Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by nawza on Mon 30 Aug - 16:37

jimf wrote:
ziex69 wrote:Berapa kali besday bang long dalam setahun? besday dia je, blanje satay. Blanje satay je besday dia.. Smile Laughing Laughing

org tuo nyanyuk camtu laaa... mano ingat.. kalu dio belanjo sate hari2 pun xpo.. murah rezeki...kito kenyang perot...

tok sidang... kono beli baju baru ko? pasal po...nk minang cucu ko?

YB..kono cari baju putih...nanti ghayo ke2uo nak pkai....bkan utk cucu tapi nak tambah cucu....!! nanti ekau tunjukkan jalan mano nak poie ghumah sya yo..... Laughing ..

nawza

Posts : 1670
Join date : 20/01/2010
Age : 32
Location : Pdg Temu - Alor Gajah, Melaka

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by ManCaL on Mon 30 Aug - 16:38

mat zzr wrote:
adambikers wrote:eh! tak perasan plak tulis bawah meja..
hebat betul ilmu mat zzr ni Laughing

adam...kom lah kite makan mee rebus ramli burger..nampak cam sedap..

yeop kat kl ni ada ke branch mee rebus ramli tu...

ManCaL

Posts : 2484
Join date : 01/04/2010
Age : 38
Location : Rawang

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by syd on Mon 30 Aug - 16:42

nawza wrote:
jimf wrote:
ziex69 wrote:Berapa kali besday bang long dalam setahun? besday dia je, blanje satay. Blanje satay je besday dia.. Smile Laughing Laughing

org tuo nyanyuk camtu laaa... mano ingat.. kalu dio belanjo sate hari2 pun xpo.. murah rezeki...kito kenyang perot...

tok sidang... kono beli baju baru ko? pasal po...nk minang cucu ko?

YB..kono cari baju putih...nanti ghayo ke2uo nak pkai....bkan utk cucu tapi nak tambah cucu....!! nanti ekau tunjukkan jalan mano nak poie ghumah sya yo..... Laughing ..

Aik, kenapa ana pun terbabit dalam ente funya Fileeem? Shocked

syd

Posts : 1409
Join date : 29/04/2010
Age : 34
Location : Kuala Lumpur

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 17:11

ManCAL wrote:
mat zzr wrote:
adambikers wrote:eh! tak perasan plak tulis bawah meja..
hebat betul ilmu mat zzr ni Laughing

adam...kom lah kite makan mee rebus ramli burger..nampak cam sedap..

yeop kat kl ni ada ke branch mee rebus ramli tu...

boleh bagi address...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jefnoka1 on Mon 30 Aug - 17:16

adambikers wrote:tts malam ni akan diadakan di ghulam kul 10 malam..
bang long jep nak banje sate..



-harap maklong-
woihhhh... punai arrr... memandai jo Suspect

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 17:21

SELAMAT HARI MERDEKA KE 53..

malam ni banyak operasi..pastikan lesen dan roadtax masih valid...kalau tak merdeka tahun ni pakai spende dlm lokap lah...

sekian.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jefnoka1 on Mon 30 Aug - 17:22

mat zzr wrote:SELAMAT HARI MERDEKA KE 53..

malam ni banyak operasi..pastikan lesen dan roadtax masih valid...kalau tak merdeka tahun ni pakai spende dlm lokap lah...

sekian.
alaaa... ahleng tu bwk lesen ngan rotek pun pakai spenda gak kat pantai Razz

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 17:22

antara kawasan biasa ada roadblock.
1. jalan parlimen
2. area dataran merdeka.
3. chow kit.
4.lebuhraya ampang bertingkat.
5 DUKE.

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by mat zzr on Mon 30 Aug - 17:23

jefnoka1 wrote:
mat zzr wrote:SELAMAT HARI MERDEKA KE 53..

malam ni banyak operasi..pastikan lesen dan roadtax masih valid...kalau tak merdeka tahun ni pakai spende dlm lokap lah...

sekian.
alaaa... ahleng tu bwk lesen ngan rotek pun pakai spenda gak kat pantai Razz

nak buek camno..dak kegemaran dio pakai spende kat pantai...

mat zzr

Posts : 8220
Join date : 20/01/2010
Age : 29

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by jefnoka1 on Mon 30 Aug - 17:26

pindah wehhhh...

[You must be registered and logged in to see this link.]

________________________________________________________________________________________
[You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.][You must be registered and logged in to see this image.]
murid Kerajaan 7 petala langit, Lastmen konvoi, Ahli Lembaga Pengarah Jambu Air Holdings, pemilik muto reput

jefnoka1

Posts : 1170
Join date : 19/01/2010
Age : 50
Location : Kota Damansara - DENmark - DresDEN Germany

View user profile

Back to top Go down

Re: Version 42 - Nak buka sama ke tak nakkkkkkk ni???

Post by Sponsored content Today at 16:47


Sponsored content


Back to top Go down

Page 16 of 16 Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16

View previous topic View next topic Back to top


 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum