Nexus+Zero+seven...sonang citor sampai tado maso nak makan la..
Harap ado yg buleh jadik organizer..mcm Sya ko..Very Happy
Den dah bagi link kat thread berbuko tu..
Den on jor ari apo2...kalau nak ubah tompat pun den ON jor...

sekian

Raziskov

Posts : 4418
Join date : 23/01/2010
Age : 40
Location : Shah Alam - Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Tue 24 Aug - 14:06

syd wrote:hehehee...nak jumpa dewa yg slalu menenyeh getah tayar kat klawang.....tempat yg sya slalu lalu sedari tecik..

oooo patut laaa.. kalu nk, lepas raya tggu diaorg kat kedai nasi lemak tu.. mesti jumpa dia tag team dgn tok misai.. kalu otr mmg payah la.. kalu redzman, jgn harap jumpa dia kt situ psl tmpt dia lepak selalu kt cherating....

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 14:06

krem otak aku bila tengok motor jipang 100 dijual pd harga rm7000..mungkin rim nya dibuat dari adamantium alloy...

[You must be registered and logged in to see this image.]

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 14:09

jimf wrote:
syd wrote:hehehee...nak jumpa dewa yg slalu menenyeh getah tayar kat klawang.....tempat yg sya slalu lalu sedari tecik..

oooo patut laaa.. kalu nk, lepas raya tggu diaorg kat kedai nasi lemak tu.. mesti jumpa dia tag team dgn tok misai.. kalu otr mmg payah la.. kalu redzman, jgn harap jumpa dia kt situ psl tmpt dia lepak selalu kt cherating....

redzman tu mmg regular kastemer area cherating ..hobinya skodeng awek holland pakai bikini...kadang kadang kalau air pasang...dapatlah awek jepun...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Tue 24 Aug - 14:11

Raziskov wrote:Dah decide ko nak buko mano ni?
Jemaat ni S'gor cuti...cuba tipon dlu kodai tu..

Den boto2 sibuk ni..takdo maso nak berpoyo2 kat sini ngan FB..kejo mcm Utromen Taro+Nexus+Zero+seven...sonang citor sampai tado maso nak makan la..
Harap ado yg buleh jadik organizer..mcm Sya ko..Very Happy
Den dah bagi link kat thread berbuko tu..
Den on jor ari apo2...kalau nak ubah tompat pun den ON jor...

sekian

kesian ajis....teruk dia kena kerja...rasa bersalah plak aku sebab makan gaji buta...ini pun baru abis membuta di bilik mesyuarat...kentalkan hati ko jis demi mencari sesuap nasi...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by kamalia on Tue 24 Aug - 14:26

mat zzr wrote:
Raziskov wrote:Dah decide ko nak buko mano ni?
Jemaat ni S'gor cuti...cuba tipon dlu kodai tu..

Den boto2 sibuk ni..takdo maso nak berpoyo2 kat sini ngan FB..kejo mcm Utromen Taro+Nexus+Zero+seven...sonang citor sampai tado maso nak makan la..
Harap ado yg buleh jadik organizer..mcm Sya ko..Very Happy
Den dah bagi link kat thread berbuko tu..
Den on jor ari apo2...kalau nak ubah tompat pun den ON jor...

sekian

kesian ajis....teruk dia kena kerja...rasa bersalah plak aku sebab makan gaji buta...ini pun baru abis membuta di bilik mesyuarat...kentalkan hati ko jis demi mencari sesuap nasi...

aku dah agak dah.. budak2 mamos mmg tk poso..

kamalia

Posts : 4015
Join date : 21/01/2010
Age : 40
Location : KL / Putajaya

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jimf on Tue 24 Aug - 14:28

kamalia wrote:
mat zzr wrote:
kesian ajis....teruk dia kena kerja...rasa bersalah plak aku sebab makan gaji buta...ini pun baru abis membuta di bilik mesyuarat...kentalkan hati ko jis demi mencari sesuap nasi...

aku dah agak dah.. budak2 mamos mmg tk poso..

kamal....ko ingat senang ke nak layan porum sehari suntuk kalu perut tak di isi?...

________________________________________________________________________________________
Kitaorang, kitaorang aje laa... kitaorang tak suka kacau lu orang, tapi kalu lu orang kacau kitaorang, kitaorang bawa diri kitaorang la... "We are the ZZRianz Family"

jimf

Posts : 10472
Join date : 20/01/2010
Age : 52

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Sponsored content Today at 13:59


Sponsored content


Back to top Go down

Page 1 of 16 1, 2, 3 ... 8 ... 16  Next

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum